Avatarýnýz çok þeker. Biz tüm seriyi bitirdik. Þu an exxen de sanýrým yeni bölümleri ama kesmiyor artýk.
Yeðenimin mizah anlayýþýný çok geliþtirdi bu dizi.
En sevdiðim karakter tabi ki Fil Necati![]()
Avatarýnýz çok þeker. Biz tüm seriyi bitirdik. Þu an exxen de sanýrým yeni bölümleri ama kesmiyor artýk.
Yeðenimin mizah anlayýþýný çok geliþtirdi bu dizi.
En sevdiðim karakter tabi ki Fil Necati![]()
Þu an audjpy de scalp yapýyorum. Bakim ne olacak durum![]()
1721
Görecek-Görmeyecek
Þaka maka saat 15:00 'te 1743,81 altý kaparsa, benim analiz çöp olacak - satýþ tarafýna geçecem o durumda - ama tamam siz kazanmýþ olacaksýnýz
Saygýlar
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Amacým kazanmak deðil. Hedeflerimin noktasýllýðýna kafayý takmýþ durumdayým. Aksi taktirde sistemimi silbaþtan yapmam gerekecek. Ve hedefimi desteklemek adýna (ciddiyet) pozisyona girdim.
Çok noktasal çalýþýrým ve hedefler genellikle tam çektiðim çizgiye dokunur ve geri gelir. Bunu görmek istiyorum.
Mükemmeliyetçi bir yapým var. Baþak burcuyum.
Dünden önceki gün altýn 1748 görmeden düþerse hemen hýzla geri gelir demiþtim. Bu da noktasal bir hedef. Yaptýðýna göre þimdi sýra aþaðýdaki hedeflerde. Bana göre tabi. 1737-1721-1701. Sýrasýyla yapmasý lazým. Ve akabinde 1677. 1677 noktasal deðil sadece oluþum.
Sevgiler bol kazançlar![]()
Aklýma Baba Vanga geldi nedense...
Baþak Burcuna gelince de - Allah hepsinin müstahakkýný versin (kiþisel algýlamayýn - birisi "biri beni mi anýyor, kulaðým kaþýnýyor" desin diye dedim)
Ýyi olan kazansýn
Tamam tamam, iddia yok. Bizim patronun oðlu da FX ile ilgileniyordu, iþten çýkýnca babasýna ettiklerimden dolayý yüzüm tutmuyor arayýp XAUUSD muhabbeti yapmaya. Burada böle ilgilenen birileri görmek güzel oluyor.
DEMO Ýþlemlerdir - Kale Almayýnýz
Yer Ýmleri