Originally Posted by
Filozof
Kartondaki Yönetim de Egeendeki Yönetim de 2012 yilinda brisadaki yonetimin tirnagi olamaz!Len mart ayinda benim profilindeki Azrail hepinizi yokladi korkunuzdan sokaga cikamadiniz 2 milyon 3 milyon sermaye ve bu kadar yatirimci ahiyla gitmek hic mi aklinizdan gecmiyor!Bu dunyada iyi anilmak lazim sermayeyi kefenin cebi olmadigindan tabana yaymak lazim!Artik en iyi araba en iyi ev hikaye oldu insanlar icin once saglik once saglik!Annemizi babamizi goremedikten sonra icine tüküreyim o paranin da sermayenin de!
Mübarek günlerde günlerde vefa nerede sosyal sorumluluk nerede?Bırak vefayı cebimize girecek 3 kuruş temettüyü de yediler!
Geçen yıl da aynı oranda 750.000 Tl bağış ve yardımda bulunmuşlar ki bu yıl da aynı oran adamlar acaba bize 2019 genel kurulunu mu kes kopyala yapıştır yaptılar yüzde 25 kesıntı hariç
Bir de merak ettim biz bize yeterize ne kadar bağışladılar???
2019 yılında yapılacak bağış ve yardımların üst sınırı 750.000 TL olarak belirlenmiştir
Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir
Yer İmleri