http://share.matriksdata.com/share.a...05111719137501
artýk 450 üstüne çýksak diyorum bilançonun kötü olduðunu anladýk![]()
http://share.matriksdata.com/share.a...05111719137501
artýk 450 üstüne çýksak diyorum bilançonun kötü olduðunu anladýk![]()
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Nedir bu son dakika hareketi bilançomu geliyor acep😊
ince temizliði ne güzel yapýyor
hehehehe adamýn kralý
Az insan çok huzur
Kartonsan'a fiyat biçen kardeþlerim sanýrým gelecek 3 aylýk kara göre ve buna göre oluþacak F/K ya göre hesap yapýyorlar.Tabii ki kendi fikirleri.Ve hatta deðerli bir kardeþim ALKA ile Kartonsan'ý karþýlaþtýrmýþ.
O agresif düþüþlerde 5,1 maliyetle ALKA toplamýþtým.Temettüyü verdiði gün hepsini temettü dahil 7.50'den sattým.Tabi halt ettim.
Senet 3 aylýk kar gelince þaha kalktý ve peþinden baka kaldým.Zaten bu erken satmak birçoðumuzun yaptýðý en büyük hata.
Þimdi kartonsan için þu an oluþan ekonomik kaosa göre fiyatlar biçmek ne kadar doðru? Kartonsan sahip olduðu devasa büyüklükle geliþtirdiði üretim kapasitesiyle Ekonomilerde normalleþmenin baþlamasýyla yapacaðý ciro ve karlarý düþünmenin ve 500 milyon dolara ver bana desen tarafýna bile bakmayacaklarý bu fabrikanýn bugünkü 440 TL lik hisse deðeriyle dolar bazlý piyasa deðerinin sadece 176 milyon dolar olduðunu hatýrlamakta yarar var. Fabrika paha biçilmez bir konumda devasa bir arazide kurulmuþ.
Bu yüzden hesaplarý gelecek 3 aylýk kara göre göre yapmanýn ne kadar doðru olacaðýný düþünmekte yarar var derim.
temettüyü alan damlýyor tahtaya
http://share.matriksdata.com/share.a...05121103156695
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
abi zaten duran varlýklarýn deðerini tartýþmaya dahi derek yok
yýllardan beri olmayan birþey oluyor þu günlerde
her sene bedelsiz muhabbeti bitiince hisse düþüþe geçer ilgi kesilirdi
taaa ki bir sonra ki seneye kadar bu böyle devam ederdi
bu sene bu muhabberin bitimi ile geçmiþten farklý olarak hissede uzun zamandýr duran kemik mallarda tahtaya geldi
hepsinin düþüncesi nasýlsa düþecek alttan yerine koyarýz idi
gel gelelim hisse düþmek bir yana dipdiri canlý ve güçlü
çünkü sektörü ile parlamaya baþladý
hisselerini satýp alttan alma hayalleri kuran ezber borsacýlarýna kabuslar gördürmeye baþladý
tüm bunlar olurken bedelsiz kartý halen cebinde
bunca malý mis gibi de topladý topluyor
bu kartýn açýlmasý geçmiþte olmadýðý kadar masada bence
ha beni ilgilendiriyor mu hayýr
ama buralara gelip ''ulan seni 10 yýl- 5 yýl taþýdým tam sattým sen bedelsiz verdi cocunun çocuðu'' diyende çok olacak bunuda yaz bir kenara hehehehehehehe
selamlar abime
Az insan çok huzur
Temettüyü ne zaman hesaplara yatýracaklar elde ki kuþ dalda ki kuþ misali burasý Borsa bir bakmýþsýn paralar püffff ytd
Yer Ýmleri