Sayfa 632/852 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 6815 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: KIPA - Tesco Kipa

1.  Alıntı Originally Posted by penguen_78 Yazıyı Oku
    Arkadaşlar ne uzun yazmışsınız bi türlü sonuna gelemedim bugün burası kaynamış durmuş. Bugüne kadar kaybettiğim parayı düşünmeyen ve kazanmama yarfımcı olmayan aracı kurumum aradı. Kipa haber geldi çok düşük fiyat olacak bnce buralar iyi fiyat dedi satın daha çok migros alırsınız dedi ve bu sadece bnm başıma değil forumdan bir arkadaşın daha başına geldi. Zamanlama çok manidar değil mi [emoji6]

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayın Penguen_78;
    Aracı kurumlar bugün bizi de aradı.
    O kadar güzel hesap yapıyorlar ki insanın hemen kipalarını satıp Migros alası geliyor.
    Eğer aracı kurumların hesabı doğruysa bugün kipanın tabanda olması ve tabanda ki lotların milyon adetlerde olması lazımdı.
    Ayrıca, çağrı muafiyetinde de aramışlardı bizleri.
    Diğer bir nokta yaklaşık aydır forumda olmayanlar bugün gelerek olumsuz hava estirmesi.
    Dediğiniz gibi ZAMANLAMA MANİDAR.

2.  Alıntı Originally Posted by Demisporlu Yazıyı Oku
    Allah bu Tucinin gözünü doyursun % de bikmem kaçı senin olmuş dışarda üç beş ky var. Bırak kazansınlar ne olur bu kadar mı kötü niyetlisiniz anlamadım ki. Ky bu durumda kazanırsa sen daha çok kazanacaksın ama oyun içinde oyun lanet olsun sizin gibilere
    imza attım...

ironi = inori
    http://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=21861

Genel Kurul Tarihleri, GK dedikoduları vb
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

3.  Alıntı Originally Posted by Smallwolf Yazıyı Oku
    Citibank yabancı nın elinde 1 mart ta 25000 lot varmış.şu an elinde.1milyon 44 bin lot var.yatırım finasta, 5milyon800bin lot var.ne yani niye mallarını satmıyolar bunlar

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bunların sadece bu aracı kurumlarda yok ki malları.en az 5 aracı kuruma dağıtmışlar.o kadar malı nasıl verecekler.sanki alıcı mı var.adamın on milyonlarca lot malı var.biri verse di,ğeri basacak aşağı doğru

4.  Alıntı Originally Posted by 2020 Yazıyı Oku
    bunların sadece bu aracı kurumlarda yok ki malları.en az 5 aracı kuruma dağıtmışlar.o kadar malı nasıl verecekler.sanki alıcı mı var.adamın on milyonlarca lot malı var.biri verse di,ğeri basacak aşağı doğru
    Doğrudur.toplamda piyasada kalan 50 milyon lot için bu savaş.belkide %75 bile topladılar .işte savaş burada başlıo.valla ben vermedim vermemde.bunlar ın yaotığı gibi çok oyun gördüm.inşallah bu seferde yanılmam

LG-M250 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Elimizdekine sahip çıkıp geriye yaslanmak lazım...ytd

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by yakup cemil Yazıyı Oku
    Elimizdekine sahip çıkıp geriye yaslanmak lazım...ytd

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    bence galip tahtaya girse hisseyi 30 a götürse migros ne yapabilir hiç bir şey aslında sakatlık kipa ile sadece kipa daki hisselerin alınışı yapılmış halka açık kısım pazarlık dışı kalmış gibi halka açık kısımda 1 lot u bile anlaşarak alması lazım vatandaş dan şimdiye kottan çıkması lazım bu hisse nin migros büyük sıkıntıda gibi geliyor bana ne kadar çok halka açık kısmı bünyesine katarsa o kadar iyi bence son kalanlara da istediklerini verecek gibi geliyor yorumdur ytd.değildir

7. Beyler seans bitti kan emiciler gitti bugünlük üzerlerine düşeni yaptılar acaba bu ********liğin karşılığinda ne alıyolar merak ettim yani şereflerinin haysiyetlerinin namuslarının fiyatı ney ucuzsa bizde satın alalım bunları 2.56 dan milleti sattırmak için neler dedi millet burda bütün aile bireylerinin kulaklarını çınlattı bi kaç gün sonra hisse 4.80 gördü bu gurursuzlar kaçtı gitti şimdi utanmadan yanına bi kaç tane daha haysiyetsiz almış belkide hepsi aynı kişide olabilir arkadaşlar bu kan emicilere malınızı kaptırmayın tabi söylediklerimin çoğu benim gibi hissede eski olanlar için daha mantıklı biz 1 yılı devirdik maliyetimiz düşük Allaha şükür en kötü senaryoda bile gerçi böyle bişeye inanmıyorum çok fazla kaybedecek bişeyimiz yok burda ki arkadaşların çoğu benim gibi eskidir bu kadar zaman emek harcamışız paramızı bağlamışız bu zaman zarfında görmediğimiz oyun kalmadı Allahın izniyle bu oyunlarıda bozulacak moralinizi bozmayın gideceği yer yukarı olacak inş hepinize bol kazançlar her operasyon öncesi burayı karıştırmaya çalışan karaktersizlere itibar etmeyin kazanan ky olsun ytd

8. 3 ay önce 2.56 tl kottan çıkacam dedi şimdi 1.3 tl yarı parasına bu iş bitsin diyo

spk beni Akfen de yaktı degerleme raporuna 13 tl dedi 22-23 tl edecek şirket borsadan çıktı gitti..

Sayfa 632/852 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •