Sayfa 632/999 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon
Arama sonucu : 7991 madde; 5,049 - 5,056 arası.

Konu: Viop LVII

1.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Bu arada yeni halka arzdan ilk defa zarar yazdım, horuz gagaladı
    hem bu hem akü tırt, asıl haftayı bekle aküde bir işlem görmeye başlasın altny gibi oda taban taban gidecek
    son 10 arz içinde alkılıç iyi, pınarsüt gibi buda sütçü, 1 lt süt 40 tale markette
    yarın alım yapacağım, şansımı deneyeceğim
    son 10 arz tamamııı ky ye .eeçirmeceee, girene girdi geçmiş olsun diyelim

2.  Alıntı Originally Posted by MiniYatirimci Yazıyı Oku
    amerikanya verisi ile tepki verirse verir yoksa mokokoya devam
    15:30 mu verinin saati ?

çok suyun altında tuttu piyasanın kafasını, daha fazla örselememesi lazım, yoksa öldürecek öldürse kendi işine de yaramaz sonra, artık bi can suyu verme saati gelebilir..

3. telekomda şu haldeyim...

vurmayın vurmayın...

https://www.izlesene.com/video/kucuk...urmayin/973703
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. Akü horuzdan insaflı cıktıydı, dün tavanı gösterdiler akşama gevşettiler kaçış fırsatın vardı horuz direk gagaladı hiç kaçma sansı vermedi, ky bundan keyli arzlara katılmaz Maacit abi son iki arzda lastiki patlattı herif
    Rıfkı son iki derken el almaz oynuyor
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Akü horuzdan insaflı cıktıydı, dün tavanı gösterdiler akşama gevşettiler kaçış fırsatın vardı horuz direk gagaladı hiç kaçma sansı vermedi, ky bundan keyli arzlara katılmaz Maacit abi son iki arzda lastiki patlattı herif
    Rıfkı son iki derken el almaz oynuyor
    cümbüş başlıyor hazır mısın.......

6. kace hol bi yerden tepki verir artık ellam.
    ne lan bu her gün her gün.
    satılmadık bankan olsun alıcı gene gelir.
    bu gadar gafaya dakma ali abi.
    düzeli inşaallah.

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'nın rezervleri yükselişe geçti. Merkez'in rezervleri 1.4 milyar dolar yükselmiş oldu. Bakan Şimşek "Swap hariç net rezervlerimiz, 2020 yılı mart ayından sonra ilk defa pozitife döndü. Son 2 ayda swap hariç net rezervler 67 milyar dolar arttı. Brüt rezervler ise 143,6 milyar dolara ulaştı" dedi.
    bir ara kayıp 128 milyar dolar vardı ne oldu unutuldu mu?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

8. Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

Sayfa 632/999 İlkİlk ... 132532582622630631632633634642682732 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •