Katılıyorum.bence istediğini hala toplayamadılar
LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Katılıyorum.bence istediğini hala toplayamadılar
Kapanis yaklasyor spk verir brüt takasi vicdan yok bunlarda kücuk yatrmcnn kaniyla beslenmeye alismislar
Karanlik odada vermezler insallah
Kredilimisin açıktamısın..malın yok sattıysan nedir bu ky sevgisi..herkesin bi fikri var..illa satın falan ne demek
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[emoji23][emoji23][emoji23][emoji106][emoji106][emoji106]
SM-G900H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
arkadaslar brut takas ıcın 3 kere devre kesıcı lazım
Arkadaşlar ne uzun yazmışsınız bi türlü sonuna gelemedim bugün burası kaynamış durmuş. Bugüne kadar kaybettiğim parayı düşünmeyen ve kazanmama yarfımcı olmayan aracı kurumum aradı. Kipa haber geldi çok düşük fiyat olacak bnce buralar iyi fiyat dedi satın daha çok migros alırsınız dedi ve bu sadece bnm başıma değil forumdan bir arkadaşın daha başına geldi. Zamanlama çok manidar değil mi [emoji6]
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın Penguen_78;
Aracı kurumlar bugün bizi de aradı.
O kadar güzel hesap yapıyorlar ki insanın hemen kipalarını satıp Migros alası geliyor.
Eğer aracı kurumların hesabı doğruysa bugün kipanın tabanda olması ve tabanda ki lotların milyon adetlerde olması lazımdı.
Ayrıca, çağrı muafiyetinde de aramışlardı bizleri.
Diğer bir nokta yaklaşık aydır forumda olmayanlar bugün gelerek olumsuz hava estirmesi.
Dediğiniz gibi ZAMANLAMA MANİDAR.
imza attım...
ironi = inori
http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861
Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
Doğrudur.toplamda piyasada kalan 50 milyon lot için bu savaş.belkide %75 bile topladılar .işte savaş burada başlıo.valla ben vermedim vermemde.bunlar ın yaotığı gibi çok oyun gördüm.inşallah bu seferde yanılmam
Elimizdekine sahip çıkıp geriye yaslanmak lazım...ytd
SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bence galip tahtaya girse hisseyi 30 a götürse migros ne yapabilir hiç bir şey aslında sakatlık kipa ile sadece kipa daki hisselerin alınışı yapılmış halka açık kısım pazarlık dışı kalmış gibi halka açık kısımda 1 lot u bile anlaşarak alması lazım vatandaş dan şimdiye kottan çıkması lazım bu hisse nin migros büyük sıkıntıda gibi geliyor bana ne kadar çok halka açık kısmı bünyesine katarsa o kadar iyi bence son kalanlara da istediklerini verecek gibi geliyor yorumdur ytd.değildir
Beyler seans bitti kan emiciler gitti bugünlük üzerlerine düşeni yaptılar acaba bu ********liğin karşılığinda ne alıyolar merak ettim yani şereflerinin haysiyetlerinin namuslarının fiyatı ney ucuzsa bizde satın alalım bunları 2.56 dan milleti sattırmak için neler dedi millet burda bütün aile bireylerinin kulaklarını çınlattı bi kaç gün sonra hisse 4.80 gördü bu gurursuzlar kaçtı gitti şimdi utanmadan yanına bi kaç tane daha haysiyetsiz almış belkide hepsi aynı kişide olabilir arkadaşlar bu kan emicilere malınızı kaptırmayın tabi söylediklerimin çoğu benim gibi hissede eski olanlar için daha mantıklı biz 1 yılı devirdik maliyetimiz düşük Allaha şükür en kötü senaryoda bile gerçi böyle bişeye inanmıyorum çok fazla kaybedecek bişeyimiz yok burda ki arkadaşların çoğu benim gibi eskidir bu kadar zaman emek harcamışız paramızı bağlamışız bu zaman zarfında görmediğimiz oyun kalmadı Allahın izniyle bu oyunlarıda bozulacak moralinizi bozmayın gideceği yer yukarı olacak inş hepinize bol kazançlar her operasyon öncesi burayı karıştırmaya çalışan karaktersizlere itibar etmeyin kazanan ky olsun ytd
3 ay önce 2.56 tl kottan çıkacam dedi şimdi 1.3 tl yarı parasına bu iş bitsin diyo
spk beni Akfen de yaktı degerleme raporuna 13 tl dedi 22-23 tl edecek şirket borsadan çıktı gitti..
Çalı dibinde beklemeye devam....
Arkadaşlar kağıtların birleşme tarihi bellimi?
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme kararının açıklandığı tarihten önceki 30 günlük geriye doğru düzeltilmiş Aof ayrılma hakkı fiyatı hesaplanır diyor ..
18 nisan daki açıklamayı baz aldığınızda AÖF fiyat mevcut kapanış seviyesinin bayağı üzrinde çıkıyor..
YD kapsamında değildir.bir uzmana danışarak karar verin
Aof baz alınıyorsa sende bunu hesapladıysan ve fiyatında bugünün üstünde olduğunu görüyorsan bu fiyatı bizimlede paylaşırmısın
tahtayı açık cı lar aşağıya bastı galiba metro ve marbaş bu gün tahtada işlem yapıyorlardı pastaya bakan var mı
Arkadaşlar birleşme tarihi bellimi
genel para girişi / para çıkışı
http://imageturko.com/?di=3FZThttp://imageturko.com/?di=B82N
İlginç. Bugün kipaya para girişi olmuş. Şu 1.30 lira ederi var denen kipaya.
Görüyorsunuz. Anlatmaya gerek yok, Görüyorsunuz :-)
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon çokmu zor soru sordum.
Ben ufak oynuyorum kendim alıp satıyorum kah zarar kah kar.
Yazını görünce ilgimi çekti, bence ayrıntılarını bilmediğiniz şeyleri buralarda paylaşmayın.
Kusura bakma sadece merak etmiştim
Birleşme tebliğindeki ayrılma hakkı fiyatının nasıl hesapladığını yazdım.Grafiklere bakarak söyledim.İşin en doğrusunu çalıştığınız kurumdan öğrenebilirsiniz.
Bence klan falan hikaye.
Yok öyle bir şey.
Varsa da bence o/veya onlar spek
veya spekciklerdir.
Benim tahminim varsa
bu spek ve spekcikler
dün tavanda takılı kaldılar.
Birleşme haberi geldi. Tavana çektiler
İstedikleri gibi hisse miktarı gelmedi.
Sabah şirketin yaptırdığı rapor geldi. (Raporu yazan firma bu rapor sadece yönetim kuruluna bilgi amaçlı diye belirtmesine rağmen) varsa spek ve spekcikler satışa geçtiler. Ortada bir şey yokken şok varmış havası estirildi.
Bu biraz işe yaradı gibi !!!
hisseye yukardan girenler satamadılarsa %20 - %25 civarı zarara girdiler gibi.Bu arada hissede olan eskilerden de korkup satan olmuştur.
Veeee forumda bugüne kadar hiç yazmamış ve görünmemiş bazı art niyetli kişiler olumsuz yorumlar yazdılar.
İşte böyle.
Asla Yatırım Tavsiyesi Degildir.
Bugun kipanin icine eden galip tayfasi olmustur.is yatirimin aldigindan daha fazla aciga satis var.bir aylik ortalamayi baz alirlar sa 3.5 ortalamasi var mynete gore .bugunku hareket bilincli yapilmis bir hareket oldugu kanisindayim.
kolaylaştırlmış usulde birleşmede ayrılma hakkı yok ayrılma akçesi var teblig de yazıyor
ayrıca ilk kolaylaştırılmış birleşme haberi 25 aralık ta açıklandı agırlıklı ortalama 2.56 zaten
Kolaylaştırılmış usulde birleşme
MADDE 13 (1) Bir veya birden fazla sermaye şirketinin oy hakkı veren paylarının %95 veya daha fazlasına sahip bir halka açık ortaklık tarafından devralınması suretiyle birleşmede, halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesini gerektirmeyen durumlarda veya halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.
(2) Kolaylaştırılmış usulde birleşmede bağımsız denetim raporu, birleşme raporu ve uzman kuruluş görüşü aranmaz. Ayrıca birleşme sözleşmesinin genel kurul onayına sunulması zorunlu değildir.
(3) Kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin olarak içeriği Kurulca belirlenen ayrı bir duyuru metni hazırlanır.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20131228-7.htm
[QUOTE=elfidaa;2054001]3 ay önce 2.56 tl kottan çıkacam dedi şimdi 1.3 tl yarı parasına bu iş bitsin diyo
spk beni Akfen de yaktı degerleme raporuna 13 tl dedi 22-23 tl edecek şirket borsadan çıktı gitti
Peki sizin lotlar ne oldu borsadan çıkmadan önce haber veriliyormu
Pay sahiplerinin korunması
MADDE 11 – (1) Devrolunan şirketin ortaklarının devrolunan şirkette sahip oldukları paylarını ve haklarını karşılayacak değerde, devralan şirketin payları ve hakları üzerinde istemde bulunma hakları vardır. Birleşme işlemine taraf şirketlerin karşılıklı iştirak halinde bulunması, devralan veya devrolunan şirketin kendi paylarını elinde bulundurması, devralan şirketin devrolunan şirkette ya da devrolunan şirketin devralan şirkette pay sahibi olması ve benzeri durumlar, bu istem hakkının hesaplanmasında dikkate alınır.
(2) Şirket paylarının değişim oranları belirlenirken, devrolunan şirketin ortaklarına tahsis olunan şirket paylarının birleşme işlemine esas alınan değerlerinin onda birini aşmaması şartıyla, TTK’nın 140 ıncı maddesi çerçevesinde bir denkleştirme ödemesi öngörülebilir.
(3) Devrolunan şirkette mevcut bulunan imtiyazlı paylar karşılığında, devralan şirkette eş değerde haklar veya uzman kuruluş görüşü dikkate alınarak belirlenen bir karşılık verilir. Şu kadar ki, farklı bir imtiyaz öngörülmesi veya farklı bir imtiyaz öngörülmesi ile aynı anda karşılık ödenmesi de mümkündür. Devralan halka açık ortaklık açısından yeni imtiyaz oluşturulması veya mevcut imtiyazların kapsam ve konusunun değiştirilmesine yol açan işlemlere ilişkin Kurulun ayrılma hakkına ilişkin düzenlemeleri saklıdır.
(4) Devralan şirket, devrolunan şirketin intifa senedi sahiplerine eş değerli haklar tanımak veya intifa senetlerini, uzman kuruluş görüşü dikkate alınarak belirlenen değeriyle satın almak zorundadır.
TTK Madde 191
28 Nisan 2010 Ticaret Kanunu.Net 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu
1. Ortaklık paylarının ve ortaklık haklarının incelenmesi
MADDE 191- (1) Birleşmede, bölünmede ve tür değiştirmede ortaklık paylarının ve ortaklık haklarının gereğince korunmamış veya ayrılma karşılığının uygun belirlenmemiş olması hâlinde, her ortak, birleşme, bölünme veya tür değiştirme kararının Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilanından itibaren iki ay içinde, söz konusu işlemlere katılan şirketlerden birinin merkezinin bulunduğu yerdeki asliye ticaret mahkemesinden, uygun bir denkleştirme akçesinin saptanmasını isteyebilir. Denkleştirme akçesinin belirlenmesinde 140 ıncı maddenin ikinci fıkrası uygulanmaz.
(2) Davacı ile aynı hukuki durumda bulunmaları hâlinde, mahkeme kararı, birleşmeye, bölünmeye veya tür değiştirmeye katılan şirketlerin tüm ortakları hakkında da hüküm doğurur.
(3) Davanın giderleri devralan şirkete aittir. Özel durumların haklı göstermesi hâlinde, mahkeme giderleri kısmen veya tamamen davacıya yükletilebilir.
(4) Ortaklık paylarının veya ortaklık haklarının korunmasını inceleme davası birleşme, bölünme veya tür değiştirme kararının geçerliliğini etkilemez.
[QUOTE=tiger;2054401]Yaw he he
Spk da diyecekki senin borsada hisselerin 4.80 kadar çıktı. Ortalaması atıyorum 3.50 - 4,00 arası ama sen küçük yatırımcıdan 1,30 TL den alabilirsin diyecek öylemi.
Hiç sanmıyorum öyle demez.
Siz avucunuzu yalarsınız.
Asla Yatırım tavsiyesi degildir.
Davanın temel dayanağı bu madde [emoji1417]
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Neymiş 1000 Kipa’ya 32 migrosmuş yok ebesinin ki..
Ozman bu birleşme işinde çok para var ,..
Bu işe girelim.
Ortaklar mailyet 4.25 birlesme ne zaman olacak oldugu taktirde migros adi altinda mi olacak hisselerimiz ve degeri ne olacak bilgilendirebilirmisiniz sayfalarca yazi okudum ama bu konuda tam olarak bilgi sahibi olamadim.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.