-
likit fonlarda bu günkü sıtrateji nasıl olabilir acaba? kvba devam mı? yoksa ppf'ye mi geçsek? fikri olan var mı?
-
Hafta sonu Burumcekcinin sunumundan...

Sent from my iPhone using Tapatalk
-

Originally Posted by
Webster
😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
Cok kolay
Birincisi suan gordugun fiyattan
Ikincisi yarin bu saat gorecegin fiyattan
Umut dünyası içim dedim umarım dün alım emri verdiklerimi az da olsa düşükten alırım diye ama
alamıcam anlaşılan bugun biraz daha alım girmem lazım
-
OSD için 25K ve TCD için 50K alış verildi. HSA, GMR, TZC, ve GMA için satış verildi. Biraz kar realizasyonu yapalım artık
-
Şu anda elimde sadece EIB ve OKD var biraz soluklanmak lazım.
-

Originally Posted by
hayrani
hayrani kardeşiniz cesaretinize hayranlık duyuyor ve bol kazançlar diliyor, selamlar.
benim için borsadan ziyade TCD 'nin performansı daha önemli. şu an için iyi gidiyor en kötü durumlarda bile kar ettirmese bile zarar ettirmez bu fon.(biraz uzun vade)
kendime şöyle bir motivasyon kaynağı buldum. 3 ay sonra tefaştan TCD'nin getirisine baktığımda en kötü %10 görürüm diye düşünüp kendi kendime gazı verip girdim 
herkese bol kazançlar.
-

Originally Posted by
supremegod
OSD için 25K ve TCD için 50K alış verildi. HSA, GMR, TZC, ve GMA için satış verildi. Biraz kar realizasyonu yapalım artık
acaba doğru bir karar mı diye sorguladım şimdi? bu hafta çin abd 1. faz anlaşma ve faiz indirimi var bunlar olumlu yansımaz mı neden satıyorsunuz ki? açıklarsınız bilgi açısından bize yardımcı olabilirsiniz
-

Originally Posted by
mrfatih
acaba doğru bir karar mı diye sorguladım şimdi? bu hafta çin abd 1. faz anlaşma ve faiz indirimi var bunlar olumlu yansımaz mı neden satıyorsunuz ki? açıklarsınız bilgi açısından bize yardımcı olabilirsiniz
Bunlar bilinen şeyler ve fiyatlara yüzde 80 yansıdı. Asıl borsayı yukarı iten bence yerli yatırımcın borsaya gelmesi ama gerektiği zaman kar realizyonu iyidir.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri