İlginç. Bugün kipaya para girişi olmuş. Şu 1.30 lira ederi var denen kipaya.
Görüyorsunuz. Anlatmaya gerek yok, Görüyorsunuz :-)
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İlginç. Bugün kipaya para girişi olmuş. Şu 1.30 lira ederi var denen kipaya.
Görüyorsunuz. Anlatmaya gerek yok, Görüyorsunuz :-)
E6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon çokmu zor soru sordum.
Ben ufak oynuyorum kendim alıp satıyorum kah zarar kah kar.
Yazını görünce ilgimi çekti, bence ayrıntılarını bilmediğiniz şeyleri buralarda paylaşmayın.
Kusura bakma sadece merak etmiştim
SM-C7000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Birleşme tebliğindeki ayrılma hakkı fiyatının nasıl hesapladığını yazdım.Grafiklere bakarak söyledim.İşin en doğrusunu çalıştığınız kurumdan öğrenebilirsiniz.
Bence klan falan hikaye.
Yok öyle bir şey.
Varsa da bence o/veya onlar spek
veya spekciklerdir.
Benim tahminim varsa
bu spek ve spekcikler
dün tavanda takılı kaldılar.
Birleşme haberi geldi. Tavana çektiler
İstedikleri gibi hisse miktarı gelmedi.
Sabah şirketin yaptırdığı rapor geldi. (Raporu yazan firma bu rapor sadece yönetim kuruluna bilgi amaçlı diye belirtmesine rağmen) varsa spek ve spekcikler satışa geçtiler. Ortada bir şey yokken şok varmış havası estirildi.
Bu biraz işe yaradı gibi !!!
hisseye yukardan girenler satamadılarsa %20 - %25 civarı zarara girdiler gibi.Bu arada hissede olan eskilerden de korkup satan olmuştur.
Veeee forumda bugüne kadar hiç yazmamış ve görünmemiş bazı art niyetli kişiler olumsuz yorumlar yazdılar.
İşte böyle.
Asla Yatırım Tavsiyesi Degildir.
Bugun kipanin icine eden galip tayfasi olmustur.is yatirimin aldigindan daha fazla aciga satis var.bir aylik ortalamayi baz alirlar sa 3.5 ortalamasi var mynete gore .bugunku hareket bilincli yapilmis bir hareket oldugu kanisindayim.
kolaylaştırlmış usulde birleşmede ayrılma hakkı yok ayrılma akçesi var teblig de yazıyor
ayrıca ilk kolaylaştırılmış birleşme haberi 25 aralık ta açıklandı agırlıklı ortalama 2.56 zaten
Kolaylaştırılmış usulde birleşme
MADDE 13 (1) Bir veya birden fazla sermaye şirketinin oy hakkı veren paylarının %95 veya daha fazlasına sahip bir halka açık ortaklık tarafından devralınması suretiyle birleşmede, halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesini gerektirmeyen durumlarda veya halka açık ortaklık paylarından devrolunan şirketlerin ortaklarına pay verilmesi gereken ancak halka açık ortaklık paylarının nakit karşılığının devrolunan şirketlerin ortaklarına seçimlik hak olarak önerilmesi durumlarında, kolaylaştırılmış usulde birleşme uygulanabilir.
(2) Kolaylaştırılmış usulde birleşmede bağımsız denetim raporu, birleşme raporu ve uzman kuruluş görüşü aranmaz. Ayrıca birleşme sözleşmesinin genel kurul onayına sunulması zorunlu değildir.
(3) Kolaylaştırılmış usulde birleşme işlemlerine ilişkin olarak içeriği Kurulca belirlenen ayrı bir duyuru metni hazırlanır.
http://www.resmigazete.gov.tr/eskile...20131228-7.htm
Yer İmleri