2011 de 36 lardaymýþ
arada 390 lara kadar çýkmýþ
en düþük 10 larý görmüþ.
mevcutta 16 FK lardayýz.
YTD.
2011 de 36 lardaymýþ
arada 390 lara kadar çýkmýþ
en düþük 10 larý görmüþ.
mevcutta 16 FK lardayýz.
YTD.
NE MUTLU TÜRKÜM DÝYENEYERLÝ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Bedelsiz yapmasi yonetimin anlayisina bagli..vizyoner, kurumsal daha profesyonel bir yönetim anlayisi benimserse bedelsizi isteyecektir. Yok kucuk olsun benim olsun diyen sark zihniyetli kucuk bagnaz patron olarak kalmaya devam edecekse sittin sene yanasmaz cunku biliyor ki bedelsiz yaptigi an tahta derinlesecek, kurumsal fonlar ve yabanci ilgisi de olusacak..tahtanin cehresi degisecek..en son örnek alkim den net biliyorum..yabanci kurumsal yatirimci zorladi bedelsize..yonetim de buyume trendinde isine geldi..tamamen patronun anlayis ve kalitesine bagli..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu direðin bayraðý olmuþ ikinci direði nezaman dikecek kart/on![]()
Ne günlere kaldýk ey Gâzi Hünkâr, Katýr mühürdâr oldu, eþek defterdâr!
Uzattýkça uzattý. Hani derler ya .okunu çýkardý. Kefenin cebi yok ünal bey. Çok beddua alýyorsunuz...
Bu ve bunun gibi þirketleri yola getirmenin tek bir yolu var o da kamu idaresince ya bu bakkal sermayesi gibi sermayelerinizi en kýsa zamanda normal seviyelere yükseltirsiniz ya da sizleri borsa kotundan çýkartacaðým gibi bir karar alýnarak teblið yayýnlanmasý. Bu olmadan bu kitapsýzlar kurduklarý söðüþleme düzenini býrakmazlar. Bu iþin baþka yolunun olmadýðýný bunca yýl anlamadýysanýz hiç buralarda yok temeli yok sektörü yok bilmem nesi diye saf saf yazmayýn derim.
Adam tezgahý kurmuþ tatlý tatlý söðüþlüyor.(bi arkadaþ bahsetmiþti.kendi ifadeleri imiþ) Yukarýdan sat, aþaðýdan al. Yabancý alýþý göster (kendi adýna yapýlan iþlem) müþteri çek, ver kucaða, satýþ göster, geri al. Oh ne güzel dünya. Çeþmenin baþýnda kendi oturmuþ, bütün herþeyi planýna göre açýkla... Kanun çýkmalý kardeþ. Sermaye, özsermaye ayrýmý olmamalý. Kar her yýl ya sermaye ye eklenmeli, yada ortaklara!!! daðýtýlmalý. Bu þerrolar baþka türlü ýslah olmaz. Kanun zoru ÞART.... Ýstemeyen þirket ve sahibi .tler borsadan þutlanmalý....
Yer Ýmleri