Sayfa 64/243 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon
Arama sonucu : 1942 madde; 505 - 512 arası.

Konu: Fx blıtz trade (dow gold usd bıtcoın)

Audjpy ben çıktım costu. Su an scalpta olsaydim 2-3 bin zarar yazacaktım. Scalp hakketen tehlikeli ya

Hamburger, ice tea, pizza, kola, bol ketçaplı patatesler. Ama bol ketçaplı. Acili olsun cok az.

Iyice saçmaladım iftar yaklaştıkça

Iyi aksamlar

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku

Hamburger, ice tea, pizza, kola, bol ketçaplı patatesler. Ama bol ketçaplı. Acili olsun cok az.
    Bana makarna yedirtip kendinize en lezzetli şeyleri söylemişsiniz - saol. Bu arada market 17:00 de kapanmış. Yeni düzenlemeler gereği herhalde. Camdan bakıp içerde sıra olmadığını görünce ne çok sevinmiştim halbuki. Hem bugün Cumartesi değil, Makarnayı sadece Cumartesileri yerim, yani düzenim o şekilde.

XAUUSD - BUY işlemini -115 USD ile kapadım. Haftalık bazda 45+95+115 = 255 USD eksideyim. SELL işlemiyle ters tarafa yöneldim. Hiç inancım yok ama neyse.

Sentimentlerde an itibariyle %66 ALIM tarafında ve %34 SATIŞ tarafında. Bu da düşüşlerin daha rahat olacağı şeklinde yorumlanabilir. (Tekrarlıyorum, düşebileceğine hiç inanmıyorum (duygusal - yani somut bi gerekçe yok))

Bendeki Durum:

W1 ---> ALIM Yönünde
    D1 ---> SATIŞ Yönünde
    H4 ---> SATIŞ Yönünde
    BÜYÜK BALIKLAR ---> SATIŞ Yönünde

Selamlar - İyi İftarlar
    DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız

Alıntı Originally Posted by selym Yazıyı Oku
    Bana makarna yedirtip kendinize en lezzetli şeyleri söylemişsiniz - saol.
    Dünyama hosgeldiniz Hayal dunyama tabi ki. Aklıma gelen herseyi yersem şişmanlarım yahu. Sağlıklı takıldım iftarda. Zavallı ben

Üzüldüm marketin kapanmasına. Ama ac kalmazsınz sanki siz

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
     Alıntı Originally Posted by @yörük@ Yazıyı Oku
    sıkıntı etmeyin bence...
    çok geçmiş olsun...selamlar... saygılar....

Sn Yörük, nerelerdesiniz?

ANE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Dedim ya bugün makarna günüm değilmiş... Artık ben de evden çalışıyorum, yediklerime içtiklerime dikkat etmem lazım... Durmadan bol kalorili şeyler yiyemem.

Resmen bir kova salata yaptım, içine mor lahana , mısır , maydonoz, nar eksisi, sarimsak, pul biber koyup en sonunda da bir sürü zeytinyağı ekledim. Bir kova derken şaka değil ha [emoji16]. Şimdi de doğduğun ev kaderindir dizisinde zavallı Zeynep'in sorunlarını izliyorum. Herkes kızın etrafında pervane, hala mutlu olmuyor. Sinir ediyor beni.

Zaten Mehdi de öldü.. artık izlenmez bu dizi [emoji53]

Alıntı Originally Posted by Dore Yazıyı Oku
    Dünyama hosgeldiniz Hayal dunyama tabi ki. Aklıma gelen herseyi yersem şişmanlarım yahu. Sağlıklı takıldım iftarda. Zavallı ben

Üzüldüm marketin kapanmasına. Ama ac kalmazsınz sanki siz

Duhul
    Oct 2019
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    1,331
    Sizin sağlıklı diye dediginiz şey nedir?

Ben yemek muhabbetine bayılırım. Bir ara sırf yaptığım yemeklerin resimlerini koymak için bir tane Blog açmıştım. Bir süre sonra sıkıcı oldu ve bloğu sildim.

Bizim menüde kıymalı bezelye, pilav ve cacık vardi.
    Salataniz harika. Yok yok

Ya nasil izliyorsunuz ben tahammul edemiyorum vallahi o dizilere. En son Investigation discovery izliyordum ama kaldırdılar platformdan. TV izlemeyi biraktim. Gercek cinayetler. Oyle ki kusursuz bir cinayet tasarlayabilecek kadar uzman oldum. Akilli olun yani

Sanirim sahura kadar muhabbet edicez

Yemekleri ben yapmadım. Cok beceremem. Yaparim ama tatsiz tuzsuz bisey olur. O kadar sevgimi katmama rağmen hem de.
    Mesela geçen cumartesi dediğim gibi mantarlı makarna denedim. Tavuğu unutmuşum. Birde soğanı. Acayip bisey oldu. Olmadı yani

Sizin cok iyi yaptığınız bir yemek var mı? Ilginc birsey ama.

Sayfa 64/243 İlkİlk ... 1454626364656674114164 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •