Audjpy ben çýktým costu. Su an scalpta olsaydim 2-3 bin zarar yazacaktým. Scalp hakketen tehlikeli ya
Hamburger, ice tea, pizza, kola, bol ketçaplý patatesler. Ama bol ketçaplý. Acili olsun cok az.
Iyice saçmaladým iftar yaklaþtýkça
Iyi aksamlar![]()
Audjpy ben çýktým costu. Su an scalpta olsaydim 2-3 bin zarar yazacaktým. Scalp hakketen tehlikeli ya
Hamburger, ice tea, pizza, kola, bol ketçaplý patatesler. Ama bol ketçaplý. Acili olsun cok az.
Iyice saçmaladým iftar yaklaþtýkça
Iyi aksamlar![]()
Bana makarna yedirtip kendinize en lezzetli þeyleri söylemiþsiniz - saol. Bu arada market 17:00 de kapanmýþ. Yeni düzenlemeler gereði herhalde. Camdan bakýp içerde sýra olmadýðýný görünce ne çok sevinmiþtim halbuki. Hem bugün Cumartesi deðil, Makarnayý sadece Cumartesileri yerim, yani düzenim o þekilde.
XAUUSD - BUY iþlemini -115 USD ile kapadým. Haftalýk bazda 45+95+115 = 255 USD eksideyim. SELL iþlemiyle ters tarafa yöneldim. Hiç inancým yok ama neyse.
Sentimentlerde an itibariyle %66 ALIM tarafýnda ve %34 SATIÞ tarafýnda. Bu da düþüþlerin daha rahat olacaðý þeklinde yorumlanabilir. (Tekrarlýyorum, düþebileceðine hiç inanmýyorum (duygusal - yani somut bi gerekçe yok))
Bendeki Durum:
W1 ---> ALIM Yönünde
D1 ---> SATIÞ Yönünde
H4 ---> SATIÞ Yönünde
BÜYÜK BALIKLAR ---> SATIÞ Yönünde
Selamlar - Ýyi Ýftarlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Sn Yörük, nerelerdesiniz?
ANE-LX1 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dedim ya bugün makarna günüm deðilmiþ... Artýk ben de evden çalýþýyorum, yediklerime içtiklerime dikkat etmem lazým... Durmadan bol kalorili þeyler yiyemem.
Resmen bir kova salata yaptým, içine mor lahana , mýsýr , maydonoz, nar eksisi, sarimsak, pul biber koyup en sonunda da bir sürü zeytinyaðý ekledim. Bir kova derken þaka deðil ha [emoji16]. Þimdi de doðduðun ev kaderindir dizisinde zavallý Zeynep'in sorunlarýný izliyorum. Herkes kýzýn etrafýnda pervane, hala mutlu olmuyor. Sinir ediyor beni.
Zaten Mehdi de öldü.. artýk izlenmez bu dizi [emoji53]
Sizin saðlýklý diye dediginiz þey nedir?
Ben yemek muhabbetine bayýlýrým. Bir ara sýrf yaptýðým yemeklerin resimlerini koymak için bir tane Blog açmýþtým. Bir süre sonra sýkýcý oldu ve bloðu sildim.
Bizim menüde kýymalý bezelye, pilav ve cacýk vardi.
Salataniz harika. Yok yok
Ya nasil izliyorsunuz ben tahammul edemiyorum vallahi o dizilere. En son Investigation discovery izliyordum ama kaldýrdýlar platformdan. TV izlemeyi biraktim. Gercek cinayetler. Oyle ki kusursuz bir cinayet tasarlayabilecek kadar uzman oldum. Akilli olun yani
Sanirim sahura kadar muhabbet edicez![]()
Yemekleri ben yapmadým. Cok beceremem. Yaparim ama tatsiz tuzsuz bisey olur. O kadar sevgimi katmama raðmen hem de.
Mesela geçen cumartesi dediðim gibi mantarlý makarna denedim. Tavuðu unutmuþum. Birde soðaný. Acayip bisey oldu. Olmadý yani
Sizin cok iyi yaptýðýnýz bir yemek var mý? Ilginc birsey ama.
Yer Ýmleri