Sayfa 647/1005 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Viop LXV

Alıntı Originally Posted by Maacit Yazıyı Oku
    WTI %10- yazarsa bu gece yarın sabah dünyadaki orta ölçekli tüm oyuncular batmış olur
    Bence poz patlatma değil, amiral battı oyununa döndü bu iş laaaaa
    en basiit anlatım her emtia artık bir oyuncak
    Petrolün -xx usd olduğunda 1 dolardan alıp -1 usd dan mı ne satmışdım Vadeli piyasalarda .
    Düşündükce tüylerim diken diken oluyor.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2. Bende şu an itibariyle Karaduman Dayu ya inat 18 000 hedefli Al raporu yayınlıyorum. Neden 18000 derseniz 2* 9000 = 18 000 öle işte.

Tay varmış. Tay 11 den 25 olmuş koşu bitmiş. Bizim dayu tay açıklıyor. Bu alemde Trumpın tek rakibi.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    bahçeye kapan kurdum vurdun mu ayak kemiğini kırıyorşuanda gelmez ona göre bahçede birşey yok
    Bal balık armut bunlardan hiç biri mi yok.

4. Pisyedili abi piyasalarda sende bayağı eskilerdensin, bende hatırlıyorum petrolün eksiye geçtiğini
    Hamdım Piştim Yandım

geceseansı gündüzden bereketli..
    yarına iş bırakmadı..

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yarın yeşil olur büyük ihtimalle akşam seansında bence vur kaç yap, dar alanda kısa paslaşma mevcut
    Ben geldim uyardım. Sonra ah tüh vah işlerine karışmam
    Vobda mutlak kazanmalısınız yohusa paralar Bozkurt dayuya gider.
    Hamdım Piştim Yandım

7.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Pisyedili abi piyasalarda sende bayağı eskilerdensin, bende hatırlıyorum petrolün eksiye geçtiğini
    Tüpü 70 e sattırdılar millete o ara 10 a katladı. sizin ki de o aralar Tüp ün devri bitti artık bu kağıdın devri diye senin kağıdı yazıyordu o ara sabah akşam buradaki dayu hesap.
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

Uzak doğu dönüşlerinde transfer merkezleri de riske girdi..
    Umarım kısa zamanda açılır.. DOHA ve DUBAI önemli

Sayfa 647/1005 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •