Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 630/1004 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 5,033 - 5,040 arası.

Konu: Viop XXXV

1. Ulen gene sen gene sen gene sen..
    Yukarıda örneği verdik..
    Gerçek sadece ismini yazmadım..
    Soruyorum..
    Covidden ölüm ile covid kaynaklı ölüm arasında fark nedir..
    Kızı tıp fakültesi kazanmış şahıs..
    Bak bunu tarafsızca yazıyorum..
    Farkı nedir..
    Bir de mevcut sisteme kapitalizm düzeninde bakan saha dan uzak bilmişlere soruyorum..
    TAMİFLU diye bir ilaç var ...
    Hikayesini okuyunuz..
    O olmasa domuz gribinden herkese kıran girerdi
     Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    istanbul belediyesi açıklıyor vefat rakamlarını, ne kadar güvenilir bilemem ama 2021 yaz aylarında dikkat çekici bi artış var, aşı yobazlarının bi açıklaması vardır muhakkak, kendi adamlarının rakamı

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Foreks Haber
    @ForeksTurkey
    ·
    49d
    SPK Başkanı Taşkesenlioğlu: Yatırımcıların kendilerini koruyabilecekleri bir piyasa ortamı oluşturmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz

https://foreks.com/haberDetay?id=615...edfd0001f410de

Hadi yine iyisiniz

3. Burda sorgulamanız gereken şudur...
    Kaç kişi covid + olarak öldü..
    Bakın tedavi sırasında ya da yatarken demiyorum..
    Ya da covidden kaynaklı sonrası negatif çıkmış ölen hastadan bahsetmiyorum..
    Kaç kişi covid + iken öldü..
    Kamu halinizle şu rakamı bilebilir misin..
    Ben camia içindeyim..
    Kendi baktığım kısmı biliyorum sadece ki koca hastanede 4 adet toplam 64 yataklı covid yoğun bakım var..
    Diğer bir soru net kanserden öldü diye duyduğunuz bir yakınınız var mı..
    Her b*ka da muhalefet yapmayın anlamsız..
    İlk önce kavramları öğrenin

M2101K9AG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Rezil bir fikir varsa o da el kadar bebeği kobay olarak kullanmaya ses çıkarmamaktır, çıkaramamaktır. Bunu TV'lerde matah bir şeymiş gibi anlatan Pfizer ile ticari alışverişi olan bilim adamı kılığında milleti, bebeklerini kobay olarak kullanan ve bunlarla ilgili verileri uluslararası bilim dergileriyle paylaşanlardır, bu tip bit yavrularını savunanlardır. Bu olaya sesini yükseltmeyen herkesin torunu, çocuğu, bebeği, bunların potansiyel kobayıdır.
    insanın da hayvanın da kobay olarak kullanılması benim de içimi yakıyor ama alternatifi ölüm. ben ölümü tercih ederim diyen yok.

5.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Adem ayanın elmasla ilgili açıklaması, ELMAS FORMASYONU

Genelde dipte oluşan bu formasyon çıkışın başlayacağının dip oluşumunun bitmek üzere olduğunu bildiren formasyonlardan birisidir.

Burada önemli olan Dengesiz hareketler yaparken dipte Malını kaptırmamaktır.Hareketlerin dengesizliği bu formasyonda Yatırımcıyı panikletir.

Bu formasyon da genelde desteğe doğru hacim azalırken , dirence doğru ciddi anlamda hacim artması gözlenir.Direnç kırılımında yüksek hacimin oluşması Bu formasyon açısında güvenli ‘al’ bölgesini oluşturur.

Bu formasyonun tepede oluşması ise tehlikelidir.Tepeden dönüşâ€™ün sinyalcisi olabilir.Yine tepede kırılımda yüksek hacim yapması güvenli ‘sat’ bölgesini ifade eder.

Bu formasyonda hedef Elmas genişliği kadardır. ADEM AYAN
    Müsaadenizle bazı ifadeler hatalı bence;

Elmas formasyonu genelde dipte veya zirvede oluşur, nadiren de bir devam formasyonu olarak karşımıza çıkar.

Karşıt kuvvetlerin birbirine eşit olduğu durumlarda görülür, bir genişleyen ve daralan üçgen içinde karşıt kuvvetler konsolide olur.

Nihayetinde kırılım istikametinde elmasın boyu kadar hareket gelir. Elmasın formasyonunun gözlemlenmesinde dip veya tepe olduğundan ziyade nereye doğru kırıldığı önemlidir, ama istatistiki olarak evet dip veya zirvelerde daha çok görülür.

Forumu, elmas formasyonu ile ilk tanıştıranlardanım, affınıza sığınarak;

https://www.hisse.net/eforum/showthr...449#post987449

6. xu100 1420 lere doğru bir fışkırtma bekliyorum..

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Yemekçi ,
    Önümüz bilanço dönemi belli bir hareketin olması normal ,
    o harekette belli tahtalarda oluyor olacak zaten ,
    aynı hikaye kısa vade dışarısı içinde mevcut.
    2-3 haftalık hikaye belli dönüşü ne olacak o seçilemiyor zaten.
    evet şuan henüz rota net değil

8.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Müsaadenizle bazı ifadeler hatalı bence;

Elmas formasyonu genelde dipte veya zirvede oluşur, nadiren de bir devam formasyonu olarak karşımıza çıkar.

Karşıt kuvvetlerin birbirine eşit olduğu durumlarda görülür, bir genişleyen ve daralan üçgen içinde karşıt kuvvetler konsolide olur.

Nihayetinde kırılım istikametinde elmasın boyu kadar hareket gelir. Elmasın formasyonunun gözlemlenmesinde dip veya tepe olduğundan ziyade nereye doğru kırıldığı önemlidir, ama istatistiki olarak evet dip veya zirvelerde daha çok görülür.

Forumu, elmas formasyonu ile ilk tanıştıranlardanım, affınıza sığınarak;

https://www.hisse.net/eforum/showthr...449#post987449
    teşekkür ederiz sn achiles

Sayfa 630/1004 İlkİlk ... 130530580620628629630631632640680730 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •