Sayfa 637/1004 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,089 - 5,096 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Doğru tespit...

Malı kimden toplar bilemiyorum ama tahtanın altı tamamen boş. İstese tabana inmesi an meselesi...!!!

Tam da istedikleri gibi bir algı ve kağıda güveni azaltma operasyonu...

Piyasada en son gidecek hisselerden birisi diye düşünüyorum. O nedenle alıp atıyorum bir kenara. Sürekli takip etme derdi yok. Nasılsa şu ortamda bir yere gittiği ve gideceği yok. Fırsat verdikçe al\unut en iyisi...
    18.40 - 18.80 bandı görüyorum. göremediğimi zaten göremiyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    gedza tahtası akıllı tahta. tahtacıda akıllı ise gedza hiç bir yere gitmez. dünkü düşüşte sadece bizim bildiğimiz kişilere 70 bin lot mal verdiler (bilmediklerimiz ne kadar acaba). o parayı bankalarda eziyolar şu an. verdiği malı geri toplayana kadar gedzadan bişey beklemiyorum.
    Şimdi bu 70 bin lotu almak için tahtayı sallarlar mi
    Tahtanın yapısı bozulmuş mudur bu alımlarla?

3. gedza da
    alışmadığımız yadırgadığımız(aslında güzel olan) rastlanmayan bir tahta yapıcı var
    ısrarla herkesi sofraya davet ediyor.
    hisse makul fiyatlarda sofraya çağırdıklarına ben altın vuruşa gidecem diyor.
    nasıl olacaksa?

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Şimdi bu 70 bin lotu almak için tahtayı sallarlar mi
    Tahtanın yapısı bozulmuş mudur bu alımlarla?
    Bence bozulmaz...

55bin lotu bende, 15bin lotu sn. kuluçka 'nın yeğeninde imiş...

Yani, oyuncular ve strateji aynı...

Bizden alamayacaklarını biliyorlar ama almak istedikleri başkaları varsa orasını bilemem...

Biz zaten yabancı değiliz diye düşünüyorum. Yabancı gözüyle görüyorlarsa, her 2 taraf için de sıkıntı var demektir...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bence bozulmaz...

Bizden alamayacaklarını biliyorlar ama almak istedikleri başkaları varsa orasını bilemem...

Biz zaten yabancı değiliz diye düşünüyorum. Yabancı gözüyle görüyorlarsa, her 2 taraf için de sıkıntı var demektir...
    emeklilik fonundan 20 bin lot geldi diye takla attığımız dönemde 70 bin lot mal vermişse bence dikkate alınmalı.sonuçda tahta yapıyo adam aptal değil.

6.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bence bozulmaz...

Ben kesinlikle bu alimlarinizin tahtayı riske attığını düşünüyorum .
    Tabi kimseye alım satım yaptığı için kızacak veya eleştiriyor değilim.Yanlis anlaşılmasin.
    5 bin lotu bile almak için aşağı çeken bir tahta bu.

Mali bulunca yukarı çeker alım görünce aşağı basar

Bizim bildiğimiz 70 bin lot ve
    şuan 70 bin lot da bu tahta için ciddi bir lot diye düşünüyorum

Alıntı Originally Posted by 34jose34 Yazıyı Oku
    Ben kesinlikle bu alimlarinizin tahtayı riske attığını düşünüyorum .
    Tabi kimseye alım satım yaptığı için kızacak veya eleştiriyor değilim.Yanlis anlaşılmasin.
    5 bin lotu bile almak için aşağı çeken bir tahta bu.

Mali bulunca yukarı çeker alım görünce aşağı basar

Bizim bildiğimiz 70 bin lot ve
    şuan 70 bin lot da bu tahta için ciddi bir lot diye düşünüyorum

Mal alabilmek için günlerce beklemem gerekiyor. Her zaman fırsat vermiyor. Fırsat verdiğinde benim gibi bekleyenler varsa fırsat oluyor...

Bu tahta için dediğin gibi 5bin lot bile önemli. Fakat bence tahta yapıcının planı çok farklı...

Ben elimden geldiğince bu plana uymaya çalışıyorum. Hata yapıyor da olabilirim. Bunu tahta üzerinden bana gösteremez, çünkü izlemiyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

8. Adama da kafayı yedirttik.. Quantum takılmaya başladı.. 19.57 e kadar vuruyor.. Gidip 19.95 i kaldırıyor..

Sayfa 637/1004 İlkİlk ... 137537587627635636637638639647687737 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •