Rahatça yazýlan, çizilen, müdahale edilmeyen bir platformda varsanýz bende orada olmak isterim. Sizlerin paylaþýmlarýndan çok faydalandým, faydalanmaya devam etmek isterim.
Paylaþýmlarýnýza hep destek veriyorum fakat arada dön dolaþ diyor.
Rahatça yazýlan, çizilen, müdahale edilmeyen bir platformda varsanýz bende orada olmak isterim. Sizlerin paylaþýmlarýndan çok faydalandým, faydalanmaya devam etmek isterim.
Paylaþýmlarýnýza hep destek veriyorum fakat arada dön dolaþ diyor.
Merhaba Arkadaþlar; Sn Sacro'nun bilgi ve deneyiminden hepiniz gibi ben de faydalandým ancak kendisinin de söylediði gibi artýk çok fazla paylaþýmda bulunmak istemiyor, herkesin kendi kararý..
Bu boþlukta diðer tecrübeli arkadaþlar daha fazla paylaþýmda bulunabilir mi?
Mesela ;
fight club ; egelim ; joker16 ; kar ; sp. ; aksakal ; akrep4401 ; freesky ; vasilyus ve diðer arkadaþlar..
BENCE BÝLÝNÇLÝ ORTLIK KARIÞTIRILIYOR... nokta atýþý analizler o ky sömürgelerinin iþine çomak girdiðinden baktýlar olmayacaklar milleti küstürelimde bizde iþimizi rahat görüp sövüþleyelim düþüncesindeler.. tüm ky adýna her ne kadar cok sýk okuyamasamda bu deðerli paylaþýmlar ile bi yerde subap görevi gören baþta topik sahibi sayýn sacrosanct abimiz/kardeþimize saygýlarýmýzý sunar devamýný dilerim ky yedirmeyin çiðnetmeyin (mecburiyet deðil tabiki bir desteðin olmasý insaný üvende hissettiriyor) aðýr bir yük yüklemek istemem ama yaptýðýnýz takdir ve saygýyý hak ediyor ve dua da alýyorsunuzdur...tüm deðerli grafiklerle bilgilendiren dip notlarla uyarýlarla yardýmcý olan arkadaþlara teþekkür eder devamlarýný can-ý gönülden isteriz...
sacro hocam, bilinçli olarak yapýlan bu hareketlere itibar etmeyiniz. sessiz çoðunluk olarak emin olun hep burda sizleri takipteyiz. sayenizde niceleri "KAREL (özellikle), PETKM, MAKTK, ALCTL, CLEBI, KIPA, KRDMD (özellikle), PRKME, TKNSA vs daha niceleri (FENER hariç)" iyisinden heybeyi doldurduk karýnca kararýnca. çok dua aldýnýz. paylaþýmlarýnýzýn devamýný dileriz. saygýlar bizlerden.![]()
Yav, investing' deki RSI, Momentum, RVI indikatörlerine ne oldu bulamýyorum?
Yer Ýmleri