Sayfa 649/760 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon
Arama sonucu : 6080 madde; 5,185 - 5,192 arası.

Konu: Viop LXV

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10220 şort stoploslu
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    10192 kapattım dışarı çıkıcam.
     Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku

10140 kapattım beklemeye geçtim ınsıder devam ederse bir daha basıcam bu sefer formasyona oynayacam.
    tatil parasını ay başında açtığım şortlarla çıkardık sabah kapattık.
    gün içi ve akşam seansında çocukların kombine parasının 3/2 sini aldık bu ay kapanana kadar 2 vuruş daha yapmam gerek kombinelerin geri kalanı için pusudayım bademcuk ona göre

2.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    [emoji13][emoji13][emoji13][emoji13] simsek in gozune uyku girmiyordur simdi. Kendi gider hurmuz e bomba falan atalim diyordur. Ucuna da taramali baglayin…

Tapatalk kullanarak iPhone aracılıÄŸıyla gönderildi
    Sarayda yas varmış

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    gün içi ve akşam seansında çocukların kombine parasının 3/2 sini aldık bu ay kapanana kadar 2 vuruş daha yapmam gerek kombinelerin geri kalanı için pusudayım bademcuk ona göre
    https://www.ensonhaber.com/kralspor/...ri-istifa-etti

Zorunu halletmişsin zaten gerisi kolay.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

4. İsraile bugun füze yok demekki ne tiyatro oynanıyor ben burayı vurucam sen burayı vur

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Çocukların kombine senin loca ne kadar abi.

Peker soyadlı bir fenerli görmüştüm konuşanlar da kaç milyon Euro demişti Fenerbahçe ye verdiği para için.

6.  Alıntı Originally Posted by Zdx&Lunar Soul Yazıyı Oku
    https://www.ensonhaber.com/kralspor/...ri-istifa-etti

Zorunu halletmişsin zaten gerisi kolay.
    4 kişi 160 bin

7. Attığım link senin için paradan daha değerli. halledersin hedef verdik 18 000
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İsraile bugun füze yok demekki ne tiyatro oynanıyor ben burayı vurucam sen burayı vur
    O bölgenin uzmanlarının söylemine göre İran da iç hesaplaşma söz konusu. Molla rejimi giderse devrim muhafızları gelir yönetime ve onların yapacağı hiç bir şey öngörülemez. O yüzden molla rejimi şimdilik ABD ve İsrail'e ihtiyaç demiştim. Olaylara bakarsan sanki mollalar kendisine rakip olabilecek ayağına dolananları İsrail'e öldürttü gibi gözüküyor

Sayfa 649/760 İlkİlk ... 149549599639647648649650651659699749 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •