Sayfa 594/985 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon
Arama sonucu : 7873 madde; 4,745 - 4,752 arası.

Konu: HURGZ - Hürriyet Gazetecilik

1. Şu anda kar zarar hiçbir şeyin önemi yok bakalım şu Çağrı Mevzusu ne olacak.

MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. ya bir de zamanında şu Hürriyet gazetesi bir satılsa bir kurtulsa şu Doğan'dan Uçar kaçar yanar diyorlardı e şim de olmayacak şeyler oluyor hiç güzel şeyler olmazmi borsada madem şartlar bukadar kötü niye aldi çok güzel hareketler olur ama ozaman burda kim olur onu bilemem yatırım tavsiyesi degildir 10 sene bekledim beklemeyede devam edeceğim çağrı fiyatı beni kurtarmaz yatırım tavsiyesi değildir.

3. İşte Demirören Medya Center'ın "can dostları"

https://www.cnnturk.com/video/yasam/...n-can-dostlari

4.  Alıntı Originally Posted by Iron-i Yazıyı Oku
    Satistaki zarari bilancoya ekler bunlar, cakallik dersi almak isteyen varsa Hurgz"a gelsin, her turlusu mevcut. Hissesinin kendisi, trolleri, manipulatorleri ile tam bir rezillik abidesi.
     Alıntı Originally Posted by 319 Yazıyı Oku
    Satılan şirket geçen sene faaliyetleri durdurulan ve 252 milyon TL zarar yazılan şirket.

Sembolik bir değere devredilmiş.
    2017 sonunda faaliyetleri durduruldu ve yeteri kadar zarar yazdılar zaten. Bilançoda satılan bu şirketin pek değeri kalmadı artık.. yani zarar yazılacak bir değer yok.. bakınız finansal dip not :15 (2017 yılsonu)

5.  Alıntı Originally Posted by 319 Yazıyı Oku
    2017 sonunda faaliyetleri durduruldu ve yeteri kadar zarar yazdılar zaten. Bilançoda satılan bu şirketin pek değeri kalmadı artık.. yani zarar yazılacak bir değer yok.. bakınız finansal dip not :15 (2017 yılsonu)
    KAP bildirimlerine baktim, dediginiz gibi gorunuyor.

6. Beyler bugün KAP a gönderilen yazıyı iyi incelerseniz , bu satışın , açıklanan son finansal tabloya etkisi ( 2018 ilk çeyrek bilançosu) aktif toplama oranı % 2,95 diyor . Aktif toplamın 725 milyon TL .olduğu bilançoda , kabaca 21 milyon TL bir etkisi var. Bu şirketin son dönemde 395 kişi civarında( farklı ülkelerde) çalışanı vardı. Dijital pazarlarla ilgili zarar yazan kısmının faaliyetleri , aralık 2017 de zaten kapatılmıştı.

7.  Alıntı Originally Posted by ERHAN11 Yazıyı Oku
    Beyler bugün KAP a gönderilen yazıyı iyi incelerseniz , bu satışın , açıklanan son finansal tabloya etkisi ( 2018 ilk çeyrek bilançosu) aktif toplama oranı % 2,95 diyor . Aktif toplamın 725 milyon TL .olduğu bilançoda , kabaca 21 milyon TL bir etkisi var. Bu şirketin son dönemde 395 kişi civarında( farklı ülkelerde) çalışanı vardı. Dijital pazarlarla ilgili zarar yazan kısmının faaliyetleri , aralık 2017 de zaten kapatılmıştı.
    Bu dediğiniz rakamda dipnot 15 de kalan rakam. Devede kulak yani. Zaten asıl zarar 2017 sonunda finansallara yansımıştı.

Kalan 21 milyonun tamamı zarar bile olsa hürriyet emlak satısından elde edilen kârin %8 ine falan denk geliyor. Yani bisey ifade etmiyor. Sadece bu satıştan kasaya giren 76 milyon USD den elde edilecek kur farkı geliri bu rakamdan daha fazla.

Asıl mevzu çağrı .. asil beklenen haber spk’dan..

DGZTE’nin fiili çağrısının en geç devir tarihinden itibaren 45 iş günü içinde başlaması gerekiyor. Yani 19 temmuz.
    Bu sebeble 5 temmuz (en kötü 12 temmuz) spk bülteninde DGZTE haberi yeralacaktir. Bizede etkisi olabilir bu haberin.

Bol kazançlar,
    İyi haftasonları

8.  Alıntı Originally Posted by ERHAN11 Yazıyı Oku
    Beyler bugün KAP a gönderilen yazıyı iyi incelerseniz , bu satışın , açıklanan son finansal tabloya etkisi ( 2018 ilk çeyrek bilançosu) aktif toplama oranı % 2,95 diyor . Aktif toplamın 725 milyon TL .olduğu bilançoda , kabaca 21 milyon TL bir etkisi var. Bu şirketin son dönemde 395 kişi civarında( farklı ülkelerde) çalışanı vardı. Dijital pazarlarla ilgili zarar yazan kısmının faaliyetleri , aralık 2017 de zaten kapatılmıştı.
    o zaman yüzde 2.95 lik bir artış sağlar mı ki?

o değil de buradaki pek çok arkadaş benim gibi al satçı mı anlamadım? Olumsuz yorumlamak için elinden geleni yapıyorlar. Şu haberin hangi kısmı olumsuz da hisse olumsuz etkilensin? Seçim sonrası tüm iktidar yakını hisseler pirimlendi. Borsa da iyi idi. Bu hisse de 1.30 üstüne atmış kendini. Bu haberin hisseye olumsuz yansıyacağını düşenlerde art niyet var bence. Benim portföyün yüzde 25 i burda. haber çıkınca üzüldüm çünkü perşembe fuldüm. Hayırlısı olsun ama olumsuz konuşanlar çoksa o zaman keşke %100 le burda olaydım dedim Çok iyi dökmüş 2 gündür hisse. Olumsuzluk olduğunu iddia edenler gerekçesini de söylesin. Az ya da ok olumlu etkisi olacağını düşünüyorum. YTD

Sayfa 594/985 İlkİlk ... 94494544584592593594595596604644694 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •