Bu tarih işinide hallettik.Teşekkür ederim arkadaşım.
Printable View
ESCOM çok kısa vade... ( 5 dk.) - Düşen kama yukarı kırıldı.
https://i.hizliresim.com/kWbQnm.png
ESCOM çok uzun vade (Haftalık) - Düşen trend yukarı kırıldı ve onayını da aldı.
https://i.hizliresim.com/jW8MWm.png
Gidişat thy devam koza devam
Sacroya haksizlik etmeyin lutfen. Biz sessiz takipciler cok faydalandik kendisinden. Her foruma ayni soruyu soranlar yuzunden sacronun da paylasimlarini birakmasini istemiyorum ben kendi adima.
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hocam s8mdi bisey soyleyip yanlis yonlendirmek istemem.
Yzun vade grafiginiz 2012ye kadar gidiyor. Duseni kirmasi bu kadar uzun surduyse pozisyon almak icin brlkide acele etmemek lazim birkac hafta beklemek gerekebilir. 2015ten bugune bakarsaniz duseni henuz kirmamis mesela. Hatta cok trend icinde olmadigi bile soylenebilir.
Kisa vade icin 5dklik grafigi dikkate almak yaniltici olabilir cunku cok kisa bir vade sizinde dediginiz gibi.
Son gun hacmi guzelmis. Bunlar benim sahsi amator dusuncelerim. Ben bu grafige gore pozisyon alirken temkinli olurdum.
Hocam
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya işte bu tarz insanlar yüzünden burada ya da herhangi bir yerde paylaşım yapmıyorum. .Adam şimdiye kadar paylaşsın sen yararlan gık çıkmasın. Şimdi yararlanıyorsa bile ki sacroyu tanırım adam kendi zaen bu işin üstadı milletten faydalanmaya ihtiyacı yok hemen car car car. Azcık hazımlı olun efendiler. Hazımsızlık iyi değil.
Geçen sene gelecek seneye bist 100 cent olacak 300-350 bin deli ralli diyen siz değilmisiniz ne oldu olmadı o hedef tutmadı mı [emoji23][emoji23][emoji2][emoji2][emoji2]
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ralli başlamadı milletten asels gibi malları hele bi alsınlar bangalar dan bi isc yaptı diğerleri tazeeee :rules:
Sacroyu yillardir takip ederim bilirim, bu forumdan oncesinde de, yillardir defalarca acik ve net bir sekilde bu forumu acma sebebini siz teknik analiz yapanlardan faydalanmak olarak direk belirtmistir..o size teknik bakis acisi ogretti ve herkes paylassin ben yorumlayayim tek istedigim bu dedi..kendisinin yillardir bu tutarli, durust ve net durusunu gorurken susamadim, bin kere soyledi siz cizin bende faydalanayim diye...azicik saygi duyun, deger bilin..bin tane adam, sayesinde teknik ogrendiniz, simdi cizin koyun o yorumlar, siz gelisirsiniz...
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her noktasına katılıyorum,Tatildeyim Uygulamada itibar verilemiyor size borcum olsun .
Redmi Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gene ortalık karışmış.bunlar hep quaentin tarantino filmleri izlemekten oluyor.
düşüncelere kurşun işlemez.
Burayı çok geç buldum ve erken kaybedeceğim gibi görünüyor.
Hay bin kunduz.....
Yahu adam diyorki...arkadaşım ben çalışan evli bir çocuk babası adamım bu işten anlarım fakat benim zamanım kısıtlı ve değerli 440 tane hissenin grafiği ni tek tek açıp bakıp yorumlayamam siz grafiği ciziktirin ben onu yorumlayayim bilende faydalansin hemde eksiklerini görsün topigi takip eden bilmeyenler de faydalansin.olayin özeti bu... ama bazıları istiyorki şunu surdan al bunu burdan sat diye bize komut versin istiyor.
düşüncelere kurşun işlemez.
Sacrosanct hocamızıda yakında küstürecekler. Bu topik ilk açıldığından beri takip ederim bir kez olsun insanları yanıltıcı bir yazı yazdığına şahit olmadım. Umarım diğer değerli hocalarımız gibi sacrosanct hocayı kaybetmeyiz. Slmlar
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
yine karışmış bu topic :(
ne güzeldi burası 1 ay önce .
sn.val ; dün sacro ,yazılım şirketlerındeki patron satışı sonrası uçuşa dikkat çekmişti.
ama escom u çok bilmiyorum. benim en önem verdiğim şey temeldir. escoma sıcak bakamadım o yüzden hiç bi zaman.
Batmış
General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bimeks ; arz eden tarafından başarılı! ,alan kanattan ise üzerine bırakma sayılabilecek arzla süzüle süzüle indikçe iniyor.2013 1,6 lar arz sonra 2015 ortası 2.5 lar görmüş belli ki arz devam etmiş.Hala da bitmemiş.Sanıyorum bimeksin ortaklarının da o dönem bimekste hissesi vardı ve arz öncesi bir dolaplar döndürmüşlerdi.linkte konuya ışık tutulmuş.
http://www.borsagundem.com/haber/ist...ikayesi/250068
Sn. Gdeniz90
Doğru söylüyorsunuz size inanıyor ve güveniyorum.
Her zaman doğru gördüklerinizi söylediniz.
Başarılarınızın devamını dilerim
Saygılarımla
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahatça yazılan, çizilen, müdahale edilmeyen bir platformda varsanız bende orada olmak isterim. Sizlerin paylaşımlarından çok faydalandım, faydalanmaya devam etmek isterim.
Paylaşımlarınıza hep destek veriyorum fakat arada dön dolaş diyor.
Merhaba Arkadaşlar; Sn Sacro'nun bilgi ve deneyiminden hepiniz gibi ben de faydalandım ancak kendisinin de söylediği gibi artık çok fazla paylaşımda bulunmak istemiyor, herkesin kendi kararı..
Bu boşlukta diğer tecrübeli arkadaşlar daha fazla paylaşımda bulunabilir mi?
Mesela ;
fight club ; egelim ; joker16 ; kar ; sp. ; aksakal ; akrep4401 ; freesky ; vasilyus ve diğer arkadaşlar..
BENCE BİLİNÇLİ ORTLIK KARIŞTIRILIYOR... nokta atışı analizler o ky sömürgelerinin işine çomak girdiğinden baktılar olmayacaklar milleti küstürelimde bizde işimizi rahat görüp sövüşleyelim düşüncesindeler.. tüm ky adına her ne kadar cok sık okuyamasamda bu değerli paylaşımlar ile bi yerde subap görevi gören başta topik sahibi sayın sacrosanct abimiz/kardeşimize saygılarımızı sunar devamını dilerim ky yedirmeyin çiğnetmeyin (mecburiyet değil tabiki bir desteğin olması insanı üvende hissettiriyor) ağır bir yük yüklemek istemem ama yaptığınız takdir ve saygıyı hak ediyor ve dua da alıyorsunuzdur...tüm değerli grafiklerle bilgilendiren dip notlarla uyarılarla yardımcı olan arkadaşlara teşekkür eder devamlarını can-ı gönülden isteriz...
sacro hocam, bilinçli olarak yapılan bu hareketlere itibar etmeyiniz. sessiz çoğunluk olarak emin olun hep burda sizleri takipteyiz. sayenizde niceleri "KAREL (özellikle), PETKM, MAKTK, ALCTL, CLEBI, KIPA, KRDMD (özellikle), PRKME, TKNSA vs daha niceleri (FENER hariç)" iyisinden heybeyi doldurduk karınca kararınca. çok dua aldınız. paylaşımlarınızın devamını dileriz. saygılar bizlerden. :yes::wave::ok:
Yav, investing' deki RSI, Momentum, RVI indikatörlerine ne oldu bulamıyorum?
Sacrosanct merhaba. Dün xu100 grafiği tam tartışmaların ortasında yollamışım doğal olarak arada gitti. Bugün biraz revize edip güncelledim. Fırsat bulunca bakarsın. Bol kazançlar herkese.
XU100
https://i.hizliresim.com/jW8ZOG.jpg
Çizgiler çok sağlıklı çalışmış gözüküyor.
Yatırım tavsiyesi değildir. Eğitim çalışmasıdır.
Millet altına yaparken değil temmuz ayında o yılın tepesinde iKen verdin 82-83 ler var idi o zaman bir senede olmuş yine olur dedin.
Millet altına yaparken değil 15 temmuz öncesi sürekli çıkarkendi yorumunuz sonra kayboldunuz [emoji23][emoji23][emoji23]
Ben yararım var demedim ama sizin gibi söylediklerini unutanlara söylemim .bir insan niye söylediğini unutur ve çarpıtır çünkü doğru ve gerçek düşüncesini söylemediği için kıvırma ihtiyacı hisseder [emoji2][emoji2][emoji2]
Hatta 500 bin bile yazmıştınız o günü çok iyi hatırlıyorum bist 100 için .
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhterem Dostlar,
Uzunca suren sessizligimin sebebi, her iki degerli moderatorumuzun ayni anda, yada iki gun arayla beni cezalandirma istiyakindan kaynaklanmistir. Buradaki muhabbeti ozledigimi belirteyim pesinen. Bu arada kismi bir saglik problemini de, umit ediyorum ki, insallah cozmusuzdur. Ciddi birsey olmamakla beraber, cok agrili ve sancili bir vaka idi. Pazartesi ameliyat olduk ve evde yaz tatilini geciriyorum. (Lutfen gecmis olsun mesajlari ile burayi mesgul etmeyelim. Giyaben dua gonderirseniz, bana ve butun hastalarimiza ulasacagindan eminim.)
Yazamasam da, okumaya devam ediyordum. Whats App meselesinin ne oldugunu anlayamadim, heralde orada birseyleri kacirdim. Ancak, Sacro Hoca'dan belki en az istifade edenlerden biriyimdir. (Cunku israrla kriz bekliyordum, hala bekledigim gibi. Sonra da, hem kriz bekleyip, hem de para kazansam kotu mu olur moduna girdim. Cok sukur, iyi de oldu ve bunda hususen Sacro Hoca'nin ve burada emegi gecen diger dostlarin hakki inkar edilemez. Herbirisine katkilari icin ayri ayri tesekkur ederim. )
Bu arada son birkac mesajdaki sitem kismini anlayamadim. Hepimiz gibi Sacro Hoca'nin da buradaki paylasimlardan istifade etme hakki var. Ister kendisi kullanir, ister amcasina kullandirir yada gider birilerine bu bilgiyi satar yada egitim vererek para kazanir. (Oyle yapiyordur demiyorum, aklima ilk bunlar geldigi icin; velev ki yapsin, bize ne diyorum...) Burasi tamamen gonullu, halka acik bir paylasim ortami degil mi? O zaman birakalim, isteyen istedigi sekilde paylasimlarina devam etsin. Bence bedava bir hizmet olmasina karsin, parayla verilen bircok hizmetten cok, ama cok daha degerli bir ortam burasi...
Acizane kanaatim, bize dusen sadece samimi bir tesekkur etmek olmali. Gonul,kimi severse guzel odur demis eskiler. Insanlar nerede mutlu oluyorlarsa, fayda goruyorlarsa, orada yazmalarindan daha tabii ne olabilir ki? Alinmaya, hassasiyuet gostermeye yada herhangi bir ithama hic gerek yok. Ustelik, Sacro Hoca'nin en az 50 tane basarili analizini burada takir takir sayabilecekken....(Tamam, arada bir takim siradisi :) kagitlara da takildigi olmustur. Ama, adam Maktk da:oleyo: bile para kazanmissa, bize dusen sapka cikarmak olmali bence.)
Zatem biryere de gittigi yok. Burada ara ara da olsa yazmaya devam ediyor gordugum kadariyla. Yeter ki sacma sapan sorularla paylasim yaptigina pisman etmeyin. "BGir haftadir kagit kimildamiyor" diye serzeniste bulunani gordum burada ben. :kahkah: Git o zaman 6 li Ganyan oyna Haci sen de; yada Bul karayi, al parayi. Aninda goruntu.
Bu agrilar beni yataga davet ediyor. Dua gonderin insallar. Rabbim saglik ve afiyetinizi bozmasin.
Selam ve muhabbetlerimle,
freesky
tuğcelik.. yakın stoplu sırasıyla 4,45 4,75 kısa hedefleri olabilir.
https://i.hizliresim.com/Mv0nR1.png
ESCOM'la ilgili bir yorumda şu adreste var (sayın mohikan yapmış yorumu):
http://www.hisse.net/topluluk/showth...310#post612310