Sayfa 631/1200 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 5,041 - 5,048 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    Sn kar o kutucuğa 01.01.1996 yazarsanız ilk Borsanin açılış verilerini görebilirsiniz, grafiklerin en başını, ilk halka arzlarını
    Bu tarih işinide hallettik.Teşekkür ederim arkadaşım.
    Akıl,adama sermayedir.

2. ESCOM çok kısa vade... ( 5 dk.) - Düşen kama yukarı kırıldı.

ESCOM çok uzun vade (Haftalık) - Düşen trend yukarı kırıldı ve onayını da aldı.

Düşük maliyet ve GÜVEN her şey !
    Hayat Hoş,Gerisi Boş .

3. Gidişat thy devam koza devam

4. Sacroya haksizlik etmeyin lutfen. Biz sessiz takipciler cok faydalandik kendisinden. Her foruma ayni soruyu soranlar yuzunden sacronun da paylasimlarini birakmasini istemiyorum ben kendi adima.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Hocam s8mdi bisey soyleyip yanlis yonlendirmek istemem.

Yzun vade grafiginiz 2012ye kadar gidiyor. Duseni kirmasi bu kadar uzun surduyse pozisyon almak icin brlkide acele etmemek lazim birkac hafta beklemek gerekebilir. 2015ten bugune bakarsaniz duseni henuz kirmamis mesela. Hatta cok trend icinde olmadigi bile soylenebilir.

Kisa vade icin 5dklik grafigi dikkate almak yaniltici olabilir cunku cok kisa bir vade sizinde dediginiz gibi.

Son gun hacmi guzelmis. Bunlar benim sahsi amator dusuncelerim. Ben bu grafige gore pozisyon alirken temkinli olurdum.

Alıntı Originally Posted by HBYKCN Yazıyı Oku
    ESCOM çok kısa vade... ( 5 dk.) - Düşen kama yukarı kırıldı.
    ]

ESCOM çok uzun vade (Haftalık) - Düşen trend yukarı kırıldı ve onayını da aldı.
    ]
    Hocam

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. Ya işte bu tarz insanlar yüzünden burada ya da herhangi bir yerde paylaşım yapmıyorum. .Adam şimdiye kadar paylaşsın sen yararlan gık çıkmasın. Şimdi yararlanıyorsa bile ki sacroyu tanırım adam kendi zaen bu işin üstadı milletten faydalanmaya ihtiyacı yok hemen car car car. Azcık hazımlı olun efendiler. Hazımsızlık iyi değil.

7. Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Alıntı Originally Posted by gdeniz90 Yazıyı Oku
    Ya işte bu tarz insanlar yüzünden burada ya da herhangi bir yerde paylaşım yapmıyorum. .Adam şimdiye kadar paylaşsın sen yararlan gık çıkmasın. Şimdi yararlanıyorsa bile ki sacroyu tanırım adam kendi zaen bu işin üstadı milletten faydalanmaya ihtiyacı yok hemen car car car. Azcık hazımlı olun efendiler. Hazımsızlık iyi değil.
    Geçen sene gelecek seneye bist 100 cent olacak 300-350 bin deli ralli diyen siz değilmisiniz ne oldu olmadı o hedef tutmadı mı [emoji23][emoji23][emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Geçen sene gelecek seneye bist 100 cent olacak 300-350 bin deli ralli diyen siz değilmisiniz ne oldu olmadı o hedef tutmadı mı [emoji23][emoji23][emoji2][emoji2][emoji2]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bist rallide. Yıl vermedim. O hedefim devam. Bir de bu hedefi millet altına yaparken verdik. Hatırlamada da hatalar mevcut. 70 cent demiştim. sizi mi kıracağım 100 olsun. Sizin yaranız nereden acaba :D

Sayfa 631/1200 İlkİlk ... 1315315816216296306316326336416817311131 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •