Sayfa 658/1000 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,257 - 5,264 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Yumurta fiyatında o kadar abartı bir artış olduğunu düşünmüyorum . Farklı özellikte bir yumurta olabilir .. Hersey absürd zamlandı kabul ama yumurta öyle abartı olmadı .. Aylardır eve ayni fiyattan yumurta alıyorum, sütü de sağolsun buyukersen süper bir is yaptı belediye kendi sütünü üretiyor halka satıyor kg 3tl ama müthiş sütler oradan alıyorum .
    Ahanda bir dene daha gomunist damnadi, heee... Eskisehire gomunist yumurtası yumurtlatıp, inek sağmaya gelelim!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Ahalinin bir eli tavuğun dotunde, diger eli inegin memesinde, bozguncu bozguncu gonusuyorlar yahu!

Bi de Allah bereket versin deseniz, ölürmüsünüz?
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5. işte sanayii üretimi, herşey ortada.

trump a yalvarmaya gerek yok.
    eteğimizdeki taşlara bakalım bence.

6.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Bugün 01:00 / Türkiye ile ekonomik ilişkileri genişletmek için potansiyel var.
    Dün 01:00 / Ekonomiyle sizi mahvederiz.

Yorumsuz !

7.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Sn.MedwiG Eskişehir' in belediye başkan adayları ne durumda.

8.  Alıntı Originally Posted by chinawhite Yazıyı Oku
    Bugün 01:00 / Türkiye ile ekonomik ilişkileri genişletmek için potansiyel var.
    Dün 01:00 / Ekonomiyle sizi mahvederiz.

Yorumsuz !
    Bunu baskan secen abd halki ne cesit bir moron dur
    Her zmn derim bu mal bide fed duyunca dolar tehlikede
    Rte yi parmaginda oynatiyor poz alan manipulatorler gibi

Sayfa 658/1000 İlkİlk ... 158558608648656657658659660668708758 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz