maalesef durum oldukça ciddi, bizim mahalle coronalı kaynıyor.
Printable View
Yarım saatte sonuç veren ve tamamen evde yapılabilen bir yeni tip koronavirüs (Kovid-19) test kitinin kullanımı, ABD'de artık serbest.
https://www.milliyet.com.tr/dunya/ab...-verdi-6357613
https://www.ensonhaber.com/gundem/fa...keye-Fahrettin Koca: Salgının artış trendi bütün ülkeye yayılmış durumda
Vaka sayılarının tüm ülkede artışa geçtiğini belirten Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, "Aşıya yıl bitmeden kavuşmanın ümidi içindeyim" ifadelerini kullandı.
yayilmis-durumda
Bir coronalı arkadaşı aradım keyfi yerinde bir sıkıntıısı yok ilaçları kullanmadan carantina dönemini geçiriyor
''her nefis coronayı tadacaktır'' deyip güldü:)
benim kağıda yatfin fena daldı sıfırdan en üsttekini solladı.
gedza tahtası akıllı tahta. tahtacıda akıllı ise gedza hiç bir yere gitmez. dünkü düşüşte sadece bizim bildiğimiz kişilere 70 bin lot mal verdiler (bilmediklerimiz ne kadar acaba). o parayı bankalarda eziyolar şu an. verdiği malı geri toplayana kadar gedzadan bişey beklemiyorum.
Doğru tespit... :ok:
Malı kimden toplar bilemiyorum ama tahtanın altı tamamen boş. İstese tabana inmesi an meselesi...!!!
Tam da istedikleri gibi bir algı ve kağıda güveni azaltma operasyonu...
Piyasada en son gidecek hisselerden birisi diye düşünüyorum. O nedenle alıp atıyorum bir kenara. Sürekli takip etme derdi yok. Nasılsa şu ortamda bir yere gittiği ve gideceği yok. Fırsat verdikçe al\unut en iyisi... :cool:
kademelerinde dili var
peker'in kademelerine baktığımızda ben bu fiyatın üzerinde satıcıyım, bu fiyatın altına da mal vermem verecek babayiğit buyursun versin diyor
Son günlerde Kuantum Mekaniğine merak sardım. Hiç bilmediğim bir alan. İçine girdikçe ilginç şeyler öğreniyorum...
Borsa ile bir ilişkisi var mı? merak ediyorum... Oradaki teorilerden birisi "takip etmeme, gözetlememe ilkesi" imiş...
Eğer bir şeyi takip etmiyorsan davranışı farklı oluyormuş. Ben de GEDZA için bu teoriyi uyguluyorum. Takip etmiyorum...
Gözlem yapınca görmek istediğimiz gibi görüyormuşuz. Biz görmeyince farklı davranışlar oluyormuş...
Sadece alım yapacağım gün bakıyorum sonrası olasılıksal davranış...
Ben görmedikten sonra tahta yapıcının oynadığı oyunları sadece kendisi görmüş oluyor, benim haberim bile olmuyor... :cool:
gedza da
alışmadığımız yadırgadığımız(aslında güzel olan) rastlanmayan bir tahta yapıcı var
ısrarla herkesi sofraya davet ediyor.
hisse makul fiyatlarda sofraya çağırdıklarına ben altın vuruşa gidecem diyor.
nasıl olacaksa?
Bence bozulmaz...
55bin lotu bende, 15bin lotu sn. kuluçka 'nın yeğeninde imiş...
Yani, oyuncular ve strateji aynı...
Bizden alamayacaklarını biliyorlar ama almak istedikleri başkaları varsa orasını bilemem...
Biz zaten yabancı değiliz diye düşünüyorum. Yabancı gözüyle görüyorlarsa, her 2 taraf için de sıkıntı var demektir...
Ben kesinlikle bu alimlarinizin tahtayı riske attığını düşünüyorum .
Tabi kimseye alım satım yaptığı için kızacak veya eleştiriyor değilim.Yanlis anlaşılmasin.
5 bin lotu bile almak için aşağı çeken bir tahta bu.
Mali bulunca yukarı çeker alım görünce aşağı basar
Bizim bildiğimiz 70 bin lot ve
şuan 70 bin lot da bu tahta için ciddi bir lot diye düşünüyorum
Mal alabilmek için günlerce beklemem gerekiyor. Her zaman fırsat vermiyor. Fırsat verdiğinde benim gibi bekleyenler varsa fırsat oluyor...
Bu tahta için dediğin gibi 5bin lot bile önemli. Fakat bence tahta yapıcının planı çok farklı...
Ben elimden geldiğince bu plana uymaya çalışıyorum. Hata yapıyor da olabilirim. Bunu tahta üzerinden bana gösteremez, çünkü izlemiyorum...
Adama da kafayı yedirttik.. Quantum takılmaya başladı.. 19.57 e kadar vuruyor.. Gidip 19.95 i kaldırıyor..
Cümleten selamın aleyküm..
Alanın kim olduğunun da önemi yok bence. Önemli olan kimden alındığı. Piyasadan alınmış ise tahta yapıcısı memnun olmalı zira bu seviyeden yeni maliyetler oluştu.
Diğer taraftan takasın tamamına talip değildir herhalde tahta yapıcı.
Sonuç olarak piyasanın birbirine vererek maliyetlerin yükselmesi her zaman iyidir ve kimseyi rahatsız etmez. Yeter ki aynı kişide tehdit edecek kadar mal toplanmasın.
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tayyip muhalefet liderini boşu boşuna muhatap alıp cevap veriiyor!
O adam geçmişte getirin meclise teklifi faizi 1'e indirelim demişti. Adam yasa ile oran belirleyecek:)
O zaman sıkıntı olabilir.
Ama toplayan ben değilim yanlışlık olmasın :)
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://www.ensonhaber.com/gundem/cu...nemine-giriyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ülkemiz şahlanış dönemine giriyor
Erdoğan, Türkiye'nin hazırlık devrini geride bırakıp şahlanış dönemine gireceğini söyledi.
YARIN PİYASANIN TERS KÖŞE OLMA İHTİMALİ YOK DEĞİL.
Malları devretmeye çalışıyorlardı, işlerini kolaylaştırdım diye düşünelim...
Tahtayı yapanlar ellerindeki malı arttırmayı istemiyor. Belli bir oranda tutuyorlar. Eğer devredemezlerse daha çok bekleriz buralarda...
Tahtayı yükseltmek için alıyorlar ama sonra bu malları yeniden yukarıdan devretmeleri lâzım. Ellerindekileri esas malları sattıklarını sanmıyorum...
Dün endeksten ve bankalardan çok düştük.
Bugün endeks ve bankalar cosmusken yine düştük.
Sebep sebep arıyorken ky nin fazla mallanmasi olarak yorumluyorum.
Bugünkü ve dünkü düşüş sabahın erken saatlerinde taban olup devre kesmesine benzemiyor.
Tahta yapıcı mali emeklilik fonuna genelde devreder
Emanetçidir
Emanetin de karşılığıni hissenin primiyle alır.
Daha sonra tahtacı malı devralır.
Emeklilik fonuna devretmek varken neden ky ye devretsin?
Bunu 3 yıldır gedza ile gözlemledim belki de yanlış gözlemledim.
Bilmediğimden soruyorum
Gedza ve pkart. İkisinde maratoncuyuz... bakalım..
Pkart pek hos olmadi ama ..yine de bunda da maraton kararı aldim..
.....tumosan da biraz gec kaldim..aslinda 7lerde bikackez aldim verdim..am sonra koptu..onu yakalayamadım..
Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gider o... Doğru yapıyorsun.
1/2 liranın hesabı olmaz bu tahtada...
Yatırım fonunu sindirmek gerekecek, Dün 18,12 ye 105 bin satış koyan oydu...
Bu aralıkta inanmayanları da döker,. Piyasa biraz yürüsün, fon satış yazamaz 21,50 ye kadar...
Emir kulu nede olsa..
Saygılar bol kazançlar
craps, pawnstar, svilengrad