Espriyi anlamamissin sen...
SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Espriyi anlamamissin sen...
Bi yerle guldum buna
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Adam dalga geçiyor....bölmeden sonra çarpmaya ne zaman geçecek diyor.belkide hakan kurkludur bu tokatcii.. sovucemde ceza yerim diye korkuyorum.cezadan korkmayan varsa gerekeni yapsın.
SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[QUOTE=uppsallla;240345]Espriyi anlamamissin sen...
Anladım hocam keşke gitse arkadaşlar zarar etmeseler.
Kendini saf göstermene gerek yok kimsen direkt kendini tanıtarak yaza bilirsin küçük yatırımcı düşmanı mısın milletle dalga geçmeyi bırak kimsen veya kimden emir alıyorsan ona bu kadar ah aldığı için bu parayı yiyemeyeceğini söyle. Bu arada yazılarını okudum bir yerinden gülerek yazıyorsun bundan zevk mi alıyorsun saf ayaklarını bırak gerçek kimliğini söyle cesaretin varsa
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Kafa buldugunu saniyor arkadas yok boldukten sobra .s islemine geciyorlar gel
Adam simdi bunu okuyup zaten guluyordur
Watsap grubunda olan varmı bu grupa nerden üye buluyorlar
Ben sana pozisyonunu soyleyecem 69 al ok milletle dalga gecmeyi birak
Yarın bu tahtada büyük düello olur şimdi korku panik herşey var,tahta yapıcı yarın ne yapacağını bugünden biliyor,hisseye bugün giren ve maliyeti yüksek olan ne yapacağını bilmiyor,operasyonla ilgili birçok senaryo yazılabilir
İnşallah gerçek olmazda ben yanılırımda 2 gün önce yazdıklarım gerçekleşmez o günde 4,48 den alanlar var diye yazmıştım,przmada yaşanan bunda yaşanmaz umarım
Siz siz olun hiçbir yoruma inanmayın kendi bildiğinizden şaşmayın,hem kendim yaptım kendim çekerim dersiniz hemde kimseyi boş boşuna suçlamak zorunda kalmassiniz
Ben bugun 17000 lot 307 ile girdim 313 le ciktim sonra 312 den girdim 288 den bana girdi batmadikca sorun yok bekleriz arkadaslar bozmayin moralinizi kendi kararinizi kendiniz verin
Bu arada tokatci sen al pozisyonunu ben geliyorum ok a.s.co
bunu dinleyin morailiz düzelsin
https://www.youtube.com/watch?v=Ooru55prkC0 ajdardan şahdamar
:)
[QUOTE=sntmsnr;240419]Deveye diken lazimmis dostum... bu hirs öyle bisey ki ... 150 tane adam hala grupda hakan bey hakan bey... yaw bu grafik nasil grafik hakan bey ömrü hayatimda böyle grafik görmedim... zenci seysi gibi hep yukari gidiyor bunun dönüsü kötü olur tedbirli olalim dedim tak adam beni grup dan atti... kaldi 149 kisi... 149 un 1 kendisi... kaldi 148... 5 kiside saksakcisi de kaldi 143.... bir Allah in kuluda yaw bu arkadasi neden atti grupdan demedi... grupdaki arkadaslar söylüyor...
Sözün kisasi herkesin akli var fikri var...
Azicik gecmisine bakin yaw ...
:-D
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dediginiz sahsin whatsup konusmalari nasil var ... sizlerde ne ariyor, neden biz bilmiyoz... bu nasil borsa whatsup dan mi hisse alınıyor, whatsup gruplari mi var...
Allahim ne gunlere kaldik...
LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
:-D
C6903 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2 parti seklinde aldim ikinci alisi 17200 civari
Ömer sen tacikistan da mi yasiyorsun... bu topige yazanlarin 100 ünde 95 i hakan in grubundan aldi bu hisseyi... sen nerden buldun da akdin? 5bin tane yatirim araci icinden bantasi buldun...
Evet hakan in whatsapp grubu var... nette biraz dolan bulursun numarayi...
MORALİN BOZUKSA BUNU DİNLE KON KON KONDOM AJDAR https://www.youtube.com/watch?v=X9uCYJ4YFXU
https://www.youtube.com/watch?v=X9uCYJ4YFXU MÜSLÜMLE AJDAR 10 10 KONDOM MANYAK DANS DÜET İZLE STRESİN SIFIRA İNSİN
arkadaşlar hisse bugünkü hareketiyle dikkatimi çekti yalnız bu tarz spekülatif hisselere bulaşmıyorum ancak yine de kabataslak bir göz attım..hisse de anlaşıldığı üzere bir operasyon yapılmış ve sonuna gelinmiş gibi duruyor..takaslarda yabancının azımsanmayacak lotu var ve bugün satış yapmadıysa güzel bir durum..şirket sanırım arsa almış ve yatırımları olacak bu nedenle bu sene temettü vermemiş..özetle operasyon sonrası hisse durulacaktır ancak yatırımlar var ve karlılığı olumlu etkileyebilir..ilerisi için olumlu görüyorum..yabancının da hisse de oluşu bence avantaj hiç belli olmaz yeni zirveler bile yapabilir..tabi bunlar hop diye 1 2 ay içinde olacak şeyler değil biraz beklenmeli..ayrıca d grubu hisseler gibi dandik bir şirket değil...eksiğim yada yanlışım varsa konuya hakim arkadaşlar lütfen düzeltsin..ytd
bunlara ek şirketin döviz açık pozisyonu var ancak önemsenmeyecek bir miktar..ytd
https://www.youtube.com/watch?v=ow-JV8BKrP4 AJDAR ÇATLA PATLA
yüklü miktarda alacaksan burda niye soruyorsun gidersin bir aracı kuruma uzaydan fikir alırsın onlar yerli bütün açıklamayı yapar bu hisse B grubunda ileride A olursa güzel olur yoksa sıkıntı olur çünkü şirket yeni yatırımlar yapacak arsa alıyor dikkat etmek gerek
e Ömeri bilmem ama bende bu hisseyi kendim buldum Aralık ayında aldım hakanı nerde ne aldığını bilmem ne aldığı önemli değildir. Sekur u sattım kront aldım burce sattım bntaş aldım seyit sattım derim aldım kront la derim duruyor bntaş % 90 çıktım %10 duruyor.ben şunu çözemedim çıkarken kimse yok ne zaman zirve yaptı 100 lerce yatırımcı var. Zirveden almak büyük risk %10 çıkar %100 düşer
Hakan diyor ki; bugün ben grupta olanlara sırayla sattıracağım, zararınız benimdir, ekstrenize göre zararınızı nakit olarak veya başka bir hisseyle telafi edeceğim
kağıt tepetaklat. halen övenler var. yok yabancılar almışmış. ne üretiyor sitesinden bakın inceleyin hele.
Taç tarıma bak 30 dan 2 ye düşmüş kim düşürmüş... Bi araştırın ona göre lafına itimat edin
D6603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ek 2127
5 dk lık grafik bildiğin merdiven bugün de trade amaçlı alanlar olacaktır ama şunu diyeyim ky olarak sıklıkla şu hata yapılıyor 2 TL iken yüzüne bakmayız 6-9 arası alayım mı diye düşünülüyor bu şahıslarda din iman yok ahınızı ahirete bırakmayın
Ek 2129
Günlük grafik defter değerine kadar çekebilirler
Defter değeri 1.88