Originally Posted by
Filozof
Kartondaki Yönetim de Egeendeki Yönetim de 2012 yilinda brisadaki yonetimin tirnagi olamaz!Len mart ayinda benim profilindeki Azrail hepinizi yokladi korkunuzdan sokaga cikamadiniz 2 milyon 3 milyon sermaye ve bu kadar yatirimci ahiyla gitmek hic mi aklinizdan gecmiyor!Bu dunyada iyi anilmak lazim sermayeyi kefenin cebi olmadigindan tabana yaymak lazim!Artik en iyi araba en iyi ev hikaye oldu insanlar icin once saglik once saglik!Annemizi babamizi goremedikten sonra icine tüküreyim o paranin da sermayenin de!
Mübarek günlerde günlerde vefa nerede sosyal sorumluluk nerede?Býrak vefayý cebimize girecek 3 kuruþ temettüyü de yediler!
Geçen yýl da ayný oranda 750.000 Tl baðýþ ve yardýmda bulunmuþlar ki bu yýl da ayný oran adamlar acaba bize 2019 genel kurulunu mu kes kopyala yapýþtýr yaptýlar yüzde 25 kesýntý hariç
Bir de merak ettim biz bize yeterize ne kadar baðýþladýlar???
2019 yýlýnda yapýlacak baðýþ ve yardýmlarýn üst sýnýrý 750.000 TL olarak belirlenmiþtir
Þirkete güvenip yatýrým yapan yatýrýmcý 2024 Mayýsta 18300 olan hisse 2026 Nisan ayýnda 5.515 olan hissenin ortaðý harcanmýþ bir insandýr." ."
Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldýðým notlardýr.Bu bilgilere dayanýlarak yatýrým kararý verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doðurmayabilir
Yer Ýmleri