Istediklerini yapsinlar, bebek hisse dedik emekledi ayaga kalkarsa birde görün..
Printable View
Kurban bayramınız kutlu olsun.
iyi bayramlar...
Gedza yatırımcı dostlarımın bayrami kutlu olsun
berbat bilanço...
Dönem Karı (Zararı) (10.326.129) TL
Neden bu kadar satıyorlar anlamak mümkün değil, peg rasyosu 0.21 ve şayet PEG oranı 1,00'in altındaysa hisse, büyüme potansiyeline kıyasla ucuz bir hisse fiyatına sahiptirhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...48d577528c.jpg
182 ml ciro begenilmiyor mu:) Normalde Ceyreklik 50 ml kar yazar ustu var alti yok. Enflasyon muhasebesiydi oydu buydu yatirimdi hikayeler bitsin ederini bulacak elbet. 2025 te rahatlikla 300 ml net kar potansiyeli var. Boyle kaldikca buraya kaydirmaya devam ederim uzun vadeciler açısından bence sıkıntı yok.
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ambalajlarin üstüne biraz daha abandik bakalim, bilanco oyunlari falan yemezlerrr
Bu hisseye de el atmak lazım.
Toplama zamanı. :cool:
Nereye gidiyorsun?
Alımlarım bitmedi!
Dön geriye. :plc:
Alınan mal satılmaz!
Ona göre satın.
Sonra kaptırdık demeyin! :vk:
Alım fırsatı verse alacağım.
Kıtlıktan çıkmış gibi alıyorlar!
Oo Yakup abi hosgeldin bende kim suruyor boyle diyordum :) Gelince fark yaratiyorsun
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz buradayız demirbaş...
Bizde buradayız , sabırla beklemeye devam ediyoruz.Yatırımcı olduğumuz için günlük fiatlar bizi fazla etkilemiyor.
Bilanço için ben beğendim, Satışlar bürüt kar ve Ebitda da büyüme devam ediyor.Ana ortaklık karı zarar yazması tamamen enflasyon muhasebesinden kaynaklı dır ve bence önemli değildir. Önemli olan Ebitda karının 25 milyondan 52 milyona çıkmasıdır.Finansal borçlarının 38 milyondan 28 milyona düşmesi olumlu bir gelişmedir.Enflasyon muhasebesine göre nakit varlıkları finansal borçlardan fazla olan şirketler tıpkıgefzada olduğu gibi zarar yazıyor.Gerçekde şirket faaliyetlerinden zarar etmiyor, muhasebesel bir olay.Enflasyon muhasebe sisteminde şirketlerin ana ortaklık karına bakılmaz yanıltır, asıl bakılması gereken yer şirketin Ebitda yani Favök karıdır
Gedzaci dostlarıma akcaydan sevgiler selamlarGedza gün gelecek tatlanacak yolumuz uzun yolumuz guzel tüm gedzacilara hayırlar getirsin bu gedza iki defa bölündü o gun bu gün bir gedza satmadım hedefime gelirse satarım nokta.ytd nokta.....
Toplama işleminde sona gelmiş olabilir?
Tarihe not düşelim. :plc:
https://i.hizliresim.com/ednybju.png
İyice sıkıştı.
Çıkış için son günlerini yaşıyor.
Dibini sıyırıp, kazıyor!
Burada herkes al/yat çı olduğu için,
Çalı ardından izliyorlar!
Yakında canlanırız. :plc:
Evet bir miktar yukselis gorecegimizi ben de dusunuyorum ama ellerinde yine zarar aciklama potansiyeli olan 2. ceyrek var. 3. ceyrek Enflasyon muhasebesinin etkisinin bu kadar gorulmeyecegi soyleniyor bu olursa eylulde bilancodan sonra asıl yükselişi yapabilirler bence ekim ayi ve sonrasinin gedza acisindan guzel olacagini düşünüyorum. Bilancolarla yukselise devam edip guzel bir trend yakalayabilir. Cok ky var burda ama soyle 40-50 ye atsa yarısı dökülür zaten.GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fiyatlamalar önden yapılıyor.
Şirket ile içeriden bilgi alış verişi yapılıyor.
Şu anda dip olduğunun bir çok delili var.
Benim de buraya gelmiş olmam, önemli değil mi?:cool:
Dibi görmeden kolay kolay gelmem, bilirsin. :plc:
Bekleyelim ve görelim, neler olacak.
3 yıldır çok az kazandırdı.
Bu yılın iyi olmasını bekliyorum.
Yatırım fonlarının satışının sonuna geliyoruz.
Yılbaşından bu yana satışları 3 milyon lota yaklaştı.
Bu hissedekiler sabırlıdır, bekler.
Harekete az kalmış olması lazım.
Çok yakında anlarız. :plc:
bu hisse kaç yıla 3 hane rakamları görebilir tahmini olan var mı...
Var. :plc:
Bu yıl içerisinde görebilme ihtimali yüksek.
Tahtacı korkak davranmaz ise neden olmasın?
Hazır Yatırım Fonları satıyorken,
Daha sonra fona devretmek için,
Fırsat oluştu.
Tahtacı amacını gerçekleştiriyor!
Bir de götürebilirse, iş tamamdır.
Bedava fiyatlardan işlem gördüğü için,
Dayanmayıp biraz aldım.
Nasıl olsa tahtacı yabancı değil,
Güzel trade yapma imkanı sunuyor. :plc:
Merhaba yatırımcı dostlar.
Uzun vadeli bekleyen yani yatırımcı olan bir kaç kişinin dışında kimse olmadığını tahmin ediyorum.Gedzadaki yatırımcı olarak ortaklığımın 7.yılındayım ve hisseyi üç kere yavrulattım.Maliyetim çok düşük olduğu için sabırla beklemek kolay oluyor.Bu hissede olanların günlük fiat hareketlerinden ziyade şirketin faaliyetlerine odaklanması gerekir.Çünkü Fiat şeytandır insanı kandırır.Bu hissede bekleyen yatırımcı dostlara tavsiyem bambu ağacı hikayesini iyi okusunlar ve sabretsinler.Şirket büyüyor arkanıza yaslanın ve faaliyetlerine odaklanın.
Tüm yatırımcı dostlara bol kazançlar dilerim.
Çok fazla geriyorlar.
Son 15 dk. içinde hareket etti.
Tüm gün tuttular, dün de tuttular.
Hatta günlerdir kasıyorlar.
Haliyle, ben de almaya devam ediyorum. :cool:
Dibini kazıya kazıya gidiyorlar.
Neredeyse dip oluşumu tamamlandı sayılır.
Bu hafta tamamlanabilir. :plc: