1.35'e çekme ihtimalini gözardı etmemek lazım..
Printable View
1.35'e çekme ihtimalini gözardı etmemek lazım..
Yahu sırf çamurluk yapıyorsun be ya
Hep aynı çek yukarı ver aşağı
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hareketler bence sürecin bitmesine az kaldığına işaret.İnsanları trade sevkedip malsız bırakmak.Spk muafiyeti kabul edecekse yükselişlerle gel gel yapıldığı da söylenebilir ama ben buna ihtimal vermiyorum.
18.00 itibari ile alıcılar iyi mallanmış görünüyor.
Ne kastın, ne kastırdın be hürriyet.. Ne diyelim sonun iyi olur insallah..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://i.hizliresim.com/RDrzEY.png
NEDEN KABUL ETMESİN A MADDESİ AÇIK KREDİ ÇEKTİK ALDIK FİNANSAL MALİ YAPIYI OLUMSUZ ETKİLER DİYECEKLER SPK HÜKÜMET KANADI SONUÇTA
La kim aldi benim mali 1,37 yazmistim :28:
düdüklü tencere naber :yahoo: benim uyari sistemi demeki yaniltmamis beni...!
sana yazmistim heralde sildiler
Bu madde alan adamın finansal güçlüğünden değil alınan şirketin finansal güçlüğünden bahsediyor.yani alınan şirket batik ise onu kurtarmak için alip kasasına para koymak zorunda olursa diyor.hurgz tenin kasası para doldu.glokal i 76 milyon dolar a satarak.ayrica 170 trilyonluk da gayrimenkulü var.yani finansal zorluktan degil kwyfiyetten satıldı.batik olsa zaten 190 milyon dolar değil 50 milyon dolar vermezlerdi.kimseyi yaniltmayalim
Tahtacı oyun oynamayı bırak, yeter al-satçıları zengin ettiğin.. Bu hafta bilançoda var, sayılı günlerin bitiyor.
Hürriyet gazete konsolide olarak yayınlıyor diye biliyorum.. Bu nedenle 20 ağustos olmalı..
Kritik 2 haftaya girdik hem 3 ay dolmuş olacak hem bilanço tarihi gelecek ikiside çakışıyor.. Hangisi önce gelecek nasıl bir atraksiyon yapacaklar görücez.. O kadar bekledik bir 2 hafta daha sabır :)
Son tarih 27 sine uzatıldı diye biliyorum , bloombergde haberlerde duymuştum...
hissede yeniyim öncelikle herkese rabbim hayırlı kazançlar nasip etsin. çağrı fiyatı konusunda kısaca bilgi veren olursa minnettar olurum
Ya sabır ,SPK -kararini ver artık yeter kivirttigin.
Bayram haftası yada Bayram sonrası ilk bültende kararın çıkma olasılığı daha fazla. 23 mayıs 23 Ağustos. Geçen gün gazeteye bakayım dedim, 10,5 sayfa kamu ilanı. Gazetenin 1/3 ü kamu ilanıyla dolu. Ama Türkcell ilanı göremedim. Halbuki Türkcell en büyük reklam verenlerden biri. Hala Doğan’daki gibi Türkcell ilanlarının olmayışı garip geldi. Ne zamanki onun da reklamları gazetede boy boy yer alır içim daha da rahatlar. Denildiği gibi tirajda azalma olsa da karlılık artacak gibi. Bakalım ne olacak.
Satışta tüm borcu kapatıldı. Üstüne Glokal satışından 70 Milyon USD girdi kasasına. Bu satıştan 220 Milyon TL kar gelecek. Dolarlar duruyorsa 50 Milyonun üzerinde de kur karı gelecek. Satış muhabbeti hiç olmasaydı şuan en az 2 TL olmalıydı zaten. Bu tüpçü muhtemelen dolar üzerinden bu kadar borcu ödeyemez. Aldığı güne göre % 25 arttı borcu TL üzerinden. Firmalar oldukça iyi durumdayken başka bir gruba satış olabilir diye düşünüyorum.
1,39 tekrar deneyecek gibi...
gecerse alis deneyebilirsiniz 1,47 kadar yolu var.
Cuma günü yaptığı hareketin aynısı 1.38 göster, 5 e doğru 1.35'e çek , kapanışta 1.33 kapat. Bakalım bugün nasıl kapatacak. Spek efendi bu kadar stress yapma be ya .
38 gösterip 32 ye kadar bastılar :wu:
O kadar atraksiyona elde var sıfır.. Neyse düşen piyasada buna da şükür..
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Farz-ı misal muafiyet kabul edilirse işte o zaman yandık. İşin yoksa mahkemeyle uğraş.. Bugünün kuruyla 1.89 çağrı fiyatı var. Buda %40 marj yapar. Tam bir saçmalığa dönüştü bu iş.
Çağrı sürecinde piyasa fiyatı çağrı fiyatının üzerinde seyreder ve 1 lot bile almadan bu yükümlülükten kurtulur. Bunu yapabilmek için elinde hisseyi sürecek lot olması lazım. Hem kendi lotlarının hemde şirketinin değeri artmış olur. Demirören grubunun borsada daha yeni şirketleri oluyor diye biliyorum. Borsa hisse hareketleriyle de kasalarına para girmiş olur. %77 için lot başı 0,363 $ peşin veren ve bunu kredi maliyetini de eklediğimizde daha artan fiyattan alanların aklı nerdeydi. Burda çağrı olmaz ise bu yol olur. SPK kimseye çağrı yaptıramaz artık.
BU KAFAYLA 2 tl den çağrı yapacaksın Demirören, aklını başına al bebem:halay: