Üstad şunun basit faizi kaça geliyor? Basit düşünüyorum da biraz :)
Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
Printable View
Dev olması için global bir firma olur yada yerel ise her şehirde olur ve tüm Türkiyenin bildiği bir marka olur .
Şube sayısına bakarak dev firma denilmez.Çiğköftelerinde 100 lerce şubesi olan var .Dev çiğköfte firmasımı diyeceğiz?
Dev firmalara haksızlık yapmayalım [emoji6]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yanlız, gerek komogene gerekse adıyaman çiğ köftesi restorantları ile Çıtır usta restorantlarını görsel olarak karşılaştırın derim !!!
Google da fotolarına bakın mesela, sonra hangisi restorant sonra karar verin.
Şimdi şöyle bişi var çiğköfte bayisi ile resturant arasında. çiğköfte bayisinde en fazla 2.3 kişi çalışır çiğ köfte hazır geliyor paketlenmiş halde.. Resturantlarda ise 20 kişiden az değildir çalışan.
Sn Bahri,
Ankarada misiniz? Bir soylentiye gore filtre agir metali duzeltemiyor bu yuzden damacana mecburi. Bunu arastiran bilen var mi merak ettim. Subat sonuna kadar bagladigim icin oran yok.
bir soru;
vade sonu 21 Aralık yazıyor. faiz o gün hesaba geçer mi yoksa 22sinde mi geçer. parayı çekmek için hangi gün bankaya gitmeliyim.
ilginize teşekkür ederim
Hadi yine iyisiniz, işsizlik fonunun aylık getirisi kasımda %0.97 olmuş, yıllık da %10.23. Büyüklüğü de 126 milyar lira.
Fonu bana verseler ben yıllık %15 kazandırayım üstü benim olsun, hem devlet kazansın hem ben :)
Bu ülkenin suçu nedir ki şu lafları edebilen bir insan ülke yönetiminde olsun, memleketin kaderini tayin etsin. Üslup ortaokul 2 terk, bir de üniversite diplomasını sorguluyor birileri.
"Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni"
Dostum ben sana çiğköfteci şubesi çok o yüzden dev demedim .Dev olmak için çok şubeye gerek yok.Arkadaşda facebooku o yüzden örnek söylemiş sanıyorum .
Bir köfteci Yusuf battı desen ,günaydın battı desen anlarımda, inan ismini ilk kez duyduğum bir firmayı hala savunuyorsun dev diye onu anlamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Eturuncu 2. Kez hoşgeldin süresi ne kadar süreyle veriyor ?
teb 32 gün %20
stopaj %15
net getiri %18
'net %28leri görmüştük'
geçen aydan bu aya %10 düşüş var
28li-30lu oranların kim kaymağını yiyebildi? kim 1 yıl bağladı da bu oranları alabilecek?
TL hakikatten ilizyon
Daha önce yazdım, ismini ilk defa duyman o restoranın dev olmadığı anlamına gelmez.
Çıtır usta, İstanbul, Ankara ve İzmir de büyük ve popüler avm lerde şubesi olan bir restoranttır. Benim çevremde tanınan ve sevilen bir restorant ve ilk defa 2000 yılı civarında ataköy galeria da gidip yemek yemiştim.
Facebook çok bilinen bir marka. Vkontakte de benzeri bir uygulama ve Avrupa da 150 milyondan fazla üyesi var. Türkiye de Vkontakte nin duyulmamış olması, dev olmadığı anlamına gelmez. Çünkü Avrupa ve Rusya da facebooktan daha çok tanınıyor vkontakte.
Senin çıtır ustayı duymamış olman, onun dev olmadığı anlamına gelmez.
Başka nasıl anlatayım bilemedim...
Halkbank 250k 32gün üstü 23%
Önceden dolar düşüyor diye faizleri düşürüyorlardı, şimdi sanki daha da düşmüş gibi faizleri düşürmeye devam ediyorlar. Halbuki dolar en düştüğü noktadan en az 25 kuruş yukarıda. Faizler fena patlayacak. Baskının sonucu hep ters teper.
https://www.marketwatch.com/story/th...ket-2018-12-17
Bir para bollugu daha donemi geliyor..
Demedi demeyin...
Bunlarin balliligina sapka cikariyorum, onlerinde egiliyorum hatta yerlere yatiyorum... :)
Faiz maiz hikaye...
Donem ucuzdan hisse toplama donemi...
Arkasi ralli...
Syg,
Son iki ayda değişik yöntemlerle sınırlı miktarda borçlanarak faizleri düşürdüler. Şubatta piyasadan borçlanacakları 25 milyar TL için piyasanın isteyeceği faizi düşünürsek hesabın pek te istedikleri gibi gitmeyeceği düşünülebilir. Şahsen tl de para bağlayacaksam şubat son haftasına denk getireceğim. Sonra da mart sonu bilanço dönemi.
Biz dayagi onden yedik..
Mehmet Bahceli gibi onden yaptilar..
Arkadan yapsalar millet dagilirdi.. :)
Simdi sira onlarda...
Sonra hep beraber vakti gelince guzel gunleri gorecegiz.
Syg,