cevap gelmiyor neden her moku bilen adamdantrade etmeyin diyen her moku bilen adam kchol 265-270 satmayan 209 satsýn mý , satmýyacaksa ne kadar beklesin
![]()
cevap gelmiyor neden her moku bilen adamdantrade etmeyin diyen her moku bilen adam kchol 265-270 satmayan 209 satsýn mý , satmýyacaksa ne kadar beklesin
![]()
borsada kazançtan vergi almayacaklarmýþ ama iþlemden 1-2 geçirebilirlermiþ
yani kazanandanda kazanmayandanda alacakalr
bir halt olacaðý yok.
14 alým yerï, gözden kaçmasýn![]()
Yazdýklarým minicik bir yatýrýmcýnýn görüþ ve önerileri olup, yatýrým tavsiyesi olarak deðerlendirilemez.!
https://m.youtube.com/watch?v=6-3f2I4H2t8&pp=ygUZxLAga293ICB3aGFzIHTEsSBnZSB5b3VuZ w%3D%3D
Benim tahtalarýmdan birini ben tutuyorum valla...müsaade yok Diðeri þelale zaten. cehennemin dibini bir gorsun. Perþembe safagina kadar tutarým ama sonrasýnda Gandalf in tepede görünmesini isterim. Yoksa selam okunur[emoji16][emoji16]
Redmi Note 9 Pro cihazýmdan Tapatalk kullanýlarak gönderildi
Adam geri abi..ciddiyim...3.20 den tüm mallarý satýp en az 2-3 ay borsadan uzaðým diyen adama KCHOL buradan neden satmadýn diyor vs?
Üstelik agresif short poz. açmýþken...HERÞEY MESAJLARDA HALA VAR..
Vallahi kimlerle muhatap olmak zorunda kalýyorum.Hani bazýlarý ne problem çözer ne de çözümü anlarya..iþte bu tayfa.
Daha bu gün ''3.10 dolar hedef-tepki dedi...yani 10.500 den''
Oradan alan þimdi ne yapsýn dedim...TIKKKKKK YOK...
Bozkurt 10 gün önce borsa 10.000 altýna iner mi dedi..ben, bu zamanda iner dedim..ve oldu...neyse...
bu lavuk gazý varmýþ gibi kývrýndý..yok GRÝ LÝSTE OLURSA BÖYLE-YKBNK olursa þöyle..DEDEM ebeme yürürse böyle...
Yer Ýmleri