Allah razı olsun çok değerli kardeşim.Şu an hasta yatağımda yine borsa takip ediyorum.Covid 19 sanırım negatife dönmüştür ama 14 gün dinmeyen müthiş ateş ve yemek yiyememe vücudumu bitirdi.Ufacık bir öksürükte bel kaslarım yerinden fırlayacak sanki.Öylesine acı veriyorlar.Ciğerlerim ise ben buradayım.Hasta olan benim dercesine kendini belli ediyor.Ama atlattım.Allahıma binlerce şükürler olsun.67 yaşında bir insanın bunu atlatmasını gerçekten Allahımın takdiri olarak görüyor ve sürekli şükrediyorum.
Benim yazımı okuyan tüm kardeşlerimden ricam; bir de başından geçmiş birisi olarak önerim; asla hiç kimseyle yakın nefes olmayın.Hele kapalı ortamlarda asla.Maske de en önemlisi.Yakalanmayın bu merete.Çok korkunç bir hastalık.
Karton'a gelince; dün bedelsiz ve temettü konusunda oluşan olumsuzluktan insanlar olumsuz etkilenip muhtemelen bir kısmı sattılar.Ancak, şöyle aklıselim düşününce muhtemel kısa süre sonra canlanması beklenen iç ve dış ticarette Kartonsan çok iyi ciro ve karlar edecektir.Kaldı ki herkesin 5 yıldır iddia ettiğini ben bugün iddia ediyorum; Bu şirket için 2,837 Milyon sermaye büyük prestij kaybı ve ayıptır. Kimse bana patronun bunu gözardı ettiğini söyleyemez.Bu sebeple umulmadık bir tarihte olağanüstü bir toplantı ile sermaye arttırımının kaçınılmaz olacağına inanıyorum.
En derin sevgi ve selamlarımla kardeşime Alahtan sağlık diliyorum.