Sayfa 65/100 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon
Arama sonucu : 796 madde; 513 - 520 arası.

Konu: GEDZA - Gediz Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    bu hisse kaç yıla 3 hane rakamları görebilir tahmini olan var mı...
    Var.
    Bu yıl içerisinde görebilme ihtimali yüksek.
    Tahtacı korkak davranmaz ise neden olmasın?
    Hazır Yatırım Fonları satıyorken,
    Daha sonra fona devretmek için,
    Fırsat oluştu.
    Tahtacı amacını gerçekleştiriyor!
    Bir de götürebilirse, iş tamamdır.
    Bedava fiyatlardan işlem gördüğü için,
    Dayanmayıp biraz aldım.
    Nasıl olsa tahtacı yabancı değil,
    Güzel trade yapma imkanı sunuyor.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

2. Merhaba yatırımcı dostlar.
    Uzun vadeli bekleyen yani yatırımcı olan bir kaç kişinin dışında kimse olmadığını tahmin ediyorum.Gedzadaki yatırımcı olarak ortaklığımın 7.yılındayım ve hisseyi üç kere yavrulattım.Maliyetim çok düşük olduğu için sabırla beklemek kolay oluyor.Bu hissede olanların günlük fiat hareketlerinden ziyade şirketin faaliyetlerine odaklanması gerekir.Çünkü Fiat şeytandır insanı kandırır.Bu hissede bekleyen yatırımcı dostlara tavsiyem bambu ağacı hikayesini iyi okusunlar ve sabretsinler.Şirket büyüyor arkanıza yaslanın ve faaliyetlerine odaklanın.

Tüm yatırımcı dostlara bol kazançlar dilerim.

3.  Alıntı Originally Posted by elliot41 Yazıyı Oku
    Merhaba yatırımcı dostlar.
    Uzun vadeli bekleyen yani yatırımcı olan bir kaç kişinin dışında kimse olmadığını tahmin ediyorum.Gedzadaki yatırımcı olarak ortaklığımın 7.yılındayım ve hisseyi üç kere yavrulattım.Maliyetim çok düşük olduğu için sabırla beklemek kolay oluyor.Bu hissede olanların günlük fiat hareketlerinden ziyade şirketin faaliyetlerine odaklanması gerekir.Çünkü Fiat şeytandır insanı kandırır.Bu hissede bekleyen yatırımcı dostlara tavsiyem bambu ağacı hikayesini iyi okusunlar ve sabretsinler.Şirket büyüyor arkanıza yaslanın ve faaliyetlerine odaklanın.

kutlarım her babayaiğitin harcı degil bu iş başka hisseniz varmı böyle tutgunuz...
    "Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan. Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir Türklere; Turan!

4.  Alıntı Originally Posted by elliot41 Yazıyı Oku
    Merhaba yatırımcı dostlar.

Bence ana şirketten ziyade Gediz Plastik büyüyor ve yatırımlar çok yavaş ilerliyor. Gediz Plastik 28.12.2020 tarihinde otomotiv sektörüne yönelik bir parça üretimi yatırımı açıkladı hala ne durumda olduğunu bilen yok. Şirketi eleştirdiğim tek nokta da bu.

5. Ekim 2025 tarihli bir tesvik var acaba o mu? Faaliyet raporunda da bulamadim bu otomotiv yatirimini. Cam sektorune yonelik kapasite artisindan dolayi ertediler mi acaba?
     Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Bence ana şirketten ziyade Gediz Plastik büyüyor ve yatırımlar çok yavaş ilerliyor. Gediz Plastik 28.12.2020 tarihinde otomotiv sektörüne yönelik bir parça üretimi yatırımı açıkladı hala ne durumda olduğunu bilen yok. Şirketi eleştirdiğim tek nokta da bu.
    GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6.  Alıntı Originally Posted by ahmet kaan Yazıyı Oku
    Ekim 2025 tarihli bir tesvik var acaba o mu? Faaliyet raporunda da bulamadim bu otomotiv yatirimini. Cam sektorune yonelik kapasite artisindan dolayi ertediler mi acaba?

Süre uzatımı alarak 22.06.2025 tarihine uzattılar. 4.5 yıl sürmüş olacak toplam. Şirkete sorsan onlar bile bilmiyor bunu.

7.  Alıntı Originally Posted by yarımada Yazıyı Oku
    Süre uzatımı alarak 22.06.2025 tarihine uzattılar. 4.5 yıl sürmüş olacak toplam. Şirkete sorsan onlar bile bilmiyor bunu.
    Teşekkürler belki Çinli BYD yi beklediler Şaka bir yana şirketin mesafe yakin açılacak fabrikaya. Olasılık az ama Otomotiv yatirimi tamamlaninca bir BYD haberine nerelere gideriz tahmin edemiyorum.

8. Çok fazla geriyorlar.
    Son 15 dk. içinde hareket etti.
    Tüm gün tuttular, dün de tuttular.
    Hatta günlerdir kasıyorlar.
    Haliyle, ben de almaya devam ediyorum.
    Dibini kazıya kazıya gidiyorlar.
    Neredeyse dip oluşumu tamamlandı sayılır.
    Bu hafta tamamlanabilir.
    Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.

Sayfa 65/100 İlkİlk ... 1555636465666775 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •