Ekran olmasa da graf yeter mi?
https://i.resimyukle.xyz/5K2bN2.png
Portföye biraz da ICBC ekledim. Hulk için hala kararsızım. Biraz daha bekleyeceğim.
Printable View
Ekran olmasa da graf yeter mi?
https://i.resimyukle.xyz/5K2bN2.png
Portföye biraz da ICBC ekledim. Hulk için hala kararsızım. Biraz daha bekleyeceğim.
Ufak tefek zararlarımiz oluyor hala kardan yiyoruz ya pala ne yapsın çok terste yakalandığını düşünüyorum zararı kol gibi bile değil bacak gibi zarar yapıyordur.😄
Çok güzel fırsatlar..ben de Pegasus alıyorum, ama vadelide...1 kontrat 1 kontrat, aceleye gerek yok...13 oldum, 20 ye kadar çıkma kapasitem var...%100 yapacağını bilsem de daha fazla almam...benim de stratejim bu...asla belirli kotaları aşma...endeks kontratları, ya da nadiren de olsa hisse kontratları...hiç bir zaman limiti aşmayacaksın.
Ben bu başlıkta, o kadar kontrat açman İçin portföyün bu kadar olmalı, mal varlığın bu kadar olmalı diyordum...bazıları gülüyor, bazıları anlamıyordu...şimdi herkes anlamıştır umarım
Ben de 2008 krizinde Lehman Brothers'ı alıyordum. En sağlam finans hisselerinden biriydi. Düştükçe alıyordum keratayı:)
Şaka maka alanlara bir şey diyemem ama ben buralardan almam. Önce bir dönsün bakalım ne zaman dönecek.
Ayrıca kısa ve orta vade sat iken...hisse+kontrat olarak nette long olmak intihar demek benim için...en dazla nötr, ya da az çok short olunur duruma göre.
Normalde 100 bin altı haftalık kapanış beklemiyordum bu yıl İçin...ama yurt dışı bu kadar kötüysen biz de 90-100 bin aradı bir süre debeleniriz....uzun vade hisse yatırımı için çok güzel fırsatlar oluşmaya başladı.
ilk taban olıcak bist 30 hissesi bahsimiz açılmıştır.
yeni bire öngörüm daha var.. büyük reis'e korona bulaştırmak isteyen dış minnaklar olabilir. korona tehlikesi bitene kadar reis saraydan çıkmamalıdır.. yakın çevresi dahil tam karantina uygulamasına geçilmelidir.. reise bişi olursa bu ülke bunu kaldıramaz.. :oleyo:
87-88-89 bine düşeceği mechul. Belki düşmez. O vakit şu anda mal alanlar para kazanır. Ha hissesine bağlı. Düştü döndü büyük ralli herkesin hayali. Ama düştü tutmadı ne olacak?
Riske girmek isteyen giriyor. Kazanırsa da o kazanacak hakkıyla. Ama kaybederse kaybı büyük olur.
Konya da askeri üs çalışanlarına izin verildi
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tepeden yuzde 20 dusus teknik olarak ayi piyasasi sayiliyor. O yuzden demislerdir
SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
96.900 tekrar long şansımi deniyorum.. marj geniş batmasına.. Sonsöz gibi oldu..
1000 günlük ho ya geldik
96645
Burdan longa geçiyorum 1000 puan stoplu.
Deneyelim bakalım.
Hele 93 binler bir gelsin bakalım..
Ulen ne hale geldi 20 günde borsalar
borsaya yeni gelen ky kardeşlerim çok uzuncu oldular her zamanki gibi
yazık oldu ky kardeşlerime
para kalmadı ki hisse almaya
Gerçekten ama Reise birsey olursa bu ülke biter.. Sermaye onun yandaş badem sermayesi MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne bu acele MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kardemir MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ekrana mal gibi sığır gibi bakmaya devam
boşşşş boşşşşşş bakıyoruz ekrana ....
kımıldamıyoruz....
104000 e kadar ................
ama ben o noktadan da şüpheliyim bu sabah itibarıyla
orada tekrar bir değerlendirme yapacağım
Dünyanın koro halinde bir desteği olmazsa bu kriz aşılamaz
yangın tüpüyle sönmezzz
arazöz lazım.....
erken söndüremezsen günlerce yanar
baymarinada yangın çıkmıştı marmariste....
tam söndürüyordu arazöz....
yolun diğer tarafına atladı yangın
turunça kadar yaktı ....
denizde durdu yangın
hayat hep aynı
kurallar aynı
o gün sıra sincapta tavşanda karıncadaydı
yatırım matırım önerisi değidir
3-4 f/k üzerinde mal almak saçmalık...
herkes petkime küfrediyor bir bakayım dedim 8 f/k
Sizi tebrik ediyorum.. Şurada sadece kısa yorumlarla çizgiyi bozmadan strateji yapan nadir insanlardansınız.. Her ne kadar kafa da huni olsa da [emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]
Spotta toplanır.. Bende topluyorum yavaştan.. Ama THY değil.. MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
***** bacını petkim
5-6 bin puan kaldı pazarlık masasına oturmaya...
beklentiler 11/9 kaldı iki ...
peki bu bütün dünya piyasalarından çıkan para nereye gidecek?
LYA-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bayım ben inatciyim şekli çizdim emme kendi cizdime inanmıyorum beklemiyorum hahahaha
3drive 1 extension
İnadım inat dik gomcekler ahhahaahh
https://resimag.com/p1/75e05c8341c.png[/QUOTE]
96.200 lerden döner mi reyiz