Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,161 - 5,168 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. likit fonlarda bu günkü sıtrateji nasıl olabilir acaba? kvba devam mı? yoksa ppf'ye mi geçsek? fikri olan var mı?

Hafta sonu Burumcekcinin sunumundan...

Sent from my iPhone using Tapatalk

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀😀
    Cok kolay
    Birincisi suan gordugun fiyattan
    Ikincisi yarin bu saat gorecegin fiyattan
    Umut dünyası içim dedim umarım dün alım emri verdiklerimi az da olsa düşükten alırım diye ama alamıcam anlaşılan bugun biraz daha alım girmem lazım

4. OSD için 25K ve TCD için 50K alış verildi. HSA, GMR, TZC, ve GMA için satış verildi. Biraz kar realizasyonu yapalım artık

5. Şu anda elimde sadece EIB ve OKD var biraz soluklanmak lazım.

6.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hayrani kardeşiniz cesaretinize hayranlık duyuyor ve bol kazançlar diliyor, selamlar.
    benim için borsadan ziyade TCD 'nin performansı daha önemli. şu an için iyi gidiyor en kötü durumlarda bile kar ettirmese bile zarar ettirmez bu fon.(biraz uzun vade)

kendime şöyle bir motivasyon kaynağı buldum. 3 ay sonra tefaştan TCD'nin getirisine baktığımda en kötü %10 görürüm diye düşünüp kendi kendime gazı verip girdim

herkese bol kazançlar.

7.  Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    OSD için 25K ve TCD için 50K alış verildi. HSA, GMR, TZC, ve GMA için satış verildi. Biraz kar realizasyonu yapalım artık
    acaba doğru bir karar mı diye sorguladım şimdi? bu hafta çin abd 1. faz anlaşma ve faiz indirimi var bunlar olumlu yansımaz mı neden satıyorsunuz ki? açıklarsınız bilgi açısından bize yardımcı olabilirsiniz

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    acaba doğru bir karar mı diye sorguladım şimdi? bu hafta çin abd 1. faz anlaşma ve faiz indirimi var bunlar olumlu yansımaz mı neden satıyorsunuz ki? açıklarsınız bilgi açısından bize yardımcı olabilirsiniz
    Bunlar bilinen şeyler ve fiyatlara yüzde 80 yansıdı. Asıl borsayı yukarı iten bence yerli yatırımcın borsaya gelmesi ama gerektiği zaman kar realizyonu iyidir.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sayfa 646/1001 İlkİlk ... 146546596636644645646647648656696746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •