Sayfa 639/1012 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,105 - 5,112 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Bu ülkenin suçu nedir ki şu lafları edebilen bir insan ülke yönetiminde olsun, memleketin kaderini tayin etsin. Üslup ortaokul 2 terk, bir de üniversite diplomasını sorguluyor birileri.

"Birileri çıkmış portakal mıdır, mandalina mıdır, narenciye midir? Sokağa çağırıyor. Haddini bil haddini. Bilmezsen haddini, bu millet patlatır enseni"
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aynı fikirdeyim. Yemek sektöründe çiğ köfte bayileri ile çıtır usta restorantlarını karşılaştırınca, restorantların maliyeti, nakit akışı gibi konular hakkında fikir sahibi olunabilir.
    Dostum ben sana çiğköfteci şubesi çok o yüzden dev demedim .Dev olmak için çok şubeye gerek yok.Arkadaşda facebooku o yüzden örnek söylemiş sanıyorum .
    Bir köfteci Yusuf battı desen ,günaydın battı desen anlarımda, inan ismini ilk kez duyduğum bir firmayı hala savunuyorsun dev diye onu anlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eturuncu 2. Kez hoşgeldin süresi ne kadar süreyle veriyor ?

4. teb 32 gün %20
    stopaj %15
    net getiri %18
    'net %28leri görmüştük'
    geçen aydan bu aya %10 düşüş var
    28li-30lu oranların kim kaymağını yiyebildi? kim 1 yıl bağladı da bu oranları alabilecek?
    TL hakikatten ilizyon

5.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Arkadaşlar, Aktifbank ile çalışan ve eft , havale yaptığında upt kurye den aranan var mı ? Benim son 2 haftada 2 defa başıma geldi. Görüşmeyi reddettim ve bankaya bilgi verdim. Banka önce haberimiz yok dedi, 4 gün sonra doğruladı ve artık aranmayacaksınız dedi.
    aradıklarında ne diyorlar ki? nkolay bono hizmetini bazen kullanıyorum. hiç başıma gelmedi. sakat bi durum oluşmasın?

6.  Alıntı Originally Posted by Omega0607 Yazıyı Oku
    Dostum ben sana çiğköfteci şubesi çok o yüzden dev demedim .Dev olmak için çok şubeye gerek yok.Arkadaşda facebooku o yüzden örnek söylemiş sanıyorum .
    Bir köfteci Yusuf battı desen ,günaydın battı desen anlarımda, inan ismini ilk kez duyduğum bir firmayı hala savunuyorsun dev diye onu anlamıyorum.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Dev çiğ köfte zinciri demek ki...

Not: çi köfte hiç yemediğim için ilk defa duyuyorum ama bu onu dev firma olmaktan alıkoymuyor.
    Daha önce yazdım, ismini ilk defa duyman o restoranın dev olmadığı anlamına gelmez.

Çıtır usta, İstanbul, Ankara ve İzmir de büyük ve popüler avm lerde şubesi olan bir restoranttır. Benim çevremde tanınan ve sevilen bir restorant ve ilk defa 2000 yılı civarında ataköy galeria da gidip yemek yemiştim.

Facebook çok bilinen bir marka. Vkontakte de benzeri bir uygulama ve Avrupa da 150 milyondan fazla üyesi var. Türkiye de Vkontakte nin duyulmamış olması, dev olmadığı anlamına gelmez. Çünkü Avrupa ve Rusya da facebooktan daha çok tanınıyor vkontakte.

Senin çıtır ustayı duymamış olman, onun dev olmadığı anlamına gelmez.

Başka nasıl anlatayım bilemedim...
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

7. Halkbank 250k 32gün üstü 23%

8.  Alıntı Originally Posted by gk1986 Yazıyı Oku
    Halkbank 250k 32gün üstü 23%
    Önceden dolar düşüyor diye faizleri düşürüyorlardı, şimdi sanki daha da düşmüş gibi faizleri düşürmeye devam ediyorlar. Halbuki dolar en düştüğü noktadan en az 25 kuruş yukarıda. Faizler fena patlayacak. Baskının sonucu hep ters teper.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

Sayfa 639/1012 İlkİlk ... 139539589629637638639640641649689739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •