Sayfa 638/1004 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 8026 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: Seans & Geyik Odası - I

1. Cümleten selamın aleyküm..

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Adama da kafayı yedirttik.. Quantum takılmaya başladı.. 19.57 e kadar vuruyor.. Gidip 19.95 i kaldırıyor..
    Bugün ben yokum Çınar hocam...

Yeni fırsat çıkana kadar beklemedeyim... Ne zaman bana göre olur ,o zaman yine olurum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Cümleten selamın aleyküm..
    Aleyküm Selam...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by 63cnr63 Yazıyı Oku
    Cümleten selamın aleyküm..
    Aleyküm selam.

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bence bozulmaz...

55bin lotu bende, 15bin lotu sn. kuluçka 'nın yeğeninde imiş...

Yani, oyuncular ve strateji aynı...

Bizden alamayacaklarını biliyorlar ama almak istedikleri başkaları varsa orasını bilemem...

Biz zaten yabancı değiliz diye düşünüyorum. Yabancı gözüyle görüyorlarsa, her 2 taraf için de sıkıntı var demektir...
    Alanın kim olduğunun da önemi yok bence. Önemli olan kimden alındığı. Piyasadan alınmış ise tahta yapıcısı memnun olmalı zira bu seviyeden yeni maliyetler oluştu.

Diğer taraftan takasın tamamına talip değildir herhalde tahta yapıcı.

Sonuç olarak piyasanın birbirine vererek maliyetlerin yükselmesi her zaman iyidir ve kimseyi rahatsız etmez. Yeter ki aynı kişide tehdit edecek kadar mal toplanmasın.

SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Tayyip muhalefet liderini boşu boşuna muhatap alıp cevap veriiyor!
    O adam geçmişte getirin meclise teklifi faizi 1'e indirelim demişti. Adam yasa ile oran belirleyecek

Alıntı Originally Posted by SDT Yazıyı Oku
    Alanın kim olduğunun da önemi yok bence. Önemli olan kimden alındığı. Piyasadan alınmış ise tahta yapıcısı memnun olmalı zira bu seviyeden yeni maliyetler oluştu.

Diğer taraftan takasın tamamına talip değildir herhalde tahta yapıcı.

Sonuç olarak piyasanın birbirine vererek maliyetlerin yükselmesi her zaman iyidir ve kimseyi rahatsız etmez. Yeter ki aynı kişide tehdit edecek kadar mal toplanmasın.

bence sen tehdit edecek kadar mal topladın,sıkıntı burada zaten yoksa 10-15 binlik malların peişinde koşmazlar.

8.  Alıntı Originally Posted by kuluçka Yazıyı Oku
    bence sen tehdit edecek kadar mal topladın,sıkıntı burada zaten yoksa 10-15 binlik malların peişinde koşmazlar.
    O zaman sıkıntı olabilir.

Ama toplayan ben değilim yanlışlık olmasın

Sayfa 638/1004 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •