Sayfa 653/1001 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon
Arama sonucu : 8002 madde; 5,217 - 5,224 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI III ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Yenge bilezigi sormadimi bir daha?
    sordu tabi. aslında aselsanı 15 civarlarından aldığımız için her bir bilezik, üç bilezik te oldu da ben satamadım. 15 kasım sabahı 47'den açılıp akşam 37'ye düştükten sonra 40 liradan kapandığı gün en azından yarısını ya da tümünü sat gitsin dedi ama ben nasıl olsa yükselir, uzun vadeli yatırımcıyız deyip satmadım. sonrasında uzun uzun öpüldüm malesef milli gururumuz tarafından. ısrarla satmamamın sebebi, 2012'den beri taşıdığım hissenin her yıl mutlaka kazandırmasıydı. bu yüzden 30'larda durulunca nasıl olsa ederini bulur deyip bir yıl öncesine kadar bekledim. sabrın sonu selamet dedikten sonra piskolojim bozuldu ve ancak 24'lerden satınca selamete kavuştum sonrasında da bir daha asla hisse almamaya karar verdim. şu an hesabım ziraatte ama hisse alım satımına kapalı. istesem de alamam. tekrardan gidip imza falan atmak lazım ki asla böle bir niyetim yok. Allah'tan 6 yıl boyunca altın biriktirir gibi her fiyattan almıştım da o hengamede ocağıma incir ağacı dikmekten kurtulmuş oldum.

2.  Alıntı Originally Posted by burak1987 Yazıyı Oku
    Onlarda fona koyacaklardır herhalde parayı ama milyon üstü varsa özel fon yaparlar

Sent from my iPhone using Tapatalk
    getiri garantisi verirler mi acaba ? yoksa şansına ne gelirse mi derler?

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sordu tabi. aslında aselsanı 15 civarlarından aldığımız için her bir bilezik, üç bilezik te oldu da ben satamadım. 15 kasım sabahı 47'den açılıp akşam 37'ye düştükten sonra 40 liradan kapandığı gün en azından yarısını ya da tümünü sat gitsin dedi ama ben nasıl olsa yükselir, uzun vadeli yatırımcıyız deyip satmadım. sonrasında uzun uzun öpüldüm malesef milli gururumuz tarafından. ısrarla satmamamın sebebi, 2012'den beri taşıdığım hissenin her yıl mutlaka kazandırmasıydı. bu yüzden 30'larda durulunca nasıl olsa ederini bulur deyip bir yıl öncesine kadar bekledim. sabrın sonu selamet dedikten sonra piskolojim bozuldu ve ancak 24'lerden satınca selamete kavuştum sonrasında da bir daha asla hisse almamaya karar verdim. şu an hesabım ziraatte ama hisse alım satımına kapalı. istesem de alamam. tekrardan gidip imza falan atmak lazım ki asla böle bir niyetim yok. Allah'tan 6 yıl boyunca altın biriktirir gibi her fiyattan almıştım da o hengamede ocağıma incir ağacı dikmekten kurtulmuş oldum.
    Bizim borsa s&p gibi değilki her sene yükselsin. İstikrar yok.

Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    getiri garantisi verirler mi acaba ? yoksa şansına ne gelirse mi derler?
    Ana para korumalı fonlar var galiba ama onlarda bir şey vermiyor. Biraz risk almak gerekebilir. EIB ve EIC ye bir bakın isterseniz.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    24 lerden satmak icin kac ay gecirdiniz ustad
    Sanki yanlis anliyorum ama kardan zarardasiniz
    Yada ben anlamadij

6.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    hekts su koyvermezse Kral bugün de 2 yapar gibi..
    +12.20 ucuyo

ASUS_X007D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Bi -10 yaptı bi +10 yaptı şimdi 0 da acayip oynak rygyo

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ersan rygyo yine cildirdi
    Tcd de varsa yasadik yine
    Digerleri de topluyor 😀😀😀

https://twitter.com/foreksturkey/sta...612069378?s=21

Sayfa 653/1001 İlkİlk ... 153553603643651652653654655663703753 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız