Dolarda Yukselis Kacinilmaz
Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .
Alıntı:
Originally Posted by
boschyatirim
Sn.MedwiG Eskişehir' in belediye başkan adayları ne durumda.
Yılmaz Buyukersen yine aday ama bu yıl karşısında eski Akp Odunpazarı belediye başkanı Burhan sakalli var . Akp’nin Eskişehir’de buyukersen’in karşısına çıkarabileceği en güçlü aday. Bu seçim sağlam geçecek , bakalım Ne olacak
Alıntı:
Originally Posted by
MedwiG
Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .
Arkadaşlar yanlış anlaşılmayayım , tabiiki fiyatlar artmış ki öyle yazmissinizdir ben sadece yıllardır aldığım marketteki yumurta fiyatının denildiği gibi yükselmedigini belirttim . Hep aynisini alırım 30 tanesi 15 tl idi suan 16tl’ye alıyorum . Bunun dışında marketlerdeki sut fiyatlarına hep bakarım , almam onlardan ama bakarım gerçekten çok arttı . Bu enflasyonla mücadele denen şey aktifse şayet o olmasaymış fiyatlar ne olacakmış merak ediyorum :notr: