Sayfa 64/812 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 505 - 512 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1.  Alıntı Originally Posted by tiger Yazıyı Oku
    Miktar aynımı aldınız sonraki alisinizda
    2 parti seklinde aldim ikinci alisi 17200 civari

SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Omerva Yazıyı Oku
    Dediginiz sahsin whatsup konusmalari nasil var ... sizlerde ne ariyor, neden biz bilmiyoz... bu nasil borsa whatsup dan mi hisse alınıyor, whatsup gruplari mi var...
    Allahim ne gunlere kaldik...

LG-D802TR cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ömer sen tacikistan da mi yasiyorsun... bu topige yazanlarin 100 ünde 95 i hakan in grubundan aldi bu hisseyi... sen nerden buldun da akdin? 5bin tane yatirim araci icinden bantasi buldun...
    Evet hakan in whatsapp grubu var... nette biraz dolan bulursun numarayi...

SM-N7505 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. MORALİN BOZUKSA BUNU DİNLE KON KON KONDOM AJDAR https://www.youtube.com/watch?v=X9uCYJ4YFXU

4. https://www.youtube.com/watch?v=X9uCYJ4YFXU MÜSLÜMLE AJDAR 10 10 KONDOM MANYAK DANS DÜET İZLE STRESİN SIFIRA İNSİN

5. arkadaşlar hisse bugünkü hareketiyle dikkatimi çekti yalnız bu tarz spekülatif hisselere bulaşmıyorum ancak yine de kabataslak bir göz attım..hisse de anlaşıldığı üzere bir operasyon yapılmış ve sonuna gelinmiş gibi duruyor..takaslarda yabancının azımsanmayacak lotu var ve bugün satış yapmadıysa güzel bir durum..şirket sanırım arsa almış ve yatırımları olacak bu nedenle bu sene temettü vermemiş..özetle operasyon sonrası hisse durulacaktır ancak yatırımlar var ve karlılığı olumlu etkileyebilir..ilerisi için olumlu görüyorum..yabancının da hisse de oluşu bence avantaj hiç belli olmaz yeni zirveler bile yapabilir..tabi bunlar hop diye 1 2 ay içinde olacak şeyler değil biraz beklenmeli..ayrıca d grubu hisseler gibi dandik bir şirket değil...eksiğim yada yanlışım varsa konuya hakim arkadaşlar lütfen düzeltsin..ytd

6. bunlara ek şirketin döviz açık pozisyonu var ancak önemsenmeyecek bir miktar..ytd

Alıntı Originally Posted by sonumut23 Yazıyı Oku
    30 martta bölünmüş diye yaziyor benim anladığım o bu haber 5 nisanda yaziyor

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
     Alıntı Originally Posted by tokatcıı Yazıyı Oku
    arkadaşlar cahilliğime verin sizlere bi sorum olacak
    bu hisse bugünmü bölündü yoksa dünmü fiyatı yarı yarıya düşmüşte %50 bedelsiz bölüncek diyorlardı. Yatırım yapmayı düşünüyorumda bu hisseye yüklü miktarda. Arkadaşın biri bölündükten sonra girersin demişti o yüzden sordum dünmü böldüler hisseyi bugünmü böldüler yardımcı olan herkeze tşk ederim YTD
    bu soruma pruazmani bey hergün bölüyorlar diye cevap verdi fakat tam anlayamadım ona ikinci sorumu alttakini sordum..
    Hım şimdi anladım demekki hergün bölüne bölüne gidiyor fakat bir hafta hergün bölündükten sonramı olay bitiyor yoksa bölünme işlemi olduktan sonra çarpma işlemine mi geçiyorlar tşk ler şimdiden affola biraz acemiyimde
    lütfen bu sorularıma cevap yazarmısınız açıklayıcı olursa sevinirim
    yüklü miktarda alacaksan burda niye soruyorsun gidersin bir aracı kuruma uzaydan fikir alırsın onlar yerli bütün açıklamayı yapar bu hisse B grubunda ileride A olursa güzel olur yoksa sıkıntı olur çünkü şirket yeni yatırımlar yapacak arsa alıyor dikkat etmek gerek

Sayfa 64/812 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •