Sayfa 638/1012 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8092 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Yanlız, gerek komogene gerekse adıyaman çiğ köftesi restorantları ile Çıtır usta restorantlarını görsel olarak karşılaştırın derim !!!

Google da fotolarına bakın mesela, sonra hangisi restorant sonra karar verin.
     Alıntı Originally Posted by realities Yazıyı Oku
    dev'lik parasal büyüklükle ilgili bir olay, facebookun kaç şubesi var mesela..?
    Aynı fikirdeyim. Yemek sektöründe çiğ köfte bayileri ile çıtır usta restorantlarını karşılaştırınca, restorantların maliyeti, nakit akışı gibi konular hakkında fikir sahibi olunabilir.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2. Sn Bahri,
    Ankarada misiniz? Bir soylentiye gore filtre agir metali duzeltemiyor bu yuzden damacana mecburi. Bunu arastiran bilen var mi merak ettim. Subat sonuna kadar bagladigim icin oran yok.

3. bir soru;
    vade sonu 21 Aralık yazıyor. faiz o gün hesaba geçer mi yoksa 22sinde mi geçer. parayı çekmek için hangi gün bankaya gitmeliyim.

4.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bir soru;
    vade sonu 21 Aralık yazıyor. faiz o gün hesaba geçer mi yoksa 22sinde mi geçer. parayı çekmek için hangi gün bankaya gitmeliyim.
    21 aralıkta hesabınıza geçer çekebilirsiniz paranızı.

5.  Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    bir soru;
    Mevduat ise 21. Aralık'ta hesaba geçer.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. ilginize teşekkür ederim

7.  Alıntı Originally Posted by mustafab Yazıyı Oku
    Sn Bahri,
    Ankarada misiniz? Bir soylentiye gore filtre agir metali duzeltemiyor bu yuzden damacana mecburi. Bunu arastiran bilen var mi merak ettim. Subat sonuna kadar bagladigim icin oran yok.
    evet ! Söylentiyi duymadım daha almadım cihazı zaten fırsat bulamadım pet şişeye devam biraz şiir yazmak istedim

8. Hadi yine iyisiniz, işsizlik fonunun aylık getirisi kasımda %0.97 olmuş, yıllık da %10.23. Büyüklüğü de 126 milyar lira.
    Fonu bana verseler ben yıllık %15 kazandırayım üstü benim olsun, hem devlet kazansın hem ben

Sayfa 638/1012 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •