bitsin artýk þu hafta ya...
sayýp sövmeyim diyorum ama valla gýna geldi
bitsin artýk þu hafta ya...
sayýp sövmeyim diyorum ama valla gýna geldi
Bazen koca ordular bile inancýn,cesaretin ve bilgeliðin önünde eðilirler....biz!biat etmeyenler...
kýdemli iþi bilen arkadaþlar kýzmasýnlar
hisse senetleri neden çok deðer kaybeder yada kazanýr?
bir hissede bir büyük yatýrýmcý pozisyon almýþ ve kredili almýþsa
böyle havalarda çalýþtýðý kurum pozisyonunu kapatmaya zorlayabilir
zorlar, hatta yatýrýmcý hayýr ben zarara razýyým dese bile kurum dinlemeyip malýný satýp pozisyonunu kapatabilir.
yükseliþte tahta yapýcý bir baþka oyuncunun tahtada açýk yaptýðýný görürse hisseyi yukarý sürer ve yüksek fiyattan malýný koydurmak için elinden geleni ardýna koymaz.
bu piyasalar acýmasýzdýr vesselam.
açýk yapmak demek elinde olmayan bir hissenin deðer kaybedeceðine inanan yatýrýmcýnýn hisseyi satýp düþeceðini düþündüðü fiyattan yerine koymasýdýr.
ön görüsü tutarsa kazanýr tutmaz sa kaybeder.
haydi cumaya...
Aldýðým hisse elimde paçavra muamelesi görüyor, sattýðým hisse bulunmaz hint kumaþý kesiliyor, bu da benim sinirlerimi bozuyor.
sizlerde bana beklemiyorsunki olsun dedikçe haklýsýnzda!
en iyisi yazmayayým.
Abi, Aldýðým hisse için kendime bir hedef koyuyorum. Hedefime ulaþýncaya kadar bekliyorum. Bu bekleme esnasýnda hissemin Bilançosu gelirse, çok kötü olmadýðý durumda beklemeye devam ediyorum, çok kötü gelirse ancak o zaman hisseyi terketmeyi düþünüyorum. Tabii bunlar normal þartlarda olan durumlar. Olaðan dýþý kendimde veya hissede bir þey olursa o ayrý, ona yapacak bir þey yok tabiiki...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Örneðin Þiþe aldým diyelim. Alýþ fiyatý 6.40 olsun. Þiþe'yi 8.00 liradan satabileceðim hesabýný yaparak baþlýyorum beklemeye...Sonra Ben bekliyorum, Þiþe de bekliyor. Yine bekliyorum, o da bekliyor. Ardýndan yine bekleþiyoruz...Böyle devam ediyor mesela...
" Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, iþte buyum ben..'' Yunus Emre
Yer Ýmleri