sordu tabi. aslnda aselsan 15 civarlarndan aldmz iin her bir bilezik, bilezik te oldu da ben satamadm. 15 kasm sabah 47'den alp akam 37'ye dtkten sonra 40 liradan kapand gn en azndan yarsn ya da tmn sat gitsin dedi ama ben nasl olsa ykselir, uzun vadeli yatrmcyz deyip satmadm. sonrasnda uzun uzun pldm malesef milli gururumuz tarafndan. srarla satmamamn sebebi, 2012'den beri tadm hissenin her yl mutlaka kazandrmasyd. bu yzden 30'larda durulunca nasl olsa ederini bulur deyip bir yl ncesine kadar bekledim. sabrn sonu selamet dedikten sonra piskolojim bozuldu ve ancak 24'lerden satnca selamete kavutumsonrasnda da bir daha asla hisse almamaya karar verdim. u an hesabm ziraatte ama hisse alm satmna kapal. istesem de alamam. tekrardan gidip imza falan atmak lazm ki asla ble bir niyetim yok. Allah'tan 6 yl boyunca altn biriktirir gibi her fiyattan almtm da o hengamede ocama incir aac dikmekten kurtulmu oldum.

sonrasnda da bir daha asla hisse almamaya karar verdim. u an hesabm ziraatte ama hisse alm satmna kapal. istesem de alamam. tekrardan gidip imza falan atmak lazm ki asla ble bir niyetim yok. Allah'tan 6 yl boyunca altn biriktirir gibi her fiyattan almtm da o hengamede ocama incir aac dikmekten kurtulmu oldum.

Yer mleri