Yüzde 5 üstü düşüşler genelde poz. patlamasıyla olur.
Du bakalım arkadan nasıl 1 haber düşecek piyasaya
Teknik önden haber arkadan gelir derdi, piyasadaki eski kurtlar
Petrolü ilgilendiren bir haber gelir 7 kocalı hürmüzden
Printable View
Çin Dışişleri Bakanı Vang: "ABD, anlaşmazlıkların müzakere yerine güç yoluyla çözülebileceğine dair yanlış mesaj veriyor, ciddi sonuçları olabilecek yanlış bir emsal oluşturuyor" -AA
Şimdi bu haberli füze atmacaları biz biliyorsak İran'daki halkda muhtemelen biliyordur.
Maksat kendi halkının gözünü boyamaksa ,gazını vs almaksa bu nasıl bir işdir ?
İşin burasını anlayamıyorum.
İspatlayamam ama ABD borsasını son 10 gündür hareketi ayarlayanlarda biliyor bu savaş hikayesinde birşey çıkmayacağını ABD hükümeti kendine ve halkına dokunucak bütün yollara önlem almış.
Bende şu an itibariyle Karaduman Dayu ya inat 18 000 hedefli Al raporu yayınlıyorum. Neden 18000 derseniz 2* 9000 = 18 000 öle işte. :)
Tay varmış. Tay 11 den 25 olmuş koşu bitmiş. Bizim dayu tay açıklıyor. :) Bu alemde Trumpın tek rakibi. :)
Pisyedili abi piyasalarda sende bayağı eskilerdensin, bende hatırlıyorum petrolün eksiye geçtiğini
geceseansı gündüzden bereketli..
yarına iş bırakmadı..
Uzak doğu dönüşlerinde transfer merkezleri de riske girdi..
Umarım kısa zamanda açılır.. DOHA ve DUBAI önemli
Sırf komisyon parası için alsat yapmıyorum, markette de poşete para vermem.
Fx piyasasinda islem yapip ta petrolden dayagi yemeyen yoktur. Hesap kitler devamli
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Petrol çöktü akp zamları geri alir mi
Bu çok eski değilki.Kovid zamanı olmuşdu yanılmıyorsam.
Eskilerden bir olay anlatayım ama seni ilgilendiren dün gibi hafızamda.
Senesini unuttum.
Petkim halka arz edilecek dediler.
O gün senin Petkim'in halka arzına iştirak etmek için elimde bi tomar para Kadıköy Rıhtım caddesi iş bankası şunbesinin kapısında kuyrukda bekledim saatlerce.neyse sıra bana geldi.
İlk Petkimimizi o gün aldık.
Fiyat 2550 tl.
O zamanlar genelde halka açılan oldu mu daha ilk günden üstüne %30 %59 prim koyar öyle satarlardı.
O kuyruğada bu sebeple girmiş idim.
neyse işlem görmeye başladı ve ilk 1-2 günden sonra 2550 ye kazık çaktı.
Bu kazık çakmada 2550-2550 gibi .borsa uçup kaçarken böle bir yerde belmek ne kadar zor bilermezsiniz(o günün toyluğuyla ).
Bekledim ama.Sonra harektlenmeye başladı aam o da e direk soluğu 1800 lerde aldı...
meğer underwriting denen birşey var mış o yüzden 2500 de sabit kalmasının sebebi o imiş.
O kalkınca bide aşağı düştü.meyse ben zarar ettim çıktım.
O günlerde sürekli ama sürekli zarar ederdim.:)
Yanlız zarar ettiğime yanmam da okulu borsa için sürekli kırdım ya o yıllar ona yanarım.
tatil parasını ay başında açtığım şortlarla çıkardık sabah kapattık.
gün içi ve akşam seansında çocukların kombine parasının 3/2 sini aldık bu ay kapanana kadar 2 vuruş daha yapmam gerek kombinelerin geri kalanı için pusudayım bademcuk ona göre:rules:
https://www.ensonhaber.com/kralspor/...ri-istifa-etti
Zorunu halletmişsin zaten gerisi kolay. :)
İsraile bugun füze yok demekki ne tiyatro oynanıyor ben burayı vurucam sen burayı vur :)
Attığım link senin için paradan daha değerli. :) halledersin hedef verdik 18 000 :):):)
O bölgenin uzmanlarının söylemine göre İran da iç hesaplaşma söz konusu. Molla rejimi giderse devrim muhafızları gelir yönetime ve onların yapacağı hiç bir şey öngörülemez. O yüzden molla rejimi şimdilik ABD ve İsrail'e ihtiyaç demiştim. Olaylara bakarsan sanki mollalar kendisine rakip olabilecek ayağına dolananları İsrail'e öldürttü gibi gözüküyor
locada maç seyerede kadar git evde viskini aç seyret ben maçtan önce grubumuz vardır çocuklar ve kendi yaşıtlarım otururuz muhabbetimizi yapar yemeğimizi yeriz ufaktan atar maça geçeriz daha öncede yazdım kendimi resetliyorum böyle o ambiyans farklı senelerdir
MSB, İran'ın Katar ve Irak'taki ABD üslerine düzenlediği füze saldırılarının ardından, bölgede görev yapan Türk birliklerinde herhangi bir olumsuz durumun yaşanmadığını açıkladı.
Trump:İran'a onceden haber verdiği teşekkür ederim.
İran bu saldırı ile içini boşalttı.
Neredeyse hiç hasar almadık. Zayıf bir karşılık verdiler.
Tebrikler dünya,şimdi barış zamanı.
İsrail'i barışa teşvik edeceğim.
Trump ve yönetimi İran yönetimine küçük düşürmek için mi " bize haber verdiler" diyor?
https://www.investing.com/commodities/crude-oil
%8-
yarın tüp en az %5- olmalı :he:
gaz dağıtım firmaları da çökebilir, beton ve çimento üretenler olumlu etkilenir
taşa toprağa çimentolara pala dalış yapmalı, taylar tuylar düveler yarın sert yükselebilir :ok:
Uyuz da 9000 yarın görülebilir, dumana üfleyen adama haber verin gelsin :)
500 dönümmü 1000 dönümmü aklımda kalmamış çiftliği satıp pırasa alacağım demişti :)
Trump duyurdu İran İsrail ateşkeste anlaşmışlar