Sayfa 634/999 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,065 - 5,072 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    bol kazançlar.......bende doğru yerden almaya çalışacam...........hakkımızda hayırlısı.....
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum, yeterki doğru yerden al doğru yerden sat
    Genelde düşüş trendinde artı açılış yapıp akşama kadar kızartıyor. Bugün yataya sardı sıkıntılı bir durum olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsada fırsatlar hiç bitmiyor, hergün para dağıtıyorlar burda dayucuğum, yeterki doğru yerden al doğru yerden sat
    Genelde düşüş trendinde artı açılış yapıp akşama kadar kızartıyor. Bugün yataya sardı sıkıntılı bir durum olmalı
    bugün alacak gibi duruyor... yatırımcılar genelde karamsar.....sindo da karamsar.....benim için katilazöroldu........seni de etkilemek istemem sonuçta sen gözlemin tecrüben iyi......aşağı basıp çıkarmalı......
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

dayucum senin akü ile ilgili konuşuyor......akü işlem hacmi yüksek olmuş.....pazartesi bakılabilir......

https://www.youtube.com/watch?v=EtjA6liePDw

4. Yabcak bişii yok, akşam pazarını bekliycez, herifin köprüden atlaması lazım ama atlamıyor, enteresan
    Hamdım Piştim Yandım

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, zorunlu afet sigortasının Haziran sonunda devreye gireceğini açıkladı.

Bakan Şimşek'in açıklaması şöyle:

Zorunlu afet sigortasını haziran sonu itibarıyla devreye alıyoruz. Depremin yanı sıra diğer doğa kaynaklı afetler de sigorta teminatına dahil ediliyor. Deprem için binalar, diğer afetler için binalar ve taşınır mallar teminat altına alınırken; köy alanları da kapsama alınıyor.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yabcak bişii yok, akşam pazarını bekliycez, herifin köprüden atlaması lazım ama atlamıyor, enteresan
    Ankaraya tayin isteyecektim bizim çocum baba otur isteme bu yıl şimdi dedi......böyle kaldık şimdi......kararsızlık kötü......

7. Dayucuğum ons göçtü
    Hamdım Piştim Yandım

8. Dayucuğum cümbüşe hazırmısın, günün dibinden şortumu kapatacağım bakalım denk getirebilecem mi
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 634/999 İlkİlk ... 134534584624632633634635636644684734 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •