Buda son durum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7cc73d9586.jpg
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
Buda son durum
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...7cc73d9586.jpg
tacirlerden hesap açsam ve bıraksam portföyü onlar yönetse bende uğraşmasam nasıl olur :)
Bilgi olarak, 2 yıllık tahvil faizi 0,06 düşerek 10,66 olmuş. -0,56%
Htt dzt taşıyan varmi yada yeni alacak olan
Bugundd 10 yillik dusuyor bi hafta once htt dzt girilseydi guzel kar verdi persembe gunu 100 bp duserse yine guzel gider
YtdASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
düşüşlerde full sağlam durmak / hiç takmamak çok zor.
ama bu sefer biraz uzun vadeli düşünüp girdim , gezi olayları zamanındada borsaydım 20.000 puan falan gibi düşmüştü 5-6 ay hiç piyasalara bile bakmadım bıraktım öylesine hiç moralimi bozmadım sonrasında beklediğimin karşılığını aldım.
ben param korunsun faiz gibi getirisi olsun diye fon almıyorum amacım biraz + gelir elde etmek.
bu yüzdende diğer fonlar benim için uygun değil, açıkcası diğer fon'lar piyasanın hakkınıda veremiyor.
ben paramın yarısını feda edebilirim bunu söyle düşünelim bir işe girdik ve para kazanmak istiyoruz batabilirizde buda aynı.
ayrıca acil para ihtiyacım yok 2-3 senede dursa beni etkilemez borsada, o yüzden piskolojiyi sağlam tuttuktan sonra zararla karşılaşmak zor gibi.
zaten borsada en önemlisi teknik ve taktikten ziyade sabır ve piskoloji.
herkes için hayırlısı / bol kazançlı bir yıl olsun.
Perşembe Faiz indirimi 5 ve 10 yilligi etkilermi.
sordu tabi. aslında aselsanı 15 civarlarından aldığımız için her bir bilezik, üç bilezik te oldu da ben satamadım. 15 kasım sabahı 47'den açılıp akşam 37'ye düştükten sonra 40 liradan kapandığı gün en azından yarısını ya da tümünü sat gitsin dedi ama ben nasıl olsa yükselir, uzun vadeli yatırımcıyız deyip satmadım. sonrasında uzun uzun öpüldüm malesef milli gururumuz tarafından. ısrarla satmamamın sebebi, 2012'den beri taşıdığım hissenin her yıl mutlaka kazandırmasıydı. bu yüzden 30'larda durulunca nasıl olsa ederini bulur deyip bir yıl öncesine kadar bekledim. sabrın sonu selamet dedikten sonra piskolojim bozuldu ve ancak 24'lerden satınca selamete kavuştum:) sonrasında da bir daha asla hisse almamaya karar verdim. şu an hesabım ziraatte ama hisse alım satımına kapalı. istesem de alamam. tekrardan gidip imza falan atmak lazım ki asla böle bir niyetim yok. Allah'tan 6 yıl boyunca altın biriktirir gibi her fiyattan almıştım da o hengamede ocağıma incir ağacı dikmekten kurtulmuş oldum.
+12.20 ucuyo
ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://twitter.com/foreksturkey/sta...612069378?s=21
Dun ogleden once alis bugun gun ici
fiattan aldi 14 de hesaba gecti yarin tefada.baktigimda gozuken fiat bugunku
fiatmi
Yani p.tesi.sabah alim sali gun ici fiat
Carsamba saligunu artis fiatz yznsirmi
Tcd icin soruyorum
çok teşekkür ederim üstadım.
Burak hekts in tcd icindeki orani ne tablodan bakarmisin???
Ok.ustad
Bu sefer alis dogru oldu
An.itibariyle. +%12.34ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hekts % +12.34