Sayfa 61/813 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 481 - 488 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by sntmsnr Yazıyı Oku
    3 den 20 ye mi gitcekmiş ?
    Espriyi anlamamissin sen...

SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by viva Yazıyı Oku
    Kaldırayım su tabanı bakalım ne olacak?
    Bi yerle guldum buna
     Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    Aynen hocam sana katılıyorum 10 bin tl ile girdim borsaya kaldi elimde 5 binlara Metro mepet ozgyo kaybettik simdide burda elimdeki de gitti Bir daha da bulaşmam bu borsa illetine Allah belasini versin milletin elindekileri alanlari

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Adam dalga geçiyor....bölmeden sonra çarpmaya ne zaman geçecek diyor.belkide hakan kurkludur bu tokatcii.. sovucemde ceza yerim diye korkuyorum.cezadan korkmayan varsa gerekeni yapsın.

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. [QUOTE=uppsallla;240345]Espriyi anlamamissin sen...

Anladım hocam keşke gitse arkadaşlar zarar etmeseler.

5.  Alıntı Originally Posted by tokatcıı Yazıyı Oku
    benim alacağım fiyat belli oldu 120-130 lar uçurumun dibi orda alırım 2-2,5 satarım temiz iş allah bereket versin diğer fiyatlar enayilik olur bu hissede Kalın sağlıcakla YTD
    terbiyemi bozma, terbiyesizlik yapma, sabırla okumaya çalışıyorum yazdıklarını, defol git başka yerde geç dalganı

6.  Alıntı Originally Posted by tokatcıı Yazıyı Oku
    zaten grafiğine baktım bi tuhaflık olduğunu anladım sayın bafralı adamlar dağın zirvesi gibi yapmışlar en sonunda bölününce insanı arkadan ittirirsin ya uçurama aynı o şekli yapmışlar kerizlerle dalga geçer gibi oda ayrı bi ilginçlik anlaşılan çok tehlikeli adamlar bunlar
    Kendini saf göstermene gerek yok kimsen direkt kendini tanıtarak yaza bilirsin küçük yatırımcı düşmanı mısın milletle dalga geçmeyi bırak kimsen veya kimden emir alıyorsan ona bu kadar ah aldığı için bu parayı yiyemeyeceğini söyle. Bu arada yazılarını okudum bir yerinden gülerek yazıyorsun bundan zevk mi alıyorsun saf ayaklarını bırak gerçek kimliğini söyle cesaretin varsa

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

7.  Alıntı Originally Posted by tokatcıı Yazıyı Oku
    hım şimdi anladım demekki hergün bölüne bölüne gidiyor fakat bir hafta hergün bölündükten sonramı olay bitiyor yoksa bölünme işlemi olduktan sonra çarpma işlemine mi geçiyorlar tşk ler şimdiden affola biraz acemiyimde
    Kafa buldugunu saniyor arkadas yok boldukten sobra .s islemine geciyorlar gel

8.  Alıntı Originally Posted by sertan060606 Yazıyı Oku
    tokatçı kardeşim sen beni güldürdün Allahta Seni güldürsün hisse 9.06 da idi bölünmeden önce taban oldu 7.26 kapatı ve bölünme fiyatı 4.84 tl çivarında oldu sonra ertesi gün 4.10 civarı açtı oradan toparladı ve 6.08 gitti.6.08 tl fiyatı bölünmeden önceki 9.08 fiyatı ile aynı düzeyde yüzde 50 bedelsiz verdi ya 6.08*0.5 =3 tl 3 tl +6.08=9.08 tl ve 2 li tepe formasyonu yaptı 2 li tepe formasyonu demek 2 kez 6.08 görmesi demek taban da ise 4.10 tl aradaki marj yaklaşık 2 tl yani 4.10-2 =2.10 tl çivarı teknik olarak 2 li tepe formasyonu hedefidir taban yapmak demek hissenin taban marj yüzde 20 düşmesi yani azalması demek tavan da yüzde 20 artması demek ytd değil asla
    Adam simdi bunu okuyup zaten guluyordur

Sayfa 61/813 İlkİlk ... 1151596061626371111161561 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •