Originally Posted by
nosfecagri
Iq platformu daha iyi ama sanırım onda da veri yok. Veri olmayınca sunduğu diğer tüm imkanlar çöp oluyor. Matriks muhtemelen veriyi kaldıramaz ama matriks iq da uzun süreli veri ve işlem başına komisyon saçmalığı kalkar ise çok ciddi alternatif olabilir ideal e. Iq altyapısı oldukça güzel.
SM-N985F cihazımdan
hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
işlem başına komisyon ?? bunu açarmısın.. ben ekstrelere bakıyorum böyle bir şey göremiyorum.. sadece aracı kurum kendi komisyonunu kesiyor.. zaten tüm işlemler aracı kurum serverları üzerinden gerçekleşir.. emri matriksten gönderebilirsin ama neticede yine aracı kurum server onayı verir..
ben hem matriks prime hem de matriks iq kullanıyorum. ilkini veri takip etmek için, alışkanlık.. manuel emrimi de sonuçta aracı kurum terminalinden gönderiyorum.. ama robota bağladığım işlemler matriks iq da yazdığım programlar üzerinden gerçekleşiyor ama aslında yine aracı kurum server'ı nihai merci..
It is not because things are difficult that we do not dare, it is because we do not dare that they are difficult. (Seneca)
Yer İmleri