Sayfa 656/1000 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon
Arama sonucu : 7994 madde; 5,241 - 5,248 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

bu arada parantez ici belirtelim, disa bagimlilik yuzde 82, dis borc 600 milyar dolar civarlarinda seyrediyor..
    bloomberg tv izliyorum an itibari ile ; sunucu doviz ihtiyacimiz azaldi ondan dustu dolar diyor, nasil bi mal kullaniyorsa bunlar kafalar piril piril.. ytd
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

2. Beyaz saray: Trump, türkiye'nin güvenlik endişeleri konusunda çalışma arzusunu belirtti-ht

3. REYİZ İLE TRUMP GÖRÜŞMESİNE İLİŞKİN YAPILAN AÇIKLAMA METNİNE BAKIN;

Trump'ın mesajlarından sonra ilk temas! Erdoğan ile kritik görüşme

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump ile telefon görüşmesi yaptı. Erdoğan, mevkidaşının Suriye'den çekilme kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek bu çerçevede Türkiye'nin, NATO'da müttefiki olan ABD'ye her türlü desteği vermeye hazır olduğunu hatırlattı.

Erdoğan, Trump'a Suriye'den çekilme kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade edip, Türkiye'nin ABD'ye her türlü desteğe hazır olduğunu bildirdi.
    Erdoğan-Trump görüşmesinde, Suriye'nin kuzeyinde terörden arındırılmış güvenli bir bölge oluşturulması fikri de ele alındı.

Görüşmeyle ilgili Beştepe’den yapılan yazılı açıklamada şöyle denildi:

“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Amerika Birleşik Devletleri Başkanı Sayın Donald Trump ile bu akşam bir telefon görüşmesi gerçekleştirmiştir. Görüşmede ikili ilişkilerin yanı sıra Suriye’de yaşanan son gelişmeler ele alınmıştır. Sayın Cumhurbaşkanımız, mevkidaşının Suriye’den çekilme kararını memnuniyetle karşıladıklarını ifade ederek, bu çerçevede Türkiye olarak NATO müttefikimiz ABD’ye her türlü desteği vermeye hazır olduğumuzu hatırlatmışlardır. Bölgede otorite boşluğu meydana gelmemesi için Münbiç Yol Haritası’nın tamamlanması, ayrıca çekilme kararının hayata geçirilmesini engellemek isteyen unsurlara fırsat verilmemesi gerektiğini vurgulayan iki lider, kamuoyuna yönelik sağlıklı iletişimin önemine değinmişlerdir.

GÜVENLİ BÖLGEYİ KONUŞTULAR

Sayın Cumhurbaşkanımız ve ABD Başkanı Sayın Trump, Suriye’nin toprak bütünlüğü temelinde ülkenin kuzeyinde terörden arındırılmış güvenli bir bölge oluşturulması fikrini de ele almışlardır.

Sayın Cumhurbaşkanımız görüşmede, Türkiye’nin Kürtlerle hiçbir sorunu olmadığını, ülkemizin amacının ulusal güvenliğine tehdit oluşturan terör örgütleri DEAŞ, PKK ve PKK’nın Suriye uzantıları ile mücadele etmek olduğunu vurgulamışlardır. Görüşmede ikili ekonomik ilişkilerin ileri seviyelere yükseltilmesi hususunda mutabık kalmışlardır.â€

https://www.mynet.com/cumhurbaskani-...u-110104737005

koskoca metinde PYD Terör Örgütü İfadesi kullanılmamış. PKK Suriye Uzantıları denilmiş. İlginç!!!!! Acaba basına yapılan açıklamada bile ABD nin hassasiyeti mi gözetilmiş. BAHÇELİ yarın bu konuda ne açıklama yapacak acaba. BNormal şartlarda sırf bu gelişmede bile yeni Trump ın ülkemizi alanen tehdit etmesi karşısında hükümetin kınamak yerine alttan alır açıklamalar ile sonucunda uzlaştık açıklaması tam bir vahamet.

4.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Konu doviz oldugundan cogu kisi mevduat topigini takip etmiyor olabilir..Bugun itibari ile her banka 2-3 puan daha dusurdu oranlar..MIsal benim 4 ile bagliydi dolar 2.10 yapmis .aradim faizler dusuyor dedi..

Acaba bu hafta mb faiz indirecek demek mi bu ? oyle olursa dolar ne olur ?

Carsi pazarda sadece bu ay alisveris yaptigim tum urunlere % 20-30 zam geldi.Tl Mevduat reel getirisi su an % 17-18 yillik..resmi enflasyon bile daha fazla iken faiz indirirlerse dovize etkisi olacak mi bakalim..
    Şu ekonomik belirsizlikte usd faizlerini %4,5 altına çektikleri anda fizikiye geçerim.

Yurtdışından Türkiyedeki bir bankaya borç veren 5 yıl boyunca olmak üzere dolar için yıllık %13,68 faiz istiyor, devlete borç veren %7,6 istiyor. Bunlar bu kadar çok faiz istiyorlarsa ve bana net %4 civarı bir faiz reva görülüyorsa kusura bakmasınlar çeker alırım parayı.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

Hicbir gerekce patlicanin 8 tl olmasini izah etmeye yetmeyecektir

SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Turnike Yazıyı Oku
    Şu ekonomik belirsizlikte usd faizlerini %4,5 altına çektikleri anda fizikiye geçerim.

Yurtdışından Türkiyedeki bir bankaya borç veren 5 yıl boyunca olmak üzere dolar için yıllık %13,68 faiz istiyor, devlete borç veren %7,6 istiyor. Bunlar bu kadar çok faiz istiyorlarsa ve bana net %4 civarı bir faiz reva görülüyorsa kusura bakmasınlar çeker alırım parayı.
    Bank run Son BDDK verilerine göre bankalardaki nakit dolar miktarı 5.5 milyar dolarmış.

Carsamba gunu MB den bir faiz degisikligi beklemiyorum ama metinden bence "EK SIKILASTIRMA" ibaresini cikaracaklar bir gorelim bakalim piyasa nasil reaksiyon verecek diye.

8. Ersoy deltayı okuyunca elinde dolar altını olan ne hayaller kurar, ben halen hissedeyim
    Okuyunca ruhum daraldı

Sayfa 656/1000 İlkİlk ... 156556606646654655656657658666706756 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •