Originally Posted by
Omega0607
Dostum ben sana çiğköfteci şubesi çok o yüzden dev demedim .Dev olmak için çok şubeye gerek yok.Arkadaşda facebooku o yüzden örnek söylemiş sanıyorum .
Bir köfteci Yusuf battı desen ,günaydın battı desen anlarımda, inan ismini ilk kez duyduğum bir firmayı hala savunuyorsun dev diye onu anlamıyorum.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Originally Posted by
kafkaf
Dev çiğ köfte zinciri demek ki...
Not: çi köfte hiç yemediğim için ilk defa duyuyorum ama bu onu dev firma olmaktan alıkoymuyor.
Daha önce yazdım, ismini ilk defa duyman o restoranın dev olmadığı anlamına gelmez.
Çıtır usta, İstanbul, Ankara ve İzmir de büyük ve popüler avm lerde şubesi olan bir restoranttır. Benim çevremde tanınan ve sevilen bir restorant ve ilk defa 2000 yılı civarında ataköy galeria da gidip yemek yemiştim.
Facebook çok bilinen bir marka. Vkontakte de benzeri bir uygulama ve Avrupa da 150 milyondan fazla üyesi var. Türkiye de Vkontakte nin duyulmamış olması, dev olmadığı anlamına gelmez. Çünkü Avrupa ve Rusya da facebooktan daha çok tanınıyor vkontakte.
Senin çıtır ustayı duymamış olman, onun dev olmadığı anlamına gelmez.
Başka nasıl anlatayım bilemedim...
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri