Olurda söylemleriyle eylemleri örtüþürse dolar'ýn 6.50'yi görüp yataya sarmasýný bekliyorum. teknikle bir alakasý yok sadece öngörü ve temennimdir.
Olurda söylemleriyle eylemleri örtüþürse dolar'ýn 6.50'yi görüp yataya sarmasýný bekliyorum. teknikle bir alakasý yok sadece öngörü ve temennimdir.
müco'nun iheva'sý adam olacak gibi duruyor, ciro artýþý gayet güzel
pandemi ile ilgili ürün üreteceðini de söylemiþti
o ürünlerle ilgili haber düþtükçe sert hareket edebilir
büyük ortak satýþý vardý o da bitmiþ.
hisse elimde deðil.
yüksek risk yüksek kazanç.
Ne günlere kaldýk?
hisseler yerlerde sürünürken kendimce bir veri bulup bir firma yaptýðý ciro kadar piyasa deðeri kadar piyasa deðeri eder demiþtim
bist 30 hisseleri dýþýnda cirosunun altýnda iþlem gören firma kalmadý, fersah fersah yukarýlarda iþlem görüyorlar.
yak Yatýrým)
ÞÝRKET HABERLERÝ
CIMSA/SAHOL
CIMSA kendisinin %40, Sabancý Holding’in %60 oranýnda sermayesine katýlacaðý, Hollanda’da
kurulacak ve toplamda 87mnEUR sermayeye sahip olacak "Cimsa Sabanci Cement
BV" unvanlý yeni þirketin kuruluþ iþlemlerinin baþarýyla tamamlandýðý açýklandý.
Hatýrlatmak gerekirse, þirketler bu haberi ilk kez 14 Ekim 2020 tarihinde
açýklamýþtý. Haberin kýsa vadede, Çimsa ve Sabanci Holding hisseleri üzerinde
nötr bir etki yaratmasýný bekleriz.
ZOREN
Zorlu Enerji’nin %75 ortaðý olduðu Filistin’de kurulu 2MW güneþ santrali devreye
alýndý. Tesisin sýnýrlý üretim kapasitesi nedeniyle Zorlu Enerji açýsýndan önemli
bir etkisinin olmasýný beklemiyoruz.
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
çimsacý bir arkadaþ vardý, doðru hissedesiniz.
cýty selec te azýmsanmayacak miktarda pozisyon artýrmýþ.
Tesekkurler. Piyasa degeri olarak piyasa da en ucuz hisse senetlerinden biri olabilir.
Gedzamiz bugün cok agresif)
https://www.ensonhaber.com/ekonomi/c...cegi-gorusunde
Citibank, koronavirüs aþýsýnýn dolara deðer kaybettireceði görüþünde
Citibank, yaptýðý araþtýrma sonucuna dayanarak koronavirüs aþýlarýnýn piyasaya sürülmesiyle dolarýn, 2021'de yüzde 20 deðer kaybedeceðini belirtti.
Yer Ýmleri