-
La kim aldi benim mali 1,37 yazmistim 
düdüklü tencere naber
benim uyari sistemi demeki yaniltmamis beni...!
sana yazmistim heralde sildiler
-

Originally Posted by
fener1907
NEDEN KABUL ETMESİN A MADDESİ AÇIK KREDİ ÇEKTİK ALDIK FİNANSAL MALİ YAPIYI OLUMSUZ ETKİLER DİYECEKLER SPK HÜKÜMET KANADI SONUÇTA
Demirören şirkete yeni fon getirdi de kapa mı bildirmedi.Böyle bir şey mümkün mü?Ayrıca Hürriyet’in bilançosu belli.Bu konular bu forumda çok konuşuldu önceden.
-

Originally Posted by
kosta
La kim aldi benim mali 1,37 yazmistim

düdüklü tencere naber

benim uyari sistemi demeki yaniltmamis beni...!
sana yazmistim heralde sildiler
Abi alış fiyatlarını yazdığın gibi satış fiyatlarını da yazda biz de kazanalım.Speğin hareketlerini iyi kokluyorsun.
-

Originally Posted by
atakanyc
Abi alış fiyatlarını yazdığın gibi satış fiyatlarını da yazda biz de kazanalım.Speğin hareketlerini iyi kokluyorsun.
1,32 alis fiyatim 2-gun once yazdim
-

Originally Posted by
fener1907
NEDEN KABUL ETMESİN A MADDESİ AÇIK KREDİ ÇEKTİK ALDIK FİNANSAL MALİ YAPIYI OLUMSUZ ETKİLER DİYECEKLER SPK HÜKÜMET KANADI SONUÇTA
Yanlış anlama veya yorumlama yapmışsınız .
-
Bu madde alan adamın finansal güçlüğünden değil alınan şirketin finansal güçlüğünden bahsediyor.yani alınan şirket batik ise onu kurtarmak için alip kasasına para koymak zorunda olursa diyor.hurgz tenin kasası para doldu.glokal i 76 milyon dolar a satarak.ayrica 170 trilyonluk da gayrimenkulü var.yani finansal zorluktan degil kwyfiyetten satıldı.batik olsa zaten 190 milyon dolar değil 50 milyon dolar vermezlerdi.kimseyi yaniltmayalim
-

Originally Posted by
hikmet52
Bu madde alan adamın finansal güçlüğünden değil alınan şirketin finansal güçlüğünden bahsediyor.yani alınan şirket batik ise onu kurtarmak için alip kasasına para koymak zorunda olursa diyor.hurgz tenin kasası para doldu.glokal i 76 milyon dolar a satarak.ayrica 170 trilyonluk da gayrimenkulü var.yani finansal zorluktan degil kwyfiyetten satıldı.batik olsa zaten 190 milyon dolar değil 50 milyon dolar vermezlerdi.kimseyi yaniltmayalim
yANILMAYIZ AMA KANDIRILIRIZ
-
Tahtacı oyun oynamayı bırak, yeter al-satçıları zengin ettiğin.. Bu hafta bilançoda var, sayılı günlerin bitiyor.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri