Alınan mal satılmaz!
Ona göre satın.
Sonra kaptırdık demeyin!![]()
Alınan mal satılmaz!
Ona göre satın.
Sonra kaptırdık demeyin!![]()
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Alım fırsatı verse alacağım.
Kıtlıktan çıkmış gibi alıyorlar!
Paylaşımlarım tamamen hayal ürünüdür. Hiçbir doğruluğu ve geçerliliği yoktur. Boş boş atıp tutanlara nispet ediyorum.
Oo Yakup abi hosgeldin bende kim suruyor boyle diyordumGelince fark yaratiyorsun
GM 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Biz buradayız demirbaş...
Bizde buradayız , sabırla beklemeye devam ediyoruz.Yatırımcı olduğumuz için günlük fiatlar bizi fazla etkilemiyor.
Bilanço için ben beğendim, Satışlar bürüt kar ve Ebitda da büyüme devam ediyor.Ana ortaklık karı zarar yazması tamamen enflasyon muhasebesinden kaynaklı dır ve bence önemli değildir. Önemli olan Ebitda karının 25 milyondan 52 milyona çıkmasıdır.Finansal borçlarının 38 milyondan 28 milyona düşmesi olumlu bir gelişmedir.Enflasyon muhasebesine göre nakit varlıkları finansal borçlardan fazla olan şirketler tıpkıgefzada olduğu gibi zarar yazıyor.Gerçekde şirket faaliyetlerinden zarar etmiyor, muhasebesel bir olay.Enflasyon muhasebe sisteminde şirketlerin ana ortaklık karına bakılmaz yanıltır, asıl bakılması gereken yer şirketin Ebitda yani Favök karıdır
Yer İmleri