Genil de fk/favök kısmında pozitif yönde düzelme var, ekranıma ekledim :ok:
Printable View
Genil de fk/favök kısmında pozitif yönde düzelme var, ekranıma ekledim :ok:
Evet ilk konuşmacı Karahanlı konuşuyor:)
Bakan Şimşek’ten ilk yılın muhasebesi: Program çalışıyor ama daha yolumuz var
Karahanlı da şimşek gibi aynı şeyleri anlatıyor Şimşek gelsin o nediyecek vergiden bahseder mi :)gri listeyi bekliyorduk vergi işini bile gri bıraktılar:)
amerikanya verisi ile tepki verirse verir yoksa mokokoya devam
Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri yükselişe geçti. Merkez'in rezervleri 1.4 milyar dolar yükselmiş oldu. Bakan Şimşek "Swap hariç net rezervlerimiz, 2020 yılı mart ayından sonra ilk defa pozitife döndü. Son 2 ayda swap hariç net rezervler 67 milyar dolar arttı. Brüt rezervler ise 143,6 milyar dolara ulaştı" dedi.
hem bu hem akü tırt, asıl haftayı bekle aküde bir işlem görmeye başlasın altny gibi oda taban taban gidecek :he:
son 10 arz içinde alkılıç iyi, pınarsüt gibi buda sütçü, 1 lt süt 40 tale markette :he:
yarın alım yapacağım, şansımı deneyeceğim :)
son 10 arz tamamııı ky ye .eeçirmeceee, girene girdi geçmiş olsun diyelim :he:
telekomda şu haldeyim...
vurmayın vurmayın... :)
https://www.izlesene.com/video/kucuk...urmayin/973703
Akü horuzdan insaflı cıktıydı, dün tavanı gösterdiler akşama gevşettiler kaçış fırsatın vardı horuz direk gagaladı hiç kaçma sansı vermedi, ky bundan keyli arzlara katılmaz Maacit abi son iki arzda lastiki patlattı herif
Rıfkı son iki derken el almaz oynuyor
kace hol bi yerden tepki verir artık ellam.
ne lan bu her gün her gün.
satılmadık bankan olsun alıcı gene gelir.
bu gadar gafaya dakma ali abi.
düzeli inşaallah.
Çıkana tokatı basıyor pala.
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bende horoz oldım....bekliyorum....tavan yapsın vereyim......
Ykyi stoplatmadan dönmeyecek ellam.
Merkez Bankası Başkanı Karahan: Rezervlerdeki artış TL'ye olan güveni pekiştirecek...
bir cümbüş daha olacak.......doğru yerden alırsak palanın derisini yüzmiş olacam......karamsarlık olduğu ortam oluştu borsa da cosku lazım değil mi......
dayucum senin akü ile ilgili konuşuyor......akü işlem hacmi yüksek olmuş.....pazartesi bakılabilir......
https://www.youtube.com/watch?v=EtjA6liePDw
Yabcak bişii yok, akşam pazarını bekliycez, herifin köprüden atlaması lazım ama atlamıyor, enteresan
Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zorunlu afet sigortasının Haziran sonunda devreye gireceğini açıkladı.
Bakan Şimşek'in açıklaması şöyle:
Zorunlu afet sigortasını haziran sonu itibarıyla devreye alıyoruz. Depremin yanı sıra diğer doğa kaynaklı afetler de sigorta teminatına dahil ediliyor. Deprem için binalar, diğer afetler için binalar ve taşınır mallar teminat altına alınırken; köy alanları da kapsama alınıyor.
Dayucuğum ons göçtü
Dayucuğum cümbüşe hazırmısın, günün dibinden şortumu kapatacağım bakalım denk getirebilecem mi
11336 dan kapattım
*Putin: BRICS, yeni katılımcıların eklenmesi için büyük potansiyele sahip
bize mi söyledi acaba?
Vay arkadaş hiç acımadan veriyor odunu
Bugün bofa 11.400 ortalama ile en az 10bin kontrat kapatmıştır bence.
Neyse yazdığım kademeler geldi. Oyuna devam.