Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler:)
Printable View
Sabahtan beri masa başında oturuyorum işlerimi halletmeye çalışıyorum. Yeminle her yerim tutuldu. Azcık çıkayim hayata katılayim. Hava çok güzel.
Sevgiler:)
Yüzde 10 mu? Benim bildiğim kadarıyla belli bir tutara kadar 27 USD - gerçi başka bi isim altında da Banka 'da bir şeyler alıyor. Ve Cüzdan işi - para tuzağından başka bir şey değil. Bir dahakine aklınızda bulunsun. Kripto kullanarak çekin naçizane tavsiyem.
Neyse - hayırlı olsun - selamlar
Evet cok sukur ilk hedef tamam :yes:
Bu 3.sinyal var ya (1736) %99 yapıyorlar ve parayı hep ondan kazandım aslinda ben. 2.hedeflere sembolik oynuyorum. Tek buna yoğunlaşsam portfoyu kat kat katlarım vallahi :)
Dun dedim ortalama yaptım 1736 da zararsız kapatıyorum diye ama bekleyemedim.
2 günlük hastane maceram ve oruç direncimi kırdı biraz. Sabredemedim. Sağlık olsun:kalp:
Dow 33750. Çıktıkça her 50 puanda bir mikro lot short aciyorum ki cok hoşuma gitti. Rahatlatıcı:kalp:
Evet gittim dun uzman doktor bakar bakmaz iki kaburga ust uste gelmis o yüzden orda leke görünüyor ama kuyuya taş atılmış yine de bir tomografi çekelim dedi. 1 dk lik bir islem oldu tomografi de girdim ciktim:)
Ve tertemiz cok sukur :kalp: Check up ta tertemiz.
Birde süper bir gogus hastalıkları uzmanı doktorum oldu. İhtiyacınız olursa tavsiye verebilirim. Olmasın tabi Allah korusun :)
Sagolun Selim bey :)
Arka ve ön kaburga bir cikmis. O bolge de leke görünümü veriyor. Cok sık rastlanılan bir durummus:)
Sizin demo hesap değil mi? İmzanız var. Gercek para ile oynuyorsunuz düşmesini hiç istemem. Yani gerçekse cidden üzülürüm. Düşmesin siz karla kapatın öyle düşsün.
Sizin demo hesap olduğunuzu düşündüğüm için ben biraz umarsızca yazdım. Eger gerçekse kusura bakmayın..
Cikti yine altin bumerang gibi masallah:)
Neyse ben yine bir 3.sinyal oluşmasını bekleyip yuklenicem mecbur:)
Valla bunun sağı solu kestirilmiyor - 1 Saat 10 Dakika daha var. Dün bu zaman diliminde alıcılar borusunu öttürmüştü. Bugün öttürecekseler bile 1 saat içinde cılız bir öttürüş olur herhalde. Selim de beklediğiyle kalır. 1758-1760 iddiam iyice riske girdi.
Ben çok sakardım, evin içinde kapıya tırmanırken düşüp kolumu görenleri "töbe estagfirullah" dedirtecek şekilde kırmıştım. Öbür tarafta organlar dile gelecekmiş ya, sağ kolumun dile gelmesini hiç istemiyorum. Bissürü yerimde lif yırtılması oldu, zedelenme oldu..ha bu arada 3 defa da araba çarptı. Bir tanesinde fena uçtum.
İftara ne yapsam diye düşünüyorum.
https://i.hizliresim.com/VAzGx2.png
Bu mum oluşana kadar ALIM anlamında herşey çok güzeldi :(
İftara salata ve makarna:)
Ikisini de seviyorsunuz ya o sebeple..
Iyi iftarlar:)
Audjpy ben çıktım costu. Su an scalpta olsaydim 2-3 bin zarar yazacaktım. Scalp hakketen tehlikeli ya:)
Hamburger, ice tea, pizza, kola, bol ketçaplı patatesler. Ama bol ketçaplı. Acili olsun cok az.
Iyice saçmaladım iftar yaklaştıkça:):)
Iyi aksamlar :wave:
Bana makarna yedirtip kendinize en lezzetli şeyleri söylemişsiniz - saol. Bu arada market 17:00 de kapanmış. Yeni düzenlemeler gereği herhalde. Camdan bakıp içerde sıra olmadığını görünce ne çok sevinmiştim halbuki. Hem bugün Cumartesi değil, Makarnayı sadece Cumartesileri yerim, yani düzenim o şekilde.
XAUUSD - BUY işlemini -115 USD ile kapadım. Haftalık bazda 45+95+115 = 255 USD eksideyim. SELL işlemiyle ters tarafa yöneldim. Hiç inancım yok ama neyse.
Sentimentlerde an itibariyle %66 ALIM tarafında ve %34 SATIŞ tarafında. Bu da düşüşlerin daha rahat olacağı şeklinde yorumlanabilir. (Tekrarlıyorum, düşebileceğine hiç inanmıyorum (duygusal - yani somut bi gerekçe yok))
Bendeki Durum:
W1 ---> ALIM Yönünde
D1 ---> SATIŞ Yönünde
H4 ---> SATIŞ Yönünde
BÜYÜK BALIKLAR ---> SATIŞ Yönünde
Selamlar - İyi İftarlar
Sn Yörük, nerelerdesiniz?
ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedim ya bugün makarna günüm değilmiş... Artık ben de evden çalışıyorum, yediklerime içtiklerime dikkat etmem lazım... Durmadan bol kalorili şeyler yiyemem.
Resmen bir kova salata yaptım, içine mor lahana , mısır , maydonoz, nar eksisi, sarimsak, pul biber koyup en sonunda da bir sürü zeytinyağı ekledim. Bir kova derken şaka değil ha [emoji16]. Şimdi de doğduğun ev kaderindir dizisinde zavallı Zeynep'in sorunlarını izliyorum. Herkes kızın etrafında pervane, hala mutlu olmuyor. Sinir ediyor beni.
Zaten Mehdi de öldü.. artık izlenmez bu dizi [emoji53]
Sizin sağlıklı diye dediginiz şey nedir?
Ben yemek muhabbetine bayılırım. Bir ara sırf yaptığım yemeklerin resimlerini koymak için bir tane Blog açmıştım. Bir süre sonra sıkıcı oldu ve bloğu sildim.
Bizim menüde kıymalı bezelye, pilav ve cacık vardi.
Salataniz harika. Yok yok:)
Ya nasil izliyorsunuz ben tahammul edemiyorum vallahi o dizilere. En son Investigation discovery izliyordum ama kaldırdılar platformdan. TV izlemeyi biraktim. Gercek cinayetler. Oyle ki kusursuz bir cinayet tasarlayabilecek kadar uzman oldum. Akilli olun yani :):)
Sanirim sahura kadar muhabbet edicez:)
Yemekleri ben yapmadım. Cok beceremem. Yaparim ama tatsiz tuzsuz bisey olur. O kadar sevgimi katmama rağmen hem de.
Mesela geçen cumartesi dediğim gibi mantarlı makarna denedim. Tavuğu unutmuşum. Birde soğanı. Acayip bisey oldu. Olmadı yani:)
Sizin cok iyi yaptığınız bir yemek var mı? Ilginc birsey ama.
Ben de ID HD izliyorum. Daha doğrusu sadece denk gelince bakıyorum. Orada da bayağı cinayetler falan anlatıyor. Yani biri beni öldürmeye kalksa, hamlelerini önden tahmin edebilirim [emoji6]
Kıymalı bezelye ve pilav çok güzel kombin olmuş.
Eskiden pilavı hep göz kararı yapıyordum. Suyunu falan da göz kararı ekliyordum. Bu yüzden kâh lapa lapa kâh tane tane oluyordu. Daha sonra gururumu bir kenara bırakıp nefis yemek tarifleri sitesinde en iyi pilav için hangi su oranı olması gerektiğini öğrendim. Artık hep o oranda su katıyorum. Pirinci de göz kararı falan ayarlamıyorum. Bak şimdi aklıma geldi fena oldum [emoji846]
Bu dönemlerde bilerek c vitamini fazla almaya çalışıyorum. Mor lahanada biber kadar olmasa da bayağı c vitamini var. Onun yanında sarımsak da bağışıklık sistemini ciddi güçlendiren bir antioksidan. Aslını sorarsan ben biraz abartıyorum ve fazla yiyorum ...
Doğduğun ev kaderindir dizisine gelince... Tıpkı söylediğiniz gibi çok sinir bozucu. Bir defa yanlışlıkla izledim. Ve artık kopamıyorum, her bölümü öyle ilginç yerde bitiriyorlar ki bir sonraki bölüm ne olacak diye meraktan çatlıyorum. Televizyon hayatım merkezi olmadıkça bence gayet eğlenceli bir şey.... Ben 90'larda büyüdüm, bizim zamanımızda bilgisayar bu kadar ön planda değildi, televizyon daha çok vardı hayatımızda. Her akşam çay yapıp Kemal Sunal filmi illaki izlerdik. O yüzden televizyon benim için biraz nostalji. Hoşuma gidiyor yani ... ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yemek tarifiniz varsa yazın [emoji16]ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Anneme sorsan ben hiçbir şey güzel yapamıyorum, yok mutfağa batırıyor muşum yok kocaman kocaman doğru yormuşum.. git be kadın başımdan [emoji16]
Bazen arkadaşlarımı davet ediyorum, onlar buradayken yemek yapıyorum. En çok olumlu geri dönüş aldığım şey Özbek pilavı. Tarife %100 sadık kalmıyorum. Ama ana elementler zaten pirinç, sarımsak, havuç ve tavuk... Cok lezzetli oluyor. Hiç yapmadıysanız eğer lütfen mutlaka deneyin. Evdekiler bayram eder. Ve bizim kültürümüzde ki gibi yan ürün olmaz. Özbek pilavı yapıyorsanız eğer hele gerçeğini yapıyorsanız o ana yemek olur.ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yemek kültürüm hiç yok, hayatımda balık yemedim...
eti ancak kıymalı pide olarak yiyebiliyorum...
sebzelerin çoğunu sevmem... su ile hayat geçiriyom desem yeridir:(
geçen dore söylediği asal sayıları, döngülerde inceliyorum...
Özbek Pilavı (Muhteşem Lezzet)
https://www.nefisyemektarifleri.com/...ezzet-6715904/
asal sayıları döngülemece yapınca böyle oldu...
ons için
https://www.tradingview.com/x/1qoQm1qL/ günlük
https://www.tradingview.com/x/dHAw4XuU/ h4
https://www.tradingview.com/x/7RO04BQV/ saatlik
https://www.tradingview.com/x/o2kW3sPh/ 1 dakkalık
bu da kullandığım döngülemede
https://www.tradingview.com/x/uLDYDmqK/ 5 dakkalık
sarı aşağı inince düşeni kırıp 41 dener gibi,
ama dakkalıkta 36 kırılmamak şartıyla...
sizler stopu nasıl belirliyorsunuz